lørdag den 3. september 2011

Weekend WAUW # 36 Vinder af august kommentarkonkurrencen og JULEKORT

Allerførst TAK for de mange positive kommentarer om Cecilies 14-dages FIF - vi var selv ret vilde med ideen så DEJLIGT at I også kan bruge det - MEN.... lige nu ligger Mette H. godt nok ret lunt i svinget til at vinde den første lille julepræmie. Er der andre der gerne vil nå med så er det nu - for om få dage kommer næste FIF - så lad os se jeres julekort inspireret af det første FIF!!!

På grund af travlhed her i HQ havde Fifty ikke tid til en fotosession i forbindelse med lodtrækningen denne gang - så en automatisk nummermaskine trak vindernummeret:

Random Integer Generator


Here are your random numbers:


59

Timestamp: 2011-09-01 01:27:57 UTC

Og hvem er så det der ligger bag kommentar nr 59 i min kommentarinbox - det er Vikki på Fyn!
STORT TIL LYKKE til dig eller dine piger hvis det bliver dem der får gavekortet. Jeg skal som altid lige bede om en postadresse - så kommer gavekort og sportspose afsted med posten.  Og Fifty gemmer en lille børneoverraskelse i posen.  =0)

Ny måned er NY chance i kommentarkonkurrencen - i august kom der 109 kommentarer og tælleren viste at 628 havde besøgt bloggen - så det ser ud til vi begynder at få mere tid til at kigge på blogge igen, nu ferien er slut. Vi håber, at de mange, fine julekortideer og det nye tiltag med FIF får endnu flere til at kigge forbi herinde og måske også lægge kommentarer. Vi læser dem alle og svarer så hurtigt som muligt på spørgsmål enten generelt her - eller direkte til spørgeren.

Rudolf er landet - og har fået talt de kort der i årets løb er kommet hertil og lagt de foreløbig to nye leverancer til - tallet står lysende klart på hans snude - præcis som sidste år. FIN start - men vi håber selvfølgelig at få rigtig mange med hjem fra Taastrup på næste lørdag og glæder os til den særtransport der er på vej fra Jylland bag i OSH's udsendte medarbejder Margits bil.  =0)  Sidste år sendte vi 2066 julekort afsted og det gjorde at alle soldater kunne skrive 2 kort hver. Det mål har vi også i år - og vi kan ikke krydse fingre - for så får vi jo ikke selv lavet nogle - så vi nøjes med at ønske og håbe!!

Men ikke mere snak - vi skal se JULEKORT - ja vi skal. Først fra Margit som for nyligt leverede disse 3 julerøde poser med 180 julekort - mange TAK siger jeg og Fifty:

 Fifty står vagt ved poserne med julekort !

 Et hurtigt kig på de øverste kort.

 Juletræet står klar i skoven og noderne er lagt frem - hvor julet er det lige ???

 En fin "firblok" med Vivi Gade papir - MS hjertekantbort og et fint digistempel som vi har fået af Heidi Sivsko.
 Her igen Vivi Gade - med fine røde hjerter og de to ovale SU punches med en hilsen - et sikkert valg!

 Søde Vivi Gade nissepiger og -drenge - løber rundt og har juletravlt på disse og de næste kort  =0)

 Men afhængig af baggrunden bliver de meget forskellige.

Og julen er jo ikke altid rød - så her er gang i lilla - (skønt med det papir - jeg har også selv stadig noget af det og med snefnug osv. virker det stadig godt). Lækkert stempel med hyggelig tekst.
og i kassen med lagerkort fandt jeg bl.a. disse fra Cecilie:

 Et julet stykke mønsterpapir blev til 3 hyggelige kort med fin prikket sløjfe!

 Kristjørn kantbort og en nuttet lille stemplet RUDOLF - og så er mønsterarket nærmest i militærfarver. SMART. Cecilie er en ørn til det med stempler - se lige hvor nuttet det bliver når det ene ord er i en anden farve!

GOD søndag og på gensyn til Scrap'n'Dream næste lørdag til de af jer der kommer der forbi. Kom og sig hej hvis I har tid - Fifty ELSKER at få et kram af søde scrappere....

13 kommentarer:

May Britt sagde ...

STORT tillykke til vinderen og hold da op en masse flotte julekort... er selv i fuld sving... de første 20 er lagt på bloggen og laver lige en portion mere så kommer de med posten til HQ

Jytte sagde ...

Skønne julekort - kan se der er et par stempler, som jeg skal på jagt efter :D
Rigtig god lørdag !!

Anonym sagde ...

Tillykke til vinderen og velkommen til Rudolf, det er spændene hvormange julekort der kommer i år.Hvor er de søde de julekort her med nye ideer.
Bodil

Mette sagde ...

Ja...det bliver spændende om vi når de 2000 kort, men mon dog ikke ? Var det ikke sidste gang til scrap´n´dream der blev afleveret næsten 700 kort ? Vi er i gang...

Margit sagde ...

HOV... det var jo kendt materiale... ;o) ;o)... og smukke Ceciliekort.
Jeg kan på nuværende tidspunkt meddele, at der en FLERE poser med kort på vej fra Billund til HQ... ;o)
SUPER HYGGELIGT at kigge forbi og hente OSH kort... 1000 tak til dem der har bidraget... ;o)
Og hermed videregives mange søde hilsner til FIFTY og CHARLIE...fra "Scrap-i-Billund". :-)

Anonym sagde ...

Jubiiiiii,vi er så glæde for at vinde det er bare helt fantastisk,så 1000 tak der bliver sikkert en slås kamp her på Fyn. Igen så mange flotte kort fra Margit,glæde mig at se alle de kort fra SnD. Fort. god weekend MVH Vikki, Luna og Ziggie

Anonym sagde ...

Hmm, har prøvet at linke til mit julekort i Scrapsisters galleri, men der skal man være logget ind, for at kunne se det - så du gerne slette mit link igen, hvis du kan det. Er det muligt, at sende mit bidrag via mail i stedet?..
Mange hilsner fra Tina M.

Charlie sagde ...

Hej Tina M. Prøvede lige dit link og jeg kan fint se dit kort - så det er OK og du er selvfølgelig med i lodtrækningen. =0)

Annette / aka sagde ...

Tillykke til Vikki fra Fyn, og velkommen til Rudolf. Det bliver spændende at følge med i den kommende tid. Jeg ved i hvert tilfælde, at der er fine kort på vej fra Billundscrap i dag.
Og de kort du viser i dag, er bare så fine og julede og til stor inspiration.
I dag har jeg været så heldig at se noget af Margits næste leverance. Og du kan godt glæde dig...Hun er bare så flittig - trods ferieophold i det jyske.

Anonym sagde ...

Det er altså mærkeligt.. Når jeg prøver mit link, kommer jeg kun til den grønne side med krav om at logge ind - mystisk!..
Venlig hilsen Tina M.

Mio sagde ...

Stort tillykke til vinderen, og dejligt at se Rudolf.
Super skønne kort, håber kasserne bliver fyldt godt op iden i år : )

Signe Bendorff sagde ...

Hvor er det dog dejligt med alle de kort der kommer ind til OSH - det varmer helt sikkert en masse hjerter rundt om i verden. Håber at ligeså mange vil blive ved med at støtte dette gode formål ;)

Karina Beck sagde ...

Superflotte kort. Stort tillykke til Vikki!