søndag den 24. november 2019

Julekort #11 hos OSH

November synger på sidste vers - JULEvers fristes jeg til at skrive i denne skøre tid, hvor en masse dagligvarebutikker åbenbart har fået julen så galt i halsen, at de skriver vinter foran alt der for en hel del af os hedder jul. Det må de for min skyld godt holde op med ellers får jeg hensynskvalme lige med det samme. Latest news: Det viste sig heldigvis at være FAKE NEWS hørte jeg i morges i min bilradio, da de nævnte butikker har bedyret, at nogen har lavet sjov med dem og vist disse falske billeder. Men nu havde jeg skrevet indlægget og vi kan jo alle lære noget af, at alt på nettet ikke altid er noget man skal tro på..  ;0)

Men her på OSH kan jeg heldigvis selv bestemme og vi viser stadig JULEKORT hver d. 24. i måneden.

Her kommer mit, som i anledning af et kommende større JULEarrangement på mit job, hvor jeg bl.a. skal lære børn at lave JULEkort, blev mit novemberbidrag. Jeg brugte en nuttet ny die som bl.a. fås hos Gavlhuset med en Rudolf og en pingvin.

Selvom pingvinen trækker Rudolf, er sættet konstrueret så genialt, at begge dyr kan bruges alene.
Her ses de 10 dele, der skaber pingvinen.

Sammen med noget cute gavepapir med pingviner og andet julet og snevejrsprikker i hullet han kommer ud af, blev det til dette kort, med frit valg mellem rød, grøn og blå baggrundskort.

Jeg zoomer lige, så I kan se de søde små motiver på gavepapiret. JUL JUL JUL siger det... lyt selv.  ;0)
Dem har jeg så lavet 20 samlesæt af - det tager ca 3½ time, hvis nogen har brug for den oplysning.

Nu er jeg spændt på at se hvad Pia og Cecilie har lavet denne måned:

Jeg byder ind med nogle JULEkugler og med en skøn fin tekst die med God JUL. De fine julekugler er et diesæt fra danske Simple and Basic og måtte bare med mig hjem fra Scrap-A-Mania messen i Sorø. Tekst dien er fra norske Kaboks, som desværre ikke længere eksisterer.


Jeg har fået udnyttet noget gammelt Basic Grey designpapir. Det er altid skønt, når man får udnyttet noget fra de helt gamle gemmer. Den store julekugle har jeg givet lidt skygger med en farveblyant for at skabe dybde og form.


Puha, jeg fik næsten helt sved på panden. For en gangs skyld er det min tur til at være færdig i sidste øjeblik med denne måneds julekort, men jeg nåede det!

Cecilie står lige over, når man er november fødselar kan tiden blive lidt knap. Vi glæder os til at se dit december kort.

Og her kommer Mr. Linky - i sidste måned var I alle sammen lidt travle, så husk at vi gerne vil se jeres julekort og smid et link.

6 kommentarer:

Ruth Tingleff sagde ...

Rigtig flotte julekort og hvor er den pingvin dog nuttet.

Jean sagde ...

Hvor er den pingvin bare nuttet ��

Ja man skal ikke tro på alt man læser på nettet men være kildekritisk, men vi kan alle falde i med begge ben nogen gange ��

Tina-Smedegaard sagde ...

Flotte kort og lækre dies, I har fået købt.

Carolina sagde ...

De er super flotte og godt nok en kær pingvin 😊

Bodil Bording Hansen sagde ...

Rigtig fine kort, jeg må også nævne den søde lille pingvin
den er bare nuser ;0)

Unknown sagde ...

Utroligt så populært det er blevet med pingviner på julekortene, jeg bruger det også selv, og søde det er de jo