søndag den 24. januar 2021

Julekort #1 hos OSH

Igen i år deler OSH julekortinspiration den 24. hver måned hele året. Det har i alle årene været dejligt at have et pænt antal private julekort klar i god tid inden juletravlheden. Samtidig finder vi også ud af, hvilke modeller der egner sig som OSH kort og får lavet et antal af dem.

I år har vi den glæde at meddele, at den gamle trio er sammen igen, da Cecilie har afsluttet sit studie og nu igen har stunder til sin hobby. Velkommen tilbage Cecilie!

Det kort, jeg har valgt at dele her i januar, er SÅ dansk som det kan være, med levende lys og rød/hvide farver. Designeren bag diesættet er By Lene design og bare rolig, denne model tromme er bestemt hurtig at samle.

Simple and basic  clear stamp #1
Kristtjørn papir fra mit evigt voksende lager af julepapir
Karton i rød, hvid og guldfarvet

Nu er jeg rigtig spændt på at se, hvad Pia har fundet på her i januar:

Jeg har vovet mig ud i et sort julekort, hvilket ikke er så traditionelt. Den sorte baggrund får virkelig min grønne krans med den røde sløjfe til at stå frem. 


Den grønne krans har jeg diecuttet i 2 forskellige grønne nuancer. Den mørkeste er bagerst og en smule forskudt, så den får lov at titte frem. Kransen er fra Hero Arts og hedder “Greenery Medallion”. 

Toppen af kransen har jeg pyntet med en sløjfe fra danske Simple and Basic. Denne er med i diesættet “Butterfly & Bow”. 


Teksten på banneret har jeg heat embosset i hvid. Tekststemplet er fra danske Gittes Eget Design og hedder “Helt enkelt jule special”. For at give den hvide farve lidt mere balance på kortet, valgte jeg at sætte hvide halvperler på alle bær rankerne i kransen. 

Jeg tror, at vi allesammen glæder os til at få inspiration fra Cecilie igen. Velkommen tilbage Cecilie :)

Hej - her er jeg. 😊 Jeg holder af traditionelle julekort med klassiske farver og motiver og jeg er vild med julekort med vinterlige temaer. Men til dette årets første julekort havde jeg lyst til at gå en helt anden retning og lave et humoristisk julekort med utraditionelle motiver.


De to overraskede dyr er fra Craft Emotions, og deres store opspilede øjne fik mig til at tænke på, hvor overrasket man kan blive over, at der er jul endnu en gang.  Så derfor teksten og kortets tema.

Tak for det skønne kort Cecilie - og hyggeligt at vi alle 3 er ombord igen.

Har I andre også ladet være med at gemme de lækre juledies og stempler alt for langt væk, så vis os gerne jeres julekort - uanset om de er inspireret af vores eller ej - det er hyggeligt at følge med og vi kan jo også godt lide inspiration. 

Her kommer Mr. Linky lige klar til jer.


5 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Herligt at du er med igen Cecilie, og dejlige kort i alle 3 har lavet 🌈🎄🌈

Mette sagde ...

Skønne julekort, jeg glæder mig til der opfindes en opdatering af “blogger” så man igen kan lave indslag fra telefonen. Jeg har ikke forsøgt at linke til Instagram, det skal da prøves :-)

Lene sagde ...

Fedt kort med de undrende dyr

Julie aka loxx sagde ...

Mega sødt kort til sidst. Og skønt med det traditionelle også.

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejlig inspiration. Jeg vil gerne forsøge at lave julekort løbende, så jeg har mine juleting inden for rækkevidde.