mandag den 20. november 2023

Så nærmer julen sig og vi har fået en fin hilsen fra Kosovo

Fifty fik denne fine hilsen til os alle sammen sidste weekend og vi ELSKER jo altid, når vi kan vise jer 1) at kortene kommer frem hvor de skal og 2) at de vækker præcis den glæde vi håber på. Vi har naturligvis skrevet tilbage og fået lov til at dele foto og tekst med jer. 😍

KFOR er forkortelse for Kosovo FORce. KFOR er en NATO-ledet international militærstyrke/stabiliseringsstyrke med bidrag fra NATO- og andre lande, hvis formål er at stabilisere og opretholde fred og sikkerhed i den nu selvstændige statsdannelse Republika e Kosovës, som tidligere var den serbiske provins Kosovo.

(KFOR) er bevogtning af Camp Marechal De Lattre de Tassigny ved Novo Selo. De ca 35 danske soldater løser også opgaver i KFOR's hovedkvarter i Pristina. Det er fra august 2023 og to år frem Hjemmeværnet, der løser bevogtningsopgaverne i Kosovo.



Sara har skrevet denne dejlige hilsen til os alle. 💗

Hej OSH

En lille hilsen fra den danske bidrag ved KFOR. Vi takker mange gange for kortene som I sidder og laver. Vores soldater har indtil videre sendt lidt over 100 julekort hjem til familie og venner 🎄
TAK for at I gør det muligt for vores soldater at sende kort hjem til de mennesker vi savner allermest.

Mange hilsner  KFOR 49B


Og nu tager vi hul på at vise jer julekort, så vi er i træning til december måneds juleblogning.

I dag er det dygtige Sofie som de fleste kender som Anne-Sofie Hansen, der står for disse 3 nuttede kort:

    Farvelægning især af de røde ting her er bare SÅ FLOT. Julestempler har mange af os MANGE af og der er også mange, der som jeg bruger dem fra de foregående år sammen med nogle nyere, så her er jeg i tvivl om hvor de stammer fra. Men et SUPER julet kort er det uanset hvad.



Er der noget mere julet end bolsjestribet mønsterpapir?
Jeg er VILD med det hvert år. Her med en lille selfie med Rudolf og julemanden.



De små flasker ved jeg er fra Three Scoops for dem har jeg selv.
Det perfekt "bagte" og fint pyntede honningkage par er fra Gavlhusets eget design.

Så er denne uge startet og I har fået en lille portion julehygge at kigge på. På fredag kommer det et nyt indlæg - med vores 3 udgaver af "vi juler hver måned den 24." julekort.

GOD ny uge herfra.  

5 kommentarer:

Tina sagde ...

Det er SÅ hyggeligt at få besked "derude fra" 🥰
Og som altid virkelig skønne kort fra Anne-Sofie, rensdyret på det første er da slet ikke til at stå for 😍 og du har ret, Charlie. Rød/hvid bolsje striber er Mega julet!

Lene sagde ...

Dejligt med hilsen fra de udsendte. Søde, søde julekort

Carolina sagde ...

Skønne julekort de er så flot farvelagt❤ Dejlig hilsen I har fået :-)

Lonny sagde ...

Hvor er det fantastisk at høre når der kommer besked fra de udsendte.. Det giver så god mening at sende kortene ud til dem når man får besked om at kortene også bliver brugt..

Christina Biermann sagde ...

Dejligt at høre, dejlig læsning ❤️❤️