tirsdag den 12. april 2011

TirsdagsTAK #14 om "Verdens bedste idé"??

JA det er ikke noget jeg finder på - det står i en besked fra Mette og Lene i Camp Bastion - se selv her:

Hej Charlie og OSH!
Endnu engang skal der lyde en stor TAK fra de danske soldater i CampBastion for jeres flotte kort!

En soldat udbrød spontant, da hun så kortene: ”Det er da verdens bedste idé!”

Flere af soldaterne harallerede været i gang med at skrive hjem, og på Soldaterhjemmet bruger vi dem også til at skrive hilsner fra de pårørende derhjemme, når de bestiller kage over nettet til deres drenge!

Vi har sendt nogle mærker hjem til jeres maskot Fifty – håber at han bliver glad for dem?!

Mange kærlige hilsner fra Lene Gregersen og Mette Mejlgaard, KFUMs Soldaterhjem, Camp Bastion

PS. Charlie, vi vedhæfter et par billeder I gerne må lægge på jeres hjemmeside.

Og her er billeder hvor I kan se at de nye kort bliver grundigt studeret og nøje udvalgt inden man skriver hjem! Solen skinner i forvejen - men når jeg læser sådan en besked og ser disse fotos, bliver det også solskin indendørs her i HQ!


Ja de der er heldige at få et kort fra disse soldater kan ihvertfald være sikker på det er en velovervejet kærlig hilsen !!

Og jeg bed lige mærke i den med kort sammen med de hjemmebagte kager de pårørende kan bestille til soldaterne - sjov ide ikke?  Så jeg skal da lige have fundet mit kagestempel frem til en lille serie "kage hjemmefra" kort til næste sending.

TAK til Mette og Lene for denne dejlige hilsen - og JO Fifty blev SÅ glad for mærkerne - men det må I vente med at se til en anden dag.

Apropos Fifty så glæder han sig RIGTIG meget til at skulle med på Scrap-a-Mania i weekenden - så kom forbi og sig hej til ham - han kan SÅ godt lide at hilse på alle "sine damevenner".  =0)

Vi fortsætter med at vise kort fra Scrapfactory's OSH-aftener - i dag hele 4x4 kort:

 Ugler er jo meget "in" i øjeblikket - og jeg har samlet disse i en serie. Dem med rulleøjnene VED jeg hvem har lavet - det er jo Charlotte fra ScrapFactory's specialitet og søde er de. De andre fine ugle kort er jeg ikke helt sikker på hvem står bag?

 En "knald på farverne" serie - men en sød kat med musebort nederst på kortet - to kort med glade farver og små fine hjerte/blomster detaljer og et grønt/turkis lag på lag kort med blomstermotiv. Igen - tak til dig hvem du så end er??

 Er det ikke utroligt hvor mange forskellige versioner der kommer ud af de materialer vi havde fået stillet til rådighed. Her både sommerfugle - "kropsduer", humlebier og MS søde romantiske hjerte.Og denne sidste serie byder på lækre farver, fine svirls og mønsterborter, blomster og bånd, fine sommerfugle og knapper. De to nederste gyldne kort ved jeg Lisa har lavet de to øverste kender jeg ikke personen bag.

Slut for denne tirsdag - håber I kunne lide dette indlæg der både bød på nyt fra Afghanistan og nye kort til at kigge på.

13 kommentarer:

10na sagde ...

Det er da en dejlig måde at starte en regnfuld og blæsende tirsdag morgen. Jeg kunne mærke jeg blev glad helt ned i maven ;o) Så skønt at dit/vores arbejde vækker glæde. Super fine billeder, der siger ALT. Og lækre kort til næste sending. KH 10na

aka sagde ...

Dejligt at få sådan en hilsen dernede fra - fra kunderne. Og herligt med billederne.
Og sikke mange forskellige fine kort igen. Sjov "kropsdue" på det ene - gad vide om det er en mor der får det ?

May Britt sagde ...

Dejligt at se billeder fra hvor kortene ender og dejligt at hører at de er super glade for dem... skal nok kikke forbi på SAM... sidder og laver en stak kort i øjeblikket så du får noget med hjem til kasserne... go' tirsdag...

Cecilie sagde ...

Hvor er det en dejlig mail - og herligt at se billeder også. Det er en rigtig sød idé med "kage hjemmefra"; gad vide om det gælder alle steder for så kan det da godt være, at vi skal levere en bunke af sådanne kort ;o)

Margit sagde ...

Jamen.... hvor herligt at se og høre de bliver glade...så er det jo endnu dejligere at lave kort til ørkenen... =0)
Og super god idé med nogle "kage-kort"... ;o)
Tak for budskabet til Mette og Lene og til dig C. for opdatering og foto af de fine kort.
Dejligt med et arrangement hvor der er "TA'-SELV-BORD" ;o)

Marianne1972 sagde ...

Jeg kan kun være enig med soldaterne... det ER verden bedste ide. Og jeg har SÅ DÅRLIG SAMVITTIGHED - for jeg har stadig ikke fået lavet nogen kort. :(

Anonym sagde ...

Hvor er de kort flotte, med glade farver og mange detaljer.
Skønt at se og høre fra soldaterne at vore kort skaber glæde.
Bodil

Mio sagde ...

Dejligt at høre at de synes det er en god ide : ))) det er det jo også.
Fine kort, og dejlige farver.

Jean sagde ...

Hvor er de bare skønne at se på de glade soldater.. Man kan virkelig se de nøje udvælger præsis det kort der gør det personligt for dem.. Uden tvivl...
Jeg ville også gerne bidrage med kort, men synes det virker lidt dumt blot at komme med et par kort hihi.. Men vil da gå lidt ind og læse om kravene til kortene, for så kunne jeg jo lave et engang imellem når jeg lige har fantasi til det :)

Skønne kort der bliver vist frem.. Hvor er det dejligt der bliver lavet så mange forskellige kort ud af de matrialer i har fået stilt til rådighed...

Glæder mig til at se hvilke mærker Fifty har fået sig ;) Måske han har det på til Scrap-a-mania ... hihi ...

Anonym sagde ...

Herligt indlæg - det er altid spændende med tilbagemeldinger fra ørkenen..
Vi ses i weekenden :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Skønt at høre dernede fra! Jeg synes også det er dejligt at se at de gør sig umage med at udvælge det rigtig kort. Godt de er så forskellige!!
Er i øjeblikket håbløst bagud med OSH-kortene, men det kunne jo være det var det jeg skulle lave ved indgangen til scrap-a-mania i weekenden!
Jean: Nej, det er helt ok at komme med bare et par kort!! Det er bestemt ikke mængden fra hver enkelt der er afgørende, men at vi er rigtig mange der laver kort!
Lisbeth Z

Heidi sagde ...

Hvor dejligt at høre og ikke mindst at se billeder fra der nede :) Dejligt at være med til at gøre en lille forskel - og hvor god en ide med kage bestilling :)

Skønne kort du også har på, er simpelhen så dejligt at se at så mange har lyst til at være med - har du iøvrig nogle ønsker med kort ???

Anonym sagde ...

Lisbet:
Det gælder på alle 'kuffer' i udlandet, at pårørende via Soldatermissionens hjemmeside kan indbetale 100 kr, og så bliver der leveret en kage til soldaten med en hilsen hjemmefra. jeg ved, at Mette af og til har gjort sig umage med at skaffe specielle opskrifter fra forældrene på soldatens yndlingskage, og der gøres også meget ud af pyntningen.