tirsdag den 26. november 2013

OSH til SAM Kort og en vinder...

Fifty og jeg var med til SAM i Roskilde hallerne. Lækre butikker, fin service, hyggelige gensyn, nye bekendskaber og en masse besøg og kort til Fifty, naturligvis. Derfor blev I snydt for et Weekend indlæg - men her er en lidt forsinket reportage fra SAM:

Fifty fik bl.a. besøg af sin veninde Olivia, hendes mor (Tina, FTZ) og søster og sin lillebror Fivefi.
Der var hele 26 LOVE kort til OSHs kortkonkurrence - resten ses her nedenfor og der kan I også se vinderkortet. Det var det højeste antal kort vi nogensinde har fået i en konkurrence og alle i FIN kvalitet! 
Her de sidste 6 fine kort - som alle kom direkte hjem i kassen til Valentines dag. I får dem i nærbillede i de næste par indlæg.
Dette lækre kort, med en fin embossing folder, lag på lag, QK LOVE die, hjerte brads og prikket sløjfe. Kig godt - de minimum 3 forskellige hjerter konkurrencen krævede er bradshjerte, lille embosset hjerte i den grønne strimmel med love på og flere hjerter i den embossede baggrund.
Præmien var et lækkert gavekort til Love2Scrap (TAK Pia) og den glade vinder Helle Appelt får her overrakt præmien af Fifty og mig.  =0)
TAK for endnu en fin SAM til Lisbeth og Rikke - som Fifty er så glad for at han i år havde fundet et lille skilt til dem, som er uundværligt i et hjem med børn.
Og bare rolig Fifty - det er aldrig for sent at være sød.....  måske når du det inden jul!!!.
1.001 tak for denne gang - og hvorfor det underlige udtryk??  Fordi Fifty fik præcis 1.001 kort med hjem denne gang. FANTASTISK.

Det bringer vores totale antal kort siden maj 2010 op på 34.930 og alene her i 2013 har vi lavet og modtaget 9.363 kort. For første gang betyder det, at vi ved årets udgang har et lille lager og kan tilbyde en god lang juleferie til alle OSH's kortleverandører. Skulle der blive julekort til overs rundt i landet - så gem dem endelig til os, vi har allerede de første 55 i julekassen til næste jul.

Vi prøver at holde os orienteret om ændringer i antallet af udsendte soldater i 2014, men MÆRKELIGT nok står vi ikke øverst på listen over personer der skal orienteres  =0). Antallet falder - ingen tvivl om det - men derfor skal vi alligevel bruge kort - måske bare i lidt mindre mængder - så KVALITET fremfor kvantitet bliver vores motto i 2014 - og de kort vi fik til SAM viser at det sagtens kan lade sig gøre. Når jeg ved noget bliver I de første der får besked.


15 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

WAUW sikke mange virkelig flotte kort, I har fået her, og det lyder godt nok som om, det har været en super cool week-end for alle derovre. Og tusind tak for de flotte billeder, så vi andre også kan savle lidt over det hele på afstand.
Há en rigtig god uge forude nu til alle.

Sivsko sagde ...

Og tak til dig og Fifty for rigtig hyggeligt samværd :-)
Glæder mig allerede til næste gang
Krammer Heidi

Annette / aka sagde ...

Flotte billeder, flot resultat og flotte kort.
Dejligt at så mange hjælper med. Jeg har hørt - fra pålidelig kilde - at kortene er populære. Og at nogen skriver rigtig mange kort hjem.

Vi klør på med OSH-kort - og så må vi se, hvor mange der bliver brug for i det nye år.

Lise sagde ...

Flotte billeder, flot resultat og flotte kort.
Vi fortsætter med OSH kortene og så må vi jo håbe at der er brug for dem:-)))))
God dag i HQ fra Lise

Heidi / Heroly sagde ...

Tak for en hyggelig tur til Roskilde - og Fifty, du er velkommen til at sidde på skødet og varme mig igen på næste tur.
Knus Heidi

kortmager sagde ...

Sikken nogle fine kort!

Bodil B. Hansen sagde ...

Flotte flotte kort og sikke mange, både hjertekort, julekort og alm kort
Det er utroligt så flittige alle er rundt om i lille Danmark :o)
Hyggeligt at vi lige sås til SAM.
Knus Bodil

Karina Beck sagde ...

Flot antal kort i modtog!
Det var hyggeligt, at hilse på dig igen. Og hyggeligt at I stadig kommer trofast til mine make and takes! ; )

Mette sagde ...

Tak for en hyggelig weekend, jeg håber at stemmen er ved at være god igen ? Det var nogle meget flotte bidrag til konkurrencen og Helle skal lige have et tillykke herfra. Kortet var super sødt. Jeg vil prøve at lave den næste portion kort i min "normale stil" og droppe CAS kort, for det bliver jeg aldrig god til ;-)

Annette sagde ...

Super skønne billeder fra SAM, og flot antal kort der blev samlet ind. GO GO GO...

Rikke sagde ...

Selv tak for en hyggelig weekend og, hvor er det bare fantastisk med alle de kort!

Anonym sagde ...

Dejligt at se igen OSH har igen fået fantastik opbakning og sikkert et flot antal af kort, det varmer hjerter. Ha en god dag, mvh Vikki

Anonym sagde ...

Ooops glemt at siger super flotte kort, mvh (igen) Vikki

Mio sagde ...

Skønne kort og et flot antal kort også denne gang : )

Anonym sagde ...

Tak for en rigtig hyggelig weeken - Olivia var rigtig glad for, hun måtte besøge Fifty og smage på indholdet i hans kuffert ;)
Mange hilsner fra Tina M.