søndag den 3. november 2019

2. november - vi er på SAM og det er november måneds sponsor også.

I dag begynder vi at vise julekort i nogle af månedens indlæg, det er jo nu I selv skal blive færdige med jeres og få dem sendt afsted til familie og venner. Og vi har jo set SÅ mange gode ideer hele året, når OSH kortene blev leveret til os.

Men først røber vi, hvem der er vores sponsor her i november måned.

Det er

og vi har været så heldige at kunne tilbyde vinderen et gavekort på 200 kr. Mange tak for det!

Nu vi har dem herovre på "djævleøen" i en weekend, har vi lige kigget os lidt omkring i deres stand på Scrap-a-Mania i dag. Fifty og jeg er nemlig taget til Sorøhallerne og 09.10 stod Fifty ret på sin stol og de første OSH-kort var allerede kommet i kassen. Tak til jer der leverer kort til os her på messen.

Fiftys lille gule ven Smiley er også på plads. Jeg bliver ofte spurgt om man kan støtte OSH, hvis man ikke laver kort og her op til jul betaler jeg webhotel til hjemmesiden, køber ekstra plads til de mange billeder vi deler og køber kuverter til de kort der kommer uden kuverter. Der bliver mønter i den gule Smiley blive modtaget med glæde, måske bliver der endda lidt til Fiftys indkøb af børneslik. ;0)

Fifty står ret og byder på en lille slikting til sine små og større venner.
Her lidt fra min fototur på Gavlhusets stand. Der er SÅ mange lækre dies, bla. en hel væg med dies fra Lene design og fine kort til inspiration:

Fifty spottede straks noget familie på væggen  ;0)

Nisser, pingviner og julebagning - vi nærmer os juleforberedelserne.

Smukt julekort med julestjerne og glimmer-guldhjerteranke.

Fin pynt på juletræet

Gavlhuset viste fine til og fra-tags hvor mønsterpapiret var fremtryllet med Distress Spray Stain og fine udskæring af juleting.

Og Distress Spray Stain var der en masse af i reolen, lige til at købe og forsøge sig med. 

Og så tilbage til julekortene disse er fra Bodil Hansen, Hedehusene:

Fint kort med guld og rødt. Mønsterpapir er Soffie Bondes lækre juleblok fra sidste år.

Her er vi en tur i skoven og kortet er holdt i naturfarver.

Sneprikket papir fra Three Scoops med små røde julehuse i driverne.

Og til sidst et fint kraft kort med snefnugsmønstrede stjerner.
Jeg glæder mig til en hel søndag i Sorøhallerne, hvor jeg kan blive inspireret af de mange lækre varer fra butikkerne og de mange dygtige og hyggelige scrappere og kortmagere og nu skal jeg se at komme i seng. Dagen starter tidligt igen i morgen. Ses vi???


4 kommentarer:

Conny sagde ...

En af de ting der er dejlig ved Gavlhuset, er netop deres inspiration. Overalt i butikken hænger der forslag til hvordan man kan bruge de forskellige stempler, dies, stoffer mm. Best af alt: det er helt ok at tage billeder af det. Butikken gør virkelig meget for at være kundevenlig og inspirerende. Jeg håber I vil nyde at have dem på besøg i weekenden til SAM. Knus og god scrap-weekend til jer alle.

Ruth Tingleff sagde ...

Ja, der er rigtig meget inspiration at hente på SAM. Jeg glæder mig også til en søndag i Sorø.

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejlig inspiration fra Gavlhuset og flotte julekort. Bare jeg også skulle til Sorø i dag.

MosteH sagde ...

Mødte heldigvis Gavlhuset på convention og Kreative Dage. Hvor er det godt du skriver om kuverter. Det er jo vigtig viden, især fordi du gerne vil have kort uden cellofan og så er kuverterne jo nemme at glemme.