tirsdag den 26. april 2011

TirsdagsTAK # 16 lidt kort fra før Scrap-a-Mania

 Tja - vi kan ikke så godt undskylde os med at det ikke har været godt vejr til at fotografere kort i - og vi kan heller ikke skrive at vi ikke har haft fri - så sandheden må på bordet - OSH har holdt PÅSKEFERIE!!!

Så der er ikke fotos af de nye kort fra Scrap-a-Mania endnu - men sørme om kameraet ikke gemte på en lille serie fra en privat crop lige før SAM. Det var en god aftale mellem Margit, Cecilie (som var i DK nogle dage) og mig - også kendt som "De 3 Måske-firer" fordi vi nogen gange har Sarah eller Gitte Y. med. Og her her 3 collager med eksempler på de kort vi fik kreeret i dagens løb mens vi hyggede os og ordnede verdenssituationen (OK - måske kun noget af den) =0) :

Først nogle af mine - Stemplede tekster doneret af "Moster Olivia" (tak for dem). Nyt fint Stampin-up rullestempel med mange kloge ord om "Friendship" og en serie med den fine helikopter Vikki sendte mig og JO jeg kan godt stemple lige - men min mand belærte mig om, at det er sådan en helikopter flyver :


Her kommer et lille udvalg af Margits fine kort hvor bl.a. MS hjertekant og sommerfuglekant har været i sving
 
Og sidst men på ingen måde mindst - en FIN serie fra Cecilie - dem med ispinde og blomster blev lavet af papir fra OSH-lageret og i meget friske farver - men som ofte set KAN Cecilie noget med rester og papir vi andre ikke lige har set mulighederne i:
De lyserøde med det påsyede hjerte er en ny version af Cecilie-restekort - søde ikke???

Håber I alle har nydt en dejlig, solrig påske. Kalenderen har fået et par x'er i denne uge og teksten - fotografer OSH-kort til bloggen - så der er håb forude - inden weekendens indlæg.

10 kommentarer:

Margit sagde ...

JAMEN... det ligner jo noget jeg har set før!! ;o)
Det var nu en herlig dag... og vi fik da lavet noget!!
Herligt når "pligter", hobby og hygge kan gå op i en højere enhed.... og man må sige vi når vidt omkring mens vi bruger munden og hænderne =0)
Knus og god ny uge...

aka sagde ...

Jeg blev lige lidt forvirret.....Jeg holder vist mandag idag.....Men det er jo TIRSDAG......dagen med OSH-indlæg.
Det er flotte kort, I har lavet i jeres lille gruppe. Den helikopter er bare flot - den er jo oplagt, så det var en fin gave.
Tak for endnu en flot foto-serie - ovenpå din velfortjente påskeferie.

Cecilie sagde ...

Jeg synes, det er fuldt rimeligt, at I har holdt noget påskeferie; det må I have trængt til. Og tak for en hyggelig dag tidligere på måneden.

May Britt sagde ...

Som sædvanlig en masse rigtig flotte og farverige kort... kan altid finde gode ideer... c",)

Anonym sagde ...

Sikke nogle flotte kort der er dukket op af kassens dyb, med fine kanter og en mariehøne, jordbær, blomster, sløjfer og så de alle steds nærværende skønne sommerfugl, dem kan man aldrig blive træt af.
Bodil

Anonym sagde ...

Hej, sikkert nogle flot papir I har brugt passer så godt til årstid, og helikopter ser fantastisk ude!!jeg mangler altid fantasi når det gælder kort til mænd.Der er 30 kort i post til jer.MVH Vikki

Anonym sagde ...

Lisbet:
Det er altid dejligt med ideer til, hvordan man kan bruge rester, for de har det med at hobe sig op.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det flotte denne gang også!

Anonym sagde ...

..igen en lækker samling kort..
Mange hilsner fra Tina M.

Mio sagde ...

Igen igen dejlige kort, og rigtig godt at du har din mand til at fortælle dig, hvordan en helikopter skal flyve *GG*