tirsdag den 24. november 2020

Julekort #11 hos OSH

Jøsses, den 24. November er virkelig kommet snigende ind på os denne måned. Vi plejer ellers at være forberedt i god tid, men den er vist smuttet for alle parter denne måned. Men vi har skyndt os at få denne post klar til jer, da I selvfølgelig ikke skal mangle den sædvanlige julekort inspiration :) 

I denne måned er det Conny Hillgaard der er vores gæstedesigner. Conny har været en stor hjælp både med de kort hun selv laver og også fordi hun hjælper med at indsamle kort i det jyske, hvor jeg jo ikke lige har min gang ret tit. TUSIND tak for det Conny og de små konkurrencer du nogen gang også laver for egen regning. Det sætter jeg meget pris på. <3

Her et foto af Conny for jer der måske ikke kender hende:


Connys bidrag er rigtig julet med to ældre nisser og deres julegrød. 

Materialevalget er by Lene nisser og grød, fint farvelagt og med bolsjestribet baggrund.

Nu er selve kortet jo forlængst sendt ud i verden - så jeg er ikke helt sikker, men en del af Connys kort især børnekort har en Pixibog bagpå, som en lille gave til modtageren. Tak for kortene og dit bidrag her i dag Conny.

Nu bliver det spændende at se hvad Pia har fundet på:

Pia her - jeg har haft gang i de blå/grå/sølv farver til denne måneds inspiration. Jeg har gjort brug af nye dies fra Gittes Eget Design. Mine kort’s layouts er perfekte til at få brugt nogle af sine rester - især alle de strimler man nogengange under ud med. 

På dette kort har jeg givet min diecut tekst 3 lag med Clear Embossing pulver. Det giver sådan en lækker dimension og blank overflade. 


Nu er det altid spændende, hvad Charlie har fundet på til os. 

Ja vi dækker da hele juleskalaen denne gang, nisser, stjerner og i mit tilfælde engle. Man er vel lidt miljøskadet af sine 10 år i nonneskole ;o) - eller hvad??

Jeg faldt pladask for Gittes eget designs juletekst "englekys" og har ledt højt og lavt efter en passende artig lille engel i diverse butikker. Traditionen tro havde jeg den faktisk selv - et ældre "red rubber" stempel som jeg ikke tror er i handel længere - men glad blev jeg da jeg fandt det i min dybe juleskuffe.

Farvelagt med Copics. Glorien er en tynd guldpen og vingerne har fået Wink of Stella.
Hvis hun ikke er supersød så må I kalde mig for Mads.

Kortbasen er de i min verden nye kort med scallopkant, hun har et fint vellumhjerte som baggrund
(et af Gittes julehjerter) og baggrundsmønsteret er TH Distress Oxyde Tumbled Glass gennem
en stencil fra Three Scoops. Englekys er skåret i blankt guldkarton.

Nu er det sørme snart December.... og som en lille service kan jeg fortælle jer at julekort/pakker til udlandet skal afsted senest 7. december hvis du har venner udenfor EU og ellers 14. december. Vi der har lavet julekort hele året hygger os nu med at få dem skrevet i fred og ro. Det er så dejligt, at der ikke er julestress over julekortproduktionen og jeg kan allerede nu røbe, at vi gør det igen i 2021. 

Husk at vi altid rigtig gerne vil se jeres julekortideer - uanset om de er inspireret af vores eller bare et kort I selv er rigtig glade for.  Derfor har vi Mister Linky klar her sidst i indlægget.


6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Waw nogle søde julekort, de farverige stjernekort er smukke, men englekortene er nu også søde, de to små nisser der er klar til at gå ombord i risengrøden er nu også søde, jeg er nok lidt gammeldags,jeg synes godt et julekort må signalere jul.

Lene sagde ...

Hvor er de bare fine allesammen

Tina sagde ...

Neeiijj, hvor er den engel søøøøød!! Du er nødt til at fortælle mig hvad det er for en, så jeg kan se om jeg kan finde den 😍

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

De er så skønne alle tre - men englen er nu helt speciel. Kan godt forstå, at du blev glad, da du fandt hende i skuffen.
Jeg har for første gang nogensinde været tidligt ude med at få lavet julekort, selvom det ikke er blevet til et hver måned d. 24., men jeg glæder mig til at få de sidste lavet og sat mig til at skrive dem, så de ikke først bliver sendt ud mellem jul og nytår!

Bodil Bording Hansen sagde ...

Fine fine julekort, den lille engel er super sød.
🌈👼🏻🎄🌈

Julie aka loxx sagde ...

Jeg får vist ikke lavet julekort i år, men pynt, så når jeg det nok næste år. Og kan jo så bruge jeres inspiration til den tid.