tirsdag den 3. november 2020

Ny måned, ny sponsor og næstsidste måned i 2020

Tidligt op og tidligt i seng, det er sundt for en lille dreng. Men man kan dog også sige: det er sundt for en lille pige. Kom til at tænke på dette gamle børnerim fra min barndom, selvom jeg nok altid har været typen, der kom "tidligt op og sent i seng" da jeg først selv kunne bestemme. ;0)

I dag for at præsentere vores november sponsor Gavlhuset og tak for det Lene og Steen. Jeg har stadig til gode selv at besøge butikken, men jeg kender deres store og velassorterede stand fra SAM. OSH har været så heldige at kunne tilbyde et gavekort på 200 kr i denne måned, så det er bare om at komme i gang med de dejlige kommentarer folkens. For jer der måske ikke kender Gavlhuset, kan jeg fortælle at Lene og Steen er 2. generation, da det var Lenes forældre der i sin tid startede butikken og senere flyttede den fra den gamle kro hvor det hele startede og til de lokaler hvor den nu ligger. Godt tænkt og der er ovenikøbet mulighed for overnatning på stedet, så man kan shoppe, hygge og slappe af i Haverslev. Bemærk bynavnet, jeg nævner ingen navne, men jeg kender faktisk en scrapper, der planlagde sin tur dertil og nær var endt i den anden ende af landet ;0) - så stor betydning har et lille "v" hvis man ikke hører ordentlig efter. 

Som lovet får I også lidt ny inspiration. Jeg hørte i radioen at man fra 1. november gerne må spille "Last Christmas" og de andre julesange - så nu er det også OK at vise julekort her hos OSH. Ikke hver gang men efter behov - det bliver i december der kommer fuld skrue med julekortvisningerne. 

I dag får I et par stykker fra Stinne. I forbindelse med bygning af nyt hus har hun og familien pakket "alt" i kasser og boet til leje i nogle måneder - men en ægte scrapper husker selvfølgelig at pakke lidt dimseting for at undgå abstinenser. Stinnes udfordring var dog at hun ikke havde pakket julepapir, men se hvor fine julekort hun alligevel fik lavet i god tid inden vores oktober deadline. TAK Stinne <3

Rødt mønsterpapir er nemt at gøre julet, her med et hul til JULEKNUS
og en af de søde snemænd fra Cottage Cutz og nogle store fine snefnug.

Lyseblåt med stjerner, Anettes skønne pebernødstekst, istapbort og den
ældre men stadig fine vante-die med snefnugmønster

Ja alle kan vel gætte hvem der valgte at dette kort skulle vises. ;0)
Men den lille bamse der titter frem er bestemt også sød Fifty.
Rød matte og snefnug embosset hvid karton danner perfekt baggrund.

Fint kort med julekugle, lidt gran og stort snefnug.
Juleknus teksten I også så på første kort er fra Simple and basic.

Så mangler jeg kun lige at sige GOD ny måned til jer allesammen. Jeg vender snart tilbage igen, så I kan glæde jer til en travl november måned her på bloggen med en masse inspiration.11 kommentarer:

Jean sagde ...

Skønne julekort..


Har ikke selv været i gavlhuset, meeen har da shoppet hos dem flere gange 😁
Senest mine nye varmepistol 😜

Annette / aka sagde ...

Stinne kan lave alt....og her er endnu et bevis. Søde, fine julekort.
Gavlhuset er altid et besøg værd. ALTID !
I disse coronatider er det det måske den længste tur hjemmefra, du kan komme. Bare en ide til dig LOL.

Lene sagde ...

Gavlhuset er en butik man kan bruge lang tid i. Lå tæt på den efterskole min søn gik på. Håber lillebroderen vil derop så det giver anledning til at besøge butikken. Søde julekort de skal nok vække glæde

Heidi-Birgitte Mortensen sagde ...

Jeg har heller ikke fysisk besøgt Gavlhuset endnu, men en 200kr”seddel” kunne da bestemt være motiverende. 😆 Jeg har haft fornøjelsen online og på Conventionen på Fyn og det store og gode udvalg trækker og er dejligt.

Tina sagde ...

Knus elsker alle inspirations kortene 😍

Bodil Bording Hansen sagde ...

super fine julekort ;0)

MosteH sagde ...

Jeg bliver vildt inspireret af især det første julekort. Det er så fint og nemt at lifte.

Mie Skov sagde ...

Dejligt med inspiration til nogle julekort

Ruth Tingleff sagde ...

Rigtig fine julekort. Tak for inspiration.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Det er så flotte og fine julekort - også selvom papiret ikke er direkte julet. Er vild med dem alle, men særligt det lyseblå. ELSKER det "frosne" udtryk, hvis det ikke skal være i de klassiske julefarver :)

Julie aka loxx sagde ...

Lækre kort!