fredag den 8. november 2013

Weekend WAUW - lær en OSH bedre at kende

Fifty og jeg spurgte i sin tid en håndfuld OSH venner om de ville optræde her på bloggen med foto, kort og udfylde vores lille "vennebog" ved at svare på nogle spørgsmål. Disse indslag bringer vi når vi har plads til noget hyggeligt mellem alle kortideerne - og i dag er sådan en dag. Læs og lær Iben Højholdt at kende og nyd hendes fine kortideer:
Allerførst Iben  - hvis der skulle være nogen der ikke har mødt hende endnu =0)
Og her hendes kort og svar:

Papir fra gamle bøger, tags, filt skåret med en die til blomster silhouetter, og pile på en punchet tag og hvis I ikke kan se det på billedet er der syet en grøn kant på symaskine på kortene. 
Fire søde og fine kort fra Iben  - blomster, hjerter, lækre bånd og søde blomster - og check lige den hvide zigzag bort på kortet med den orange blomst og pink - JEPS - det er en række hvide 3L fotohjørner - hver smart anvendt som en bort. Iben er designer og har sammen med 3L doneret nogle kasser fotohjørner til OSH - og selvom vi ikke har været lige så kreative endnu kom der nogle håndfulde jiulekort med fotohjørner afsted i år. =0)
 Vi spurgte Iben -  vor længe har du scrappet
Jeg har scrappet i Project life stil med mix af alm. plastlommer og fotolommer siden 1994 !
Jeg har scrappet på mere traditionel måde siden '98/'99.
Kort troede jeg aldrig i min vildeste fantasi at jeg skulle begynde at lave, men da vi holdt et OSH sponsor crop i Multiscrap regi i oktober 2010, så blev jeg udfordret til at lave nogle kort sammen med alle de dygtige kort damer. Og så var jeg bidt - 100 kort blev det til den første måned...

Ens og alligevel forskellige - 3 kort med Til lykke hilsen - søde bånd med sløjfer og en tag med udstandset fin sommerfugl der er punchet ud af taggen og på bagsiden sidder så et stykke mønstret papir der bliver til en fin sommerfugl.
Hvad er dit yndlingsmærke i øjeblikket: 
Jeg har altid været vild med American Crafts, og de bliver ved med at facinere mig med deres spændende kollektioner og nye designere.

Her tre tøsede kort fra Iben - søde pink farver ikke ??
Er der en farve du ALDRIG bruger:
Nej, det tror jeg faktisk ikke. Men der er nogen jeg ikke bruger så tit - f.eks. mørkeblå og lilla. 

Her ses at Iben kan kreere fine kort med en hvilken som helst farve - her lilla, hvid og grøn.
Hvad er din yndlingsteknik når du laver kort:
Mange lag - mix mellem papir, diecut og washi/bånd.
Og netop lag og diecut og bånd ser vi på disse fine sommerfuglekort fint sat i hul i fine vimpler. Se bla. kortet hvor det er et gammelt atlas der er brugt - GOD IDE.
 Hvor hørte du første gang om OSH:
Tror det må have været på www.scrapsisters.dk efter opstarten på SAM 

Og gamle kort her igen anvendt som baggrund til flyvemaskiner - der straks kom i kassen til de udsendte fra Flyvevåbnet. =0)
 Færdiggør denne sætning:  Jeg laver kort til OSH fordi, ...
-min familie og jeg umuligt kan nå at bruge alle de kort jeg har lyst til at lave ....
- jo flere kort, jo flere grunde til at shoppe mere....
- det giver sådan en god fornemmelse lige der hvor hjertet sidder at sende en stak kort afsted til nogen der helt tydeligt har brug for det :-)
God weekend hilsen
Iben

TAK for svarene og fotos Iben - og selvfølgelig alle dine kort - Iben er gift med Henrik og har 3 dejlige børn hvoraf Fifty og jeg bedst kender Tobias der er familiens yngste - og så hans kat Fie - der var lige i nærheden som kun en kat kan være det da Iben skulle fotografere OSH kortene. HEJ Fie - kan du hilse Tobias fra Fifty  =0)
Rigtig god weekend allesammen herfra HQ - i morgen kører jeg et smut til Love2Scrap og måske kommer Fifty med. 

9 kommentarer:

Pia Krogh Larsen sagde ...

Skønt billede af katten sammen med alle kortene, det bragte i hvert fald smilet frem hos mig. Og Charlie, rigtig god scrap dag i morgen hos Love2Scrap :)

Anonym sagde ...

Det var en rigtig god ide med gammel kort, de passer så godt til formål. Jeg er personally meget taknemlig til Iben da det var efter en tur til Multiscrap hvor jeg først hørte om OSH 3 år siden! And the rest as they say is history, rigtig god weekend, mvh Vikki

May Britt sagde ...

Super lækre kort og har i sin tid handlet rigtig meget hos Iben i Multiscrap....

Bodil B. Hansen sagde ...

Super fine kort i dejlige farver også det lilla :o)
Knus Bodil

Heidi / Heroly sagde ...

Hej Iben.
Hyggeligt at møde dig her;)
Mange gode og brugbare ideer på dine kort. Jeg glemmer ofte, at der er meget i huset det kan genbruges til scrap, men det har du helt sikkert øje for (bøger, kortbøger osv).
God søndag til alle.

Margit sagde ...

Sikke mange flotte kort der lige kom ind af døren. Hyggeligt at sige "hej" til dig her, Iben.
GOD DAG til HQ og til alle der kigger her forbi ;o)

Annette sagde ...

Super skønt indlæg, og en rigtig god idé at interwieve dem som laver kort til OSH - elsker sådan noget. 5 stjerner fra mig.

Anonym sagde ...

Hej Iben. Hyggeligt at se dig her hos OSH - vinker! :)
Mange hilsner fra Tina M.

Heidi sagde ...

Super flotte kort, og jo jo Iben har jeg mødt første gang da hun havde Multiscrap :-)