lørdag den 3. marts 2018

Bid for Bid af Designpapir #4


Der er efterhånden dukket en hel del Social Media poster frem med forberedelser til konfirmationstiden. Det har derfor fået mig til at tage en lidt anden indgangsvinkel på "Bid for Bid af Designpapir". Ligger du, ligesom mig, inde med masser af ensfarvet designpapir eller karton? Ville det ikke være skønt at få brugt lidt af det? 


Motto'et for "Bid for Bid af Designpapir" serien er:
"Få brugt så meget som muligt og lad designpapiret komme til sin ret".

Da jeg har valgt at arbejde med ensfarvet denne gang, er der brug for at skabe lidt interesse til papiret. Dette var den perfekte mulighed for at hive diverse embossing foldere frem. Derudover har jeg fundet et par baggrunds dies frem. 


For jer, som måske er nye indenfor vores papirverden, vil jeg uddybe materialerne lidt. 

Ovenfor ser man yderst til venstre en åben die - kaldet en frame-die. Denne er fra mit absolut største favorit die-sæt, da disse frame-dies passer til europæiske A6 kort. Die-sættet er fra tyske Create-A-Smile, som forhandles af danske Hobbyboden. Denne die har jeg brugt til først at die-cutte alle mine papirstykker med. 

Øverst i midten er det en baggrunds die. Denne med Woodgrain mønsteret er fra Lawn Fawn og laver det flotteste stitched mønster på papiret. Denne har jeg brugt til det grønne papir. 

Øverst til højre ses en embossing folder. En embossing folder præger et mønster ned i papiret. Denne her er fra Sizzix og var med i mit starter kit til min Big Shot. I kan se resultatet på det gule papir.


Til mine kort har jeg brugt et stempelsæt fra NHH Design, som også er denne måneds sponsor hos OSH. Nadja, ejeren af NHH Design, har sponsoret en lækker fin præmie til en heldig vinder og du kan blive den heldige! Du skal blot kommentere på et eller alle indlæg her på bloggen i marts måned for at være med i trækningen. 

Stemplet, som jeg har brugt hedder "Bannere". Jeg har stemplet banneret først og derefter teksten indeni. Herefter har jeg fussy-cuttet dem ud med en saks. 


Til pynt på kortene har jeg brugt en die fra Simon Says Stamp med en kirke. Her har jeg valgt at farvelægge kirkens vinduer og kors, så farven passede til de forskellige farver papir. Det første kors farvede jeg sort, da jeg troede det ville blive pænt. Men nej, så det droppede jeg med de andre. 


Jeg har sørget for at putte godt med dobbeltklæbende tape på bagsiden af papiret, så det kommer til at sidde godt og sikkert på kortbasen. 


Og masser af 3D puder bag på tekstbanneret, så det kan holde til lang forsendelse med militæret og posten. 


Det giver sådan en fin detalje, at tekstbanneret og kirken er fremhævet med 3D puder. Og her ser I også det fine mønster med skyer fra baggrunds die'en. 


Her er et fælles billede af de 4 ens kort. Der er dog også et 5. kort, men det får I at se sidst her i indlægget. Måtte lige lave et ekstra for at teste en ny die :)

Til at farve vinduerne i kirkerne har jeg brugt Promarker tusser. Min lille Dymo er brugt til "Konfirmation". Så er man da ikke i tvivl om anledningen til kortene. 


Til dette pink kort har jeg brugt noget gammelt papir fra Vivi Gade. Det var noget af det første jeg købte og har virkelig haft svært ved at få brugt det hele. Det er kun 180 gsm, hvilket jeg ikke har for vane at hive fat på længere. Dejligt at få brugt noget af det igen. Papiret har jeg præget med embossing folderen "Zig Zag" fra LifeStyleCrafts.


Jeg elsker sort mod friske farver, som denne gule. Det gule papir er fra en pakke, jeg købte hos Michael's i New York for 3-4 år siden. Total overfrisk gul farve. Som nævnt tidligere har jeg brugt embossing folderen "China" fra Sizzix. 


Her har jeg igen brugt noget papir fra Vivi Gade. Til trods for at det er ens med det pink papir, har papiret flækket ved at blive præget med en embossing folder. Oprindeligt havde jeg ikke tænkt mig at bruge det, men blev enig med mig selv om, at det gav kortet et interessant look. Husk, at man måske kan bruge noget mislykkedes alligevel istedet for at smide det ud. 


Her er det skønne blå kort, hvor papiret er noget gammelt dobbelt designpapir. Aner ikke hvor jeg har det fra, men det har maaaange år på bagen. Her har jeg brugt en baggrunds die fra Lawn Fawn, som hedder "Stitched Cloud". 


Så kommer vi til det sidste og 5. kort, som falder udenfor katagori i forhold til de andre. Her har jeg brugt en baggrunds die fra Lawn Fawn, som hedder "Stitched Woodgrain". For jer som ikke kender mig, så ææælsker jeg stitched dies :)
Dette kort blev lavet for at teste en ny die ud fra Memory Box kaldet "Large Circle Burst". Ohh, den er lækker lækker. 

Det var lidt inspiration til at få brugt nogen af de større stykker ensfarvet papir, man (sikkert) har liggende derhjemme. Det kan være farver, man ikke liiige er helt begejstret for. Få fundet dem frem, så der kan komme liv i dem igen. Der er nogen derude, som vil blive rigtig glade for at få et hjemmelavet kort. 

Kreative CAS hilsner
6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Tak for et lækkert og aktuelt indlæg Pia. Konfirmationstid står jo for døren. Bannerstempel fra NHH Design er fint og anvendeligt.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Skønne kort og en god måde at få brugt det på. Håber, du også vil hive fat i problematikken om de meget spraglede/mønstrede ark, der kan være svære at bruge 🤔

Heidi / Heroly sagde ...

Virkelig flotte kort med enkle virkemidler.
Den der nye die Large Circle Boost - wou den gir en lækker effekt🤩

karenmariehansen sagde ...

smaddergod idé til alt det papir der ligger bagerst på lageret! :)

Mette sagde ...

Sikke nogle søde kort - Fed mulighed for at få bruge sine baggrundsdies og embossingfoldere. Jeg blev nødt til at prøve fiffet i nat. Håber at jeg får får fri så tidligt at jeg kan få taget nogle billeder :-)

Bodil Bording Hansen sagde ...

Skønne kort, og herligt med et pip om det glemte papir i skufferne rundt omkring 😊