onsdag den 6. januar 2021

6. januar 2021 Årets første sne og første indlæg

Udsigt fra vores soveværelsesvindue 

Smukt syn da vi vågnede her til morgen - og sikkert mange glade hjemmeskolede børn i dag, der da helt sikkert skal have noget udendørs idræt med kælk inden det smelter. 😄

OG JUBIII - jeg blev  lige inspireret til at vise de julekortfotos jeg har tilbage, der indeholder noget med SNE  - så her kommer første del af dem:


Dette fine, lille stemplede snelandskab står Conny H for og jeg forventer derfor det nok er Stampin Up stempler der er anvendt.


Her en veltilpas snemand fra Heidi Kjærbye. Snemandsstemplet er fra NHH design - JULEHILSEN stemplet er Gittes eget design/Hobbyboden - ægte dansk samarbejde her.


Snevejr og varm kakao eller snemandssuppe - hvad passer bedre sammen end det??
Heidi (Sivsko) står får dette søde kort, som ovenikøbet også er pyntet med endnu et krus indeni kortet.


Ingen kortindlæg uden en bamse, hvis jeg laver det mens Fifty er vågen, så her trasker han
afsted i en sneklædt birkeskov på vej med stjernen til toppen af juletræet. Dette var mit julekort til 
vores datter Mie - som også er en stjerne. 💖
Julepostdie fra Three Scoops, James Bear bamsestempel er fra LOTV (Lilli of the Valley)


Her står Randi for et snemandskram med matchende tekst. Jeg er HELT sikker på, at det er et NHH stempel - det ligger ligesom til familien og en masse af os andre at kunne lide dem. 😍


Solveig har brugt den samme snemand fra NHH, som I så højere oppe fra Heidi K - men på en hel anden baggrund holdt i kolde nuancer - superflot.


Vi slutter af for i dag med disse glade snemænd, der holder en lille udendørs fejring af vejret - og bemærk at de HAR hørt om de nye restriktioner og derfor kun er FEM samlet. Det er nok vinklen vi ser dem i der gør, at man ikke kan se, at der selvfølgelig er TO meter imellem hver. 

Det var det - og jeg har lige en lille "snebyge" mere til en anden dag. Men ellers er vi tilbage med alle de andre typer kort indtil julen nærmer sig igen. 

I dag kommer årets første kasse med kort til OSH med posten og tak for det Conny H. Vi begynder stille og roligt at samle sammen til næste afsendelse, som bliver i løbet af februar måned. HUSK endelig at vores julekasse meget gerne modtager bidrag HELE året, da vi dermed undgår hektisk juletravlhed i september måned. For jer der er interesserede er her et lille indblik i lagerfaciliteterne hos OSH: 

De 8 kasser i IKEA reolen er til klargjorte OSH kort fordelt på korttyperne LOVE, børn, generelle, jul og undertyperne konfirmation, student, påske, halloween. Bordet bruges til sortering og pakning.


Og i mellemrummet - under OSHs lille vægtavle med div. redskaber til pakning, tape, tusch osv
står de kasser og æsker, som jeg/vi er i gang med at kigge på. Der er tæt på militær præcision over systemerne her i HQ.   😎

God start på den næste vanskelige, men nødvendige periode af vores Corona-udfordringer - hvor ER vi trods alt heldige, at vi har en hobby der IKKE lukker ned og hvor vores tilskuere stadig kan være med, fordi vi deler vores ting digitalt. Nå ja - og selvom vi SAVNER vores messer og slet ikke vil være til at styre når det kan lade sig gøre igen - så kan vi jo bestille "take-away" alt det vi lyster hos vores gode, danske butikker. Så sæt igang - klar - parat - SHOP....

Takke for sidste år har vi gjort, men så kan jeg jo forsikre jer om, at vi GLÆDER os til 2021 og til at se de fine kort I har tænkt jer at bidrage med i årets løb. 


11 kommentarer:

Solveig sagde ...

Flot værelse - og meget ryddet 😀

Unknown sagde ...

Sikke nogle fine julekort, de er så sød hver for sig.
Sådan et rydeligt værelse er en sjældenhed, det skal du passe godt på.

Leen Eisig sagde ...

Sne gør nu noget godt ved januar ☃️

MosteH sagde ...

Nå sådan opbevarer i alle kortene. Har godt tænkt over, at det må fylde en hel del, og det gør det jo også, kan jeg se. Godt Nytår.

Jannie sagde ...

Jeg er vild med de skønne snemænds-kort ☃️ - har faktisk lige bestilt 2 nye julestempler (det ene med snemænd selvfølgelig) - så kan jeg få lavet lidt julekort til OSH

Norlita Corpuz Sørensen sagde ...

De er nogle skønne kort allesammen!
Tak for den lille indblik af HQ, nu får jeg endnu mere lyst til at kunne lave nogle stykker kort, som jeg egentlig gerne vil bidrage til at fylde de IKEA reoler. Mon ikke jeg kan det denne gang...♥️

stump sagde ...

Ej hvor fint med sne, så meget fik vi ikke i går.. fine kort de er søde

Julie aka loxx sagde ...

Ja vi har virkelig glæde af vores hobby. Og heldigvis for det i disse tider.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Hvor er de kort fine 🌈⛄️🌈

Tina sagde ...

Oh altså, den LOTV bamse 😍
Og ja, så forudseende var jeg, at selv snemændene holder afstand 😂😂

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Al den gode sne gav virkelig glade børn her på matriklen.
Skønne kort med mange fine detaljer og skitser, der skal nærstuderes ;)
Jeg er VILD med jeres militære præcision. Det må være Fifty, der har sikret, at det er klaret så flot og fint :)