lørdag den 17. september 2011

Weekend WAUW # 37 JULEKORT i massevis!! Og kommende OSH-aften

Og lad os starte med det sidste - nemlig at Pia fra Love2Scrap har inviteret OSH og de af jer der har lyst og tid til at kigge forbi ned i butikken (tilmelding hos Love2Scrap så vi ved hvor mange der skal være plads til).

Torsdag 29. september fra 19-22 får vi besøg af Charlotte ''Charlie'' Johansen fra Operation Skriv Hjem og vi skal producere kort til de danske soldater hele aftenen.

Det er gratis at deltage, men der er begrænsede pladser, derfor er tilmelding nødvendig. Der vil være kaffe, the og guf.
Sådan en slutspurt inden vi skal til at pakke og sende kasser er helt sikkert en god ide - så håber vi ses? Jeg tror også at Fifty har tid til at komme med den aften så jeg ikke skal køre alene i bilen =0).

Ja gæt så hvad min fredag aften er gået med  =0) - kort og kamera - så her er et MONSTER indlæg til weekenden. GOD fornøjelse og STOR tak til jer, hvis kort vi viser her i dag:

Først Annette Madsen og hendes fine serieproduktion af disse lækre kort. Den søde runde tekstlabel har Annette stillet til rådighed på sin blog - dejligt når I deler jeres gode ideer med hinanden!


Julen er hjerternes fest - siger man jo - og det er også temaet på kortene ovenover, søde ikke?

Og det er også Annette der står bag disse sjove julekort - måske til familiens slikmund? og et sæt med PAKKER på - det er jo også en del af julen.


Når hun ikke shoppede sad Gitte Y. ved siden af mig i Høje Taastrup og jeg skal da lige love for hun var flittig. Gitte er en ørn til at stemple - se selv disse lækre kort:

 Skønt julemandsstempel - og jeg tror lige man kan ane at noget af kanten er guldembosset og det andet kort nævnte Gitte hun havde lavet af noget emballage - fra hvad kan jeg ikke huske - men FINT ser det ud!

Her er så en serie med de skønneste stempler fra Inkadinkado. Vi havde et totalt grineflip fordi vi ikke kunne huske hvad de hed og endte med at kalde dem Søren Banjomusstempler - fordi det mindede om det han synger  - men siden har jeg søgt på nettet og fundet dem. Englen og snemanden er fra hver sit sæt og efter min mening helt utroligt elegante i den lækre støvet blå farve Gitte har brugt.

 Et stemplet KÆMPEsnefnug med en stor bling monteret på en scalloped baggrund !


Ingen jul uden julemandens kane og Rudolf - her har Gitte stemplet en stjernebaggrund på sit hvide kort og
brugt en strimmel af den meget populære BG serie fra forrige jul:


Og på samme stemplede baggrund - her en Hero Arts bil der bringer juletræet hjem. Gitte har fortalt mig at de lækre cirkeltekster er fra LOTV i England og igen en lille strimmel af BG julepapiret.


Og fra nuttet og sjovt til elegant og gennemført - Gitte mestrer jo begge stilarter - se lige dette Hellige 3 konger kort!!

Og den sidste serie i Gittes bidrag var disse skønne juletræer med små fugle fra Søstrene Grene sat på:


Med hjem i kassen var også en sød lille hilsen til mig og Fifty fra Henriette H og disse fine, A5 julekort:

 Fint malet lille Magnolia engel og smart detalje med et snefnug udstandset i selve mønsterarket og anbragt igen lidt forskudt - den ide skal jeg huske på!

 Her er det en Hänglar pige der bærer på en julehilsen !

 Et Hänglar par venter ved et fint stemplet juletræ - og der er klippet små pakker af en rest papir.

 Dette lille julekor mener jeg er et Panduro stempel - og hvad kunne passe bedre end et nodeark bagved dem.?
En fin lille Hänglar pige ønsker Glædelig jul på dette julekort i sarte nuancer med et par lækre bånd og blonder.

 Og en sød, lille nissedreng med pakker skal der da også være plads til....

 Og her det sidste af Henriettes kort i denne omgang - med små julesokker, hjerter og en skøn landlig stribet baggrund - super sødt - og her bagsiden af kortet - god ide med en  lille dekoration på bagsiden - se her:


Og mens vi er ved de malede motiver - her kommer en serie fra Maria i Ølstykke - der også har ofret noget af sit BG papir og nogle fine stempelmotiver

To skønne kort med samme stempel - det ene som 3 små portrætter - det andet i fuld figur. Fine blomster og bling og lækre MS kantpinches har været i brug og nogle Spellbinders. Fin lag-på-lag virkning.
Og hyggeligt at se endnu en version af et af Cecilies FIF - her med TH springende hjort som pynt og neden for med scalloped cirkel som baggrund for et fint MS snefnug.

Her kommer juletræet med sin pynt på søde grønne kort

Og her de sidste to julekort i bunken fra Maria - små juleegern ønsker GOD JUL!


Og englene må vi heller ikke glemme i julen - her kommer en skøn udgave fra Nikolette med et sødt hjemmelavet digi-tekststempel. Igen de lækre BG julepapirer sat sammen på finurlige måder. Og englene vi møder i hverdagen ja HURRA for dem!!Her er selv de små rester kommet i brug sammen med endnu en engel

Og BG papiret med matchende tekstfelt ser også fint ud.

Hjorte og juletræer - altid en fin julecocktail.


Og sikke en sød label med "All I want for Christmas"


For at bevise jeg kan andet end at pakke og fotografere andres fine kort er her en lille smagsprøve på OSH-kort lavet her i HQ.

Først en serie hvor det er planen at få brugt nogle rester sammen med en Sizzix magnetdie der udstanser ordet Family fint i kortets forside - en strimmel juleegnet papir bagved og lidt pynt så er det da et meget sødt kort.

Her et Penny Black stempel (NÆH svigermor en strikket trøje....) blandet med to embossingfoldere, lidt bling, julesnor og nogle ÆLDgamle men søde hjerteknapper.


Og her noget fra en serie kort efter Fif #2:


Og så kom der sørme en PAKKE i dag her til HQ - fra Aase S. fra Odense med 20 fine julekort:

Dejligt julede papirer og fin pynt på røde kort.

Det december bændel har jeg også i en skuffe - sød ide og et lille træhjerte og på det andet filthjerte med en træengel.

Her en lidt bredere kant end man ofte ser men det ser rigtig godt ud og passer jo perfekt til mønsteret i det hvide julepapir - tænk at jeg stadig kan få julepapir at se jeg ikke selv har set endnu. IMPONERENDE.


Julesokker og en julemand - jamen kan det blive mere julet - og rødt på kraft - MUMS en kombination jeg også er vild med.

Og englebasser var der også fra Aase - i en sød vintageudgave:


Smiley blev skam også betænkt i pakken fra Aase - så her siger han mange tak for bidraget - iført nissehue som han kækt kigger ud under med det ene øje. Han vil jo ikke stå tilbage for Jule-Fifty, vel?


Og som en del andre så hyggeligt gør havde Aase vedlagt dette kort med en hilsen til Fifty og mig. Teksten er jo så rigtig - selvom jeg bestemt ikke fandt Aases bidrag lille. Men det er rigtigt - om du laver to, ti eller tusind (og det kan jeg jo skrive - for jeg har modtaget alle 3 slags) kort så bliver de modtaget med glæde ude i ørkenen og glæder en gang mere herhjemme når de pårørende modtager soldatens hilsen.

De kort Fifty og jeg får - står til pynt i OSH-rummet et stykke tid - og så en dag når vi har tid - høster vi de forsider der egner sig til genbrug og sætter dem på et friskt kort så de også kan blive brugt!  =0)
Og her til sidst to bidrag mere fra Nikolette, de havde gemt sig i en bunke og kommer derfor sidst i indlægget:. Søde julekort i tagfacon - og som I kan se er de dobbelte så de kan stå! Sødt med de små Karen Marie nisser på en cirkel og noget sækkelærred. Fin ide.HOLD DA op - min pc har ikke været vild med et så stort og billedtungt indlæg - men nu lykkedes det og jeg håber I nyder at kigge på det.  GOD weekend herfra og tilbage til kortbunkerne.  =0)

15 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Wauw, en masse lækre julekort der er kommet til OSH!
Rigtig god weekend.

Anonym sagde ...

Hold da op! Man skal jo snart bruge hele sin lørdag eftermiddag for at nærstudere alle disse skønne kort. Hvor er det vildt, hvad man kan få ud af lidt farvet papir og noget stempelfave. Flot!!

Mio sagde ...

Vildt så mange kort : ) så flotte allesammen : )
Super at Pia vil holde en OSH aften : )
Rigtig god weekend

Margit sagde ...

WAUW... hvor du har leget fotograf ;o)... og sikke flotte kort i store mængder...
Hvor bli'r det spændende at se hvor mange kort der kommmer afsted i år...
Her er da masser af inspiration...
1000 tak fordi du gider knokle med alle de foto, - det er altså et stort arbejde...
1000 tak til HQ - håber du har fået assistance af Fifty og K... ;o)

Heidi sagde ...

Her er virkelig inspiration i lange baner. Skønt!

Jean sagde ...

Spændene med den aften hos Love2scrap... Afventer lige svar om det er incl matrialer, for så kommer jeg gerne og hjælper til :) Har bar ikk selv nogle til det tihih....

Og hold da op en masse kort dig og Fifty har fået fotograferet.. Det er et stort arbejde og jeg synes det så beundringsværdigt det i gør!!!

Det er så dejligt at følge med herinde.. Og især at få inspiration til julekort for dem har jeg ikke så mange ideer til :)

Annette / aka sagde ...

Hold da op. Jeg ville have svært ved at udvælge et eller to kort, hvis jeg sad i ørkenen og skulle sende julekort hjem....
Der er bare så mange fine eksemplarer, og de er jo vidt forskellige.
Tak for inspirationen.

Anonym sagde ...

Hold da op, det var mange flotte kort på
engang og med så mange nye ideer hvor er det dejligt.
Bodil

May Britt sagde ...

Igen igen en masse dejlige julekort... hold op det er utroligt så forskellige vi er... håber du har modtaget en pakke fra mig... den blev sendt inden scrap i Taastrup og den skulle jo gerne nå frem så kortene kan nå med den lange vej inden jul... Go søndag

Anonym sagde ...

Wow! what a whopper weekend wauw. Der var så mange fint kort at kig på og igen så mange forskelig stil...skønt. Jeg har en til pakke der skulle gerne i post imorgen ell.tirsdag.Ha det godt Mvh Vikki Ps.dejlig at se hvad du selv har lavet Charlie utrolig du har tid til det !!

Anonym sagde ...

Sikken en fryd for øjet - herlige julekort i lange baner.. :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Charlotte sagde ...

Sikke mange dejlige julekort og her er bestemt masser af inspiration til kommende kort!
Charlotte Nielsen

Marianne1972 sagde ...

ÅRH ALTSÅ... skønne skønne kort endnu engang. Super inspiration.

Signe Bendorff sagde ...

Hold da helst fast en bunke kort... så lækre og så forskellige... og så er jeg bare vildt misundelig på nogle af alle de dies og stempler folk har ;)

Sivsko sagde ...

super flotte kort fra alle :-)