torsdag den 21. april 2011

TirsdagsTAK # 15 del 2 - Scrap-a-Mania flere oplevelser og lidt kort fra lageret


Hej igen - Fifty hjælper mig her med at sige TAK til de der sponsorerede os under Scrap-a-Mania.

Allerførst Rikke og Lisbeth - der stod for den fribillet der var OSH-præmien i sidste måned!
Her ses de forklædt som BINGOpiger i SAM's store bingospil med scrapord i stedet for tal og FINE præmier:


Også tak til Pia fra Kreative fornemmelser - der kom med dette stempel - fordi hun havde hørt mig sige
at de godt kunne bruge "kagekort" dernede til at ledsage de hjemmebagte kager der blev bestilt af de pårørende og afleveret til soldaterne med en hilsen hjemmefra. Så det har jeg besluttet bliver april måneds præmie i kommentarlodtrækningen!


Bestemt også tak til Gitte fra Hobbyboden - der reddede min dag med en stor stak hvide 15x15 kuverter, "til de kort der ikke har kuvert med". Lækkert - for netop denne størrelse er mere udgiftstunge end de små kuverter jeg altid for det meste har på lager.

Og som endnu en overraskelse havde Charlotte og pigerne fra Scrapfactory besluttet at sætte 1 time af lørdag aften til at lave OSH-kort på standen "hvis Fifty kom forbi og underholdt" - så det kan I tro han gjorde - det gav en håndfuld fine kort og nogle gode grin, TAK for begge dele!

Og til sidst tak til Lisbeth - der for at fejre at det var på SAM sidste forår, at OSH blev præsenteret for første gang - havde fundet denne lille GULE sparefrø - som skulle være Fifty's nye ven og holde styr på mønter fra de der gerne vil støtte projektet, men enten ikke selv laver kort - eller ikke har tiden til det. Hvad der skulle komme i dens mave går selvfølgelig kun til de udgifter OSH har til printning af etiketter og lign. og hvis der bliver overskud til en præmie til blogkonkurrencen. Honning til Fifty sørger jeg selv for! Og apropos gul frø og præmie - Fifty vil da gerne finde et godt navn til sin nye ven - så vi starter lige en lille, ekstra konkurrence her i april. Hvis du skriver et navneforslag i din kommentar deltager du i en ekstra lodtrækning om en lille gul OSH-præmie. Skal vi sige vi finder en vinder i den konkurrence 1. maj om aftenen!!  Her er frøen og en lille, gul præmie med hemmeligt indhold.... UHA hvor spændende - vi er spændt på at læse jeres gode forslag. 


Dygtige Pia fra Kreative fornemmelser var med på SAM for første gang - og jeg skal da lige love for hun fik mange besøg - selv Fifty kom forbi og kiggede på de fine kort, der var udstillet på standen. Vi tror ikke det er sidste gang Pia har lyst til at komme herover med sin butik og alle de lækre stempler!


Her et lille zoom af de fine tags og kort Pia havde udstillet.

Og tænk jer - Pia er så sød at give mig og Fifty en håndfuld af de kort hun har haft med til sin udstilling hver gang vi mødes - så dem kan I glæde jer til at se på et senere tidspunkt - de ligger stadig i kassen med alle de andre.
Men kort det skal I da have at kigge på i dag - dog ikke de nye fra kassen endnu - for der er stadig lidt fra sidste sending, der ikke har været vist endnu.

Disse kort er fra Anne T. på Fyn - der var sød at sende dem fordi hun ikke var med på Convention - og de nåede præcis med i kasserne - men mine egne billeder var ikke særligt gode - så jeg har været på besøg på Anne's blog og hentet disse, så I kan se hvor FINE de var:


En dejlig anvendelig blanding af Baby, Konfirmationskort, til lykke, savner jer og andre gode hilsner. Flere af hvert kort, så jeg kunne fordele dem da jeg pakkede og give hver lejr lidt af dem. SKØNT !! Derfor er det slet ikke så tosset med serieproduktioner

Men I får lige lidt nærbilleder - hvor detaljerne er tydeligere - de festlige kort nedenunder var SÅ imponerende - Anne har brugt varmeembossing og derefter malet "hullerne" Dvs. alt der er hvidt her er embosset. FLOTTE IKKE??


Og her et sæt lækre hortensiakort - hvor panelet bag den fint udklippede blomst er mønstret efter en tur i en embossingfolder - lilla og grønt MUMS lækre farver.


Og til sidste et sæt søde ugler - der sidder på et ark karton hvor Anne har stemplet med et træmønstret stempel - sikkert et Hero-Art stempel.


Og ALLE Annes kort er altid hvide indeni og det er vi EKSTRA glade for når der er travlt her i HQ for ellers skal vi bruge tid på at sætte hvide ark indeni. 1000 tak for de fine kort Anne - selvom det snart er længe siden - men på bloggen skulle de altså - bedre sent end aldrig - ikke??

11 kommentarer:

Margit sagde ...

Sikke super fine kort... og rigtig mange =0)
Det ser altså vildt imponerende ud.
Virkelig gennemført...
Og så må jeg i navne-tænkeboks... ;o)

10na sagde ...

Fifty`s nye ven skal da hedder Froggy. (F&F) ;o)
Fine kort du har modtaget. Fortsat gods påske.
Kh 10na

Pips sagde ...

Så mange flotte flotte kort! Du har ret - de embossede farvede kort er SUPERFLOTTE! Jeg vil jo mene at den gule frø bør hedde "Fillme" - det passer vel egentlig også meget godt med Fifty :o)

Anonym sagde ...

Wauw - det var en dejlig stor bunke meget flotte kort!
Og med det ansigt, er det da nærliggende, at kalde den gule frø "Smiley" ;-)
Mange påskehilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Det er vel nok en flot bunke med kort.. Den søde frø skal hedde "Fiteline" det passer fint til Fifty ikke ?? :0)
Kus Bodil

aka sagde ...

Så smukke kort - og så mange.....

Den lille fine frø ligner da en damefrø, så mine forslag er :
Miss Cash eller Support

May Britt sagde ...

Igen rigtig mange flotte kork og dejligt at så mange både butikker og private bakker op om det store arbejde du gør og det super formål det er til... håber du når at holde lidt påskeferie...

Karina Beck sagde ...

Skønt langt indlæg.
Annes kort er bare så lækre.
God påske til jer.

Jean sagde ...

Ej nogle skønne kort!! Er helt vild med de ugle kort.. Troede faktisk det var et papir der var på, så sjovt at læse det var et stempel hihi...

Jeg synes da Fifty´s nye ven skal hedde Frog-line eller Fifi-line

Tillykke med den lille nye gule ven :)

Mio sagde ...

Hvor er det nogle gode billeder fra SAM , dejligt at så mange støtter også butikkerne ; )
Skønne kort , især de ugle kort er da bare for søde.

Marianne1972 sagde ...

Endnu engang skønne kort. Frøen skal da klart hedde Froggy.... Fifty og Froggy.

(Jeg så godt det samme navneforslag... men jeg synes altså osse det passer bedst).