torsdag den 14. januar 2021

Doneret materiale blev til 55 julekort

I sensommeren af 2020 var der en venlig sjæl ved navn Birthe Hansen, som donerede en flot mængde designpapir, karton og pynt - heriblandt en del til julekort. I september måned lykkedes det Tina M. og mig, at mødes med det formål at få produceret julekort ud af disse materialer til OSH. Vores bidragsyder havde blot ønsket at få lov at se, hvad hendes donation var med til at skabe. Resultatet blev 55 kort. 

Tina og jeg har hver især udvalgt vores 5 favoritter blandt alle kortene, så disse kunne vises frem til jer her på OSH bloggen. I bliver derfor nu spammet med julekort inspiration. Glem dog ikke at kigge forbi bloggen her den 24. i hver måned, hvor vi trofast deler ud af spændende julekort inspiration. 

Inden vi påbegynder spamming er det mest passende at vise jer gruppebilledet af alle julekortene. 

Lad kort spam begynde!Tak fordi I kiggede med :)

Atter en stor tak skal lyde til Birthe. Dejligt med flot materiale bestående af hele og delvist brugte 12x12 inch designpapir og karton og meget andet.

Kreative hilsner,
Pia Krogh Larsen

Tak for dette indlæg Pia og Tina - jeg kunne nærmest høre jer hygge og pusle med disse helt til Allerød dengang 😆 og det var virkelig et imponerende resultat og nogle fine materialer - så også tak herfra til Birthe og til jer to fra mig og Fifty.


10 kommentarer:

Lene sagde ...

Så fine kort af den flotte donation. Dejligt med så dekorativt papir, så det ofte er nok med en tekst

Tina M. sagde ...

Mange tak til Birthe herfra også. Det var noget af en overraskelse at hente så stor en pakke på posthuset. Efterfølgende nåede jeg at lave yderlig ni julekort, som blev afleveret i HQ, da vi pakkede julekort til afsendelse. Og jeg har stadig papir liggende, der ved en senere lejlighed bliver til nye OSH kort. Mange hilsner fra Tina M.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Sikke nogle flotte kort, og mange gode ideer 🌈🎉🌈

10na sagde ...

Så fine julekort. Jeg har også nogle kreative veninder der er søde til at donere materialer til mig, det kommer der mange gode kort til operation skriv hjem ud af. Nogle gange bliver jeg også super inspireret at noget papir som jeg ikke lige selv har valgt. Kh 10na

Tina sagde ...

Så flot en donation, og lækre kort!

Mie Skov sagde ...

Så fine kort og kan se at der er blevet brugte materialer som jeg selv har haft svært ved at bruge så skønt med noget inspiration

Unknown sagde ...

Sikke nogle kort der er lavet her.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Hold op, hvor er I vilde begge to - og hvor er det fedt at se, at en utrolig flot donation ender ud i så smukke kort, der kan glæde rundt i de små hjem til jul.

Julie aka loxx sagde ...

Det er vildt hvad man kan få ud af papir andre ikke ser muligheder i mere.. så lækkert

Tina-Smedegaard sagde ...

Flot donation og virkeligt flotte kort.