lørdag den 2. november 2013

Weekend WAUW - og flere kort fra Sarah

Allerførst en lille bøn - er du ny eller har du aldrig kigget på siden med gode råd til OSH kort så gør os rigtig glade og gør det. Vi bruger stadig for meget tid på at sætte hvidt papir i f.eks. kraft kort og redde fine kort - hvor tekster som SES, kommer snart hjem, see you soon, osv. skal ændres. Og der ryger også stadig nogle OSH kort videre til Cancerkort fordi de smitter glimmer af fra dem. TAK til alle der overholder "reglerne" og vi hepper på de sidste så de også kommer med på vinderholdet  =0).

Vi viser julekort igen i næste uge - men jeg havde lige en håndfuld fotos mere fra kortbunken fra dygtige Sarah - og da det jo er

- kort til børn og
- kort til kærester (både Valentine og dem der kan bruges hele åre)

vi bl.a. ønsker os til SAM - passede det fint med lidt flere af den slags kort på bloggen nu.

Sødt pigekort med en buket syrener og passende douche farver og så ELSKER jeg den "BLOOM where you are planted" tekst.
Sødt fødselsdagskort til en lille pige - prikker, tern, blonder og bling - der er jo bare det hele uden det ser overpyntet ud.

Sødt bi-kort - der både kan bruges til Kæresten til valentines dag eller en helt anden dag. Blomst og by er fint klippet ud.

Sarahs kort giver mig lyst til at støve mine Magnolia stempler af igen - her en sød pige med ispind.

A happy hello sender denne lille pige og hendes kat - på festligt stribet baggrund og med lidt søde blomster med bling.

Se hvilken forskel - her det helt samme stribede papir - men sammensat med mere blide nuancer. SUPERSØDT jeg savner dig kort.
Mon ikke der her er tænkt på en ny skoleelev - men ligemeget hvad så er "tro på dig selv"
altid en godt ting at blive husket på. Uanset alder  =0)
1000 tak for kortene til Sarah - og rigtig god weekend til jer allesammen. Speciel Fifty hilsen til tøserne hos Love2Scrap der i dag har Marathon i butikken i Roskilde.

TAK for de små mails om ønske om flere fif - de KOMMER - men som nogle måske ved er Cecilie midt i at flytte i ny bolig i Tyskland, så jeg har fredet hende lidt til hun har næsen oven vande. Vi planlægger til gengæld en masse sjov på bloggen i december - så bare rolig - vi skal nok holde jer underholdt og inspirerede. Brug indtil da nogle af de MANGE fif der ligger i sidebaren - de duer fint en gang til med noget andet papir - eller drejet en omgang - se på dem med nye briller - så er der sikkert en ny ide.   =0)

4 kommentarer:

Bodil B. Hansen sagde ...

Rigtig søde kort fra Sara.
Ja, de stempler ligger der jo et sted, det kunne være at de skulle frem i lyset igen på et tidspunkt :o)
Knus Bodil

Maryann Laursen sagde ...

Super flottekort her fra Sarah, de er bare kanon flotte alle sammen.

Anonym sagde ...

WOW fantastik kort igen fra Sarah, og alle sammen er bare så høj kvalitet, elsker den alle men bi kort er super nuttet.god weekend, mvh Vikki

Pia Krogh Larsen sagde ...

Flotte, flotte kort. Og vil se frem til december måned, når du og Cecilie er klar igen med fif :o)