søndag den 3. april 2011

Weekend-WAUW #13 - og hilsen fra Camp Bastion


Som I sikkert kan forestille jer er vejen fra OSH-HQ til de enkelte lejre, LANG, støvet og ikke just nem - men denne gang var vi heldige og nåede frem til Camp Bastion på 2 uger !! 

Og vores gode kontakter Lene og Mette har her til morgen, hvor de ellers også skal have et utal af spande morgenkaffe m.v. klar, været søde at sende os en mail, som I fluks får her:

Kære Charlie og alle OSH-frivillige!

Endnu engang siger vi og alle soldaterne i Camp Bastion 1000 - TAK for alle de fine kort vi netop har modtaget. Det er ikke svært at se, at der er lagt rigtig mange kræfter og fantasi i kortene. Soldaterne og vi bliver altid så glade for at mærke den store opbakning hjemmefra.

Med Venlig Hilsen Lene og Mette


Sikke en dejlig søndagsmorgen hilsen. TAK for den !

Og mens de nu er ved at pakke kasserne ud og glædes over kortene derude så fortsætter vi ufortrødent med at vise hvad der var i kasserne.

I dag kort fra en ny frivillig  Dorthe (Pips) som afleverede denne portion til Convention med løfte om flere næste gang vi mødtes - MANGE TAK til dig Pips og velkommen i OSH-familien.  =0)

Igen en fin blanding af forskellige emner her lidt søde kort til fødselarer:

Og et par fine og sjove konfirmationskort, lige i rette tid:


Et fint, sart bryllupskort skal der også nok blive brug for i ny og næ og endnu et kort til en fødselar, sødt ikke?

Og her en blandet håndfuld, fine, farverige og for alle kan jeg sige omhyggeligt lavet, ingen patienter til skadestuen i denne omgang - DEJLIGT:


Hver gang jeg håndterer kort undres jeg over hvor mange papirer der findes derude - og til min STORE overraskelse og papirer jeg ikke selv har  ;0)  :


OG her den sidste håndfuld - beklager de lidt skæve billeder - men vi havde altså MEGAtravlt med at klargøre og pakke efter Convention - men de ER der og I kan SE dem - ikke?


Dejligt med nye frivillige til Danmarkskortet - jeg skal lige have checket hvor du kommer fra Pips og så må jeg se at finde tid til endnu en opdatering af vores kort med små hjerter i alle de byer der deltager i OSH!

DEJLIG søndag her fra HQ - i næste uge er vi nok tilbage til de faste 2 ugentlige opdateringer - og bare rolig jeg har STADIG kortfotos at vise jer.  Og så skal jeg jo have besluttet hvilken præmie der er på højkant i april måned så alle I der lægger de dejlige kommentarer ved hvad I "spiller" om.

9 kommentarer:

Pips sagde ...

Hold da op - imponerende så meget arbejde du gør ud af det. Tak for den flotte fremvisning *S* - Jeg er såmænd fra Billund - så fik du det på plads. Rigtig god søndag.

May Britt sagde ...

Endnu engang en helt masse fantastiske kort og dejligt at hører de gør glæde... god søndag...

Margit sagde ...

Tak for endnu et week-end-wauw... imponerende JA - det kan der ikke være 2 meninger om...
Og hvor super dejligt at de nede i varmen og støvet gider sende en hilsen hjem til os der laver kort.
Jeg bliver selv glad, når jeg ved, jeg er med til at gøre DEM glade... =0)
...så tak for takken ;o)
Hvor får du tiden fra til at nå det hele, søde ven??
Tak for kigget... glæder mig SÅ meget til snart... nyd dagen (trods TÅÅÅÅÅGEN)...
Klem

Anonym sagde ...

..det er altid skønt med nyt fra fronten.
Og så kan jeg se lagerstatus i kassen har ændret sig - det må vi hellere få gjort noget ved ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

aka sagde ...

Dejligt med en hilsen dernede fra. Og så fine kort Pips har lavet.
Du skal godt nok tage mange fotos, når man tænker på, hvor mange kort der ryger gennem dine fingre. Men det er sjovt og dejligt at se alle de forskellige kort. Så tak for det.

Mio sagde ...

Rigtig dejligt at høre fra dem dernede, 2 uger det er da gået hurtig : )
Fine kort fra Pips, dejligt med et kik

Anonym sagde ...

Skønt at høre at kortene er kommet sikkert frem og at de er tilfredse med den, skønt.
Og kortene er bare så fine, og alt det forskellige papir, har ikke set det før, men dejligt med noget nyt som også giver ny ider.
Bodil

Benita sagde ...

Herlige kort - og dejligt med positivt fra "fronten" :)

Anonym sagde ...

Hej Charlie, så er jeg tilbage i DK igen og er glæde for at se blog er "rask" igen så jeg kunne kig på alle de fine kortene og læs nyheder.Må heller kom i gang med at lave lidt til kassen ,14 dage uden at lave et eneste kort !!det var svært.bye for now mvh Vikki ps elsker Fifty`s nye tøj super smart !!