tirsdag den 6. september 2011

TirsdagsTAK # 36 vi GLÆDER os til på lørdag!!

Fifty og jeg GLÆDER os til på lørdag. For det første får vi de kort som vores udsendte medarbejder Margit har fragtet hjem fra Scrap i Billund (og MANGE tak til jer der har afleveret kort derovre) og for det andet skal vi til Scrap'n'Dream i Høje Taastrup. Og Fifty er HELT klar - vognen er parat og selv hans lille gule ven Smiley er pakket. Håber vi ses og glæder os til at se hvor mange julekort (og andre kort) vi får med hjem denne gang!  =0)

Her er lidt flere af de kort der er nået frem til HQ og nu er klar til forsendelse. Først fra Pips som også havde julekort med i sin pakke tidligere - her er de 20 første - som I jo nok kan se Rudolf har udvalgt:

 Fine julekort fra en Tilda serie fra Panduro - dejlige hjorte, en lækker julegås - alt fint klippet ud og sat lagpå lag på matchende kort.

 Flere Tilda figurer - et julekort med noder, bånd og laksegl og et kort hvor det lille trekantede vindu har vellum med bamsenisser på - sødt.

 HOVSA  beklager at julemanden flyver i forkert retning - fotografen havde travlt den dag - sød Karen Marie julemand på lyserødt kort og flere kort med de søde rensdyr.

 Nederst en lille nisse der slæber på en STOR nøgle til at åbne julens dør - sjov ide. SØDT engelkort med blå udstansede stjerner, Karen Marie juletræ og granguirlande med hjerte og se lige hvor godt det ser ud når en udklippet hjort får en farvet kant under sig!

Og de sidste 4 fra Pips i denne omgang - nisser, engle, snefnug og hjorte. Traditionelle rød&grønne kort men også fine, sarte pastelfarver - julen har mange farver her hos OSH - og de er fine allesammen. TAK for kortene til dig Pips.

Og for husfredens skyld fik Fifty så lov til at udvælge næste sending - som blev - ja gæt selv - BAMSER fra Vikkis julekortpakke:
 Sød stjernetekst ledsaget af ditto bamse - og igen Vikkis fine, enkle strimler af rester i god blanding nederst på kortet.
 Her er et ældre - men skønt stykke BG julepapir brugt som baggrund på et snefnug kort - lækkert med den lille blingcirkel inderst i snefnugget og de revne strimler.

 BAMSER - jamen hvem bliver ikke glad i låget af at se på sådan et sødt par!

 Og her er far og søn på kælk i susende fart på fin vinterhvid baggrund.

et par søde små julemisser ønsker glædelig jul!


Og sørme om soldaterparret ikke også duer som julekort - se selv!Og læg lige mærke til den nye detalje på de håndtegnede rottehaler  - små dannebrogsbånd! Sød ide!


Og som rosin i pølseenden har Vikki valgt dette skønne Kenny K stempel med en fin tekst, lige til kæresten derhjemme! Og med en lækker stor metal hjertebrad.  Også TAK til dig Vikki.

Håber I kunne lide hvad I så?? Husk Fif-konkurrencen - det nyeste FIF bliver liggende øverst i bloggen til der komer et nyt. Dejligt at I er så mange der er glade for idéen - jeg er selv SUPERGLAD for at Cecilie har lyst til at lege med herinde.   =0)

9 kommentarer:

Sivsko sagde ...

Super flotte kort til julekasserne og jeg glæder mig også til at se jer igen lørdag :-)
Krammer Heidi

Annette / aka sagde ...

Superflotte kort igen.
Og god fornøjelse på lørdag. Jeg håber det bliver en indbringende (kort)dag.

Anonym sagde ...

Der er da julekort for enhver smag - herligt!
Mange hilsner fra Tina M.

Margit sagde ...

Lækre, lækre julekort...både fra Pips (som har flere i den nye sending) og fra Vikki...
Jeg prøver at nå at færdiggøre kortene fra Billund... så de er klar til kasserne... ;o)
SES på LØRDAG... TA-TA-TAAAAAAA....
KRAM til Fifty og dig fra mig

May Britt sagde ...

Sikke mange skønne julekort... jeg sender en pakke med bl. kort herfra i dag da jeg ikke kommer til Taastrup på lørdag...

Anonym sagde ...

De "tilda" kort er så flot og har en rigtig hyggerlig jule stemmning,held og lykke med jule kort indsamling i morgen , god weekend og kan I hygge jer alle på SnD, bare jeg kunne være med. PS 1000 tak for "premier" pigerne var så glæde især med hilsen fra Fifty. MVH Vikki

Mio sagde ...

Flotte kort igen : )
Dejligt at få så meget inspiration : )

Karina Beck sagde ...

Hvor er det skønt med den store variation. Flotte kort!!

Signe Bendorff sagde ...

Hvor er der altså mange fine kort imellem. Jeg har også noget af den ene serie Pips har brugt til at ligge mellem mine scrapsager... må hellere få lavet nogle julekort med den ;)