søndag den 2. september 2018

Fifty på "hemmelig mission" til OSH Marathondag hos Luna i Køge ;0)

Tusind tak for dette morsomme indlæg fra Fifty's 3 gæstebloggervenner (Ann, Diana og Marianne):


Chaufføren var lidt bange for om vi nu kunne transportere Fifty på sikreste vis, for som hun sagde, ”Jeg har ikke nogen autostol”. Vi tænkte lidt videre og da Fifty faktisk er en Bjørn, overvejede vi om han burde være i bur under transport. Min kat ville sikkert gerne udlåne sin transportkasse permanent. Dog ved jeg, hvor svært det er at få en kat i transportkassen, så tør jeg slet ikke tænke på at prøve med en bjørn i sin bedste alder, med de bedste militære anbefalinger. Det viste sig heldigvis, at Fiftys livserfaring løste problemet, han er stor nok til en almindelig sikkerhedssele.

"Take me to Køge, please..."
Må sige at han opførte sig eksemplarisk under køreturen. Jeg ved ikke om det var fordi han var lidt genert overfor de fremmede damer, eller om han skulle teste, hvor meget ballade han kunne lave og stadig være sikker på at komme hjem igen.

Velankommet til Luna Hobby, var det om at finde vores pladser. Heldigvis var der nogen, der havde styr på, at Fifty havde reserveret sin egen plads.


Det var nu ikke meget han opholdte sig på pladsen, for der var masser af andre ting at lave, og man kan jo godt blive lidt urolig hvis man skal sidde stille for længe af gangen.

Fifty forstår virkelig at pakke hjemmefra, og her mener vi, at det er ikke meget han har med, når han ankommer. Det er dog en helt anden snak, når han tager hjem.

Så var det shoppetid. Der gik ikke lang tid, før han var væk. Efter at have ledt i forretningen, fandt vi ham mellem julepapiret. Vi fik ikke noget svar på, om det var fordi han ville gøre opmærksom på, at det er ved at være sidste udkald for julekort til OSH, og han sagtens kan bruge flere julekort, eller fordi det var her, han bedst kunne kamuflere sig mellem farverne.

"Bugger - de fandt mig igen !"

Efter at have indfanget Fifty igen, og have ham til at kigge på alle varerne, trængte han til at lave lidt fornuftigt.
Hva' så "Putte" kan man få en drink her?
 Vi overlod Fifty til at hjælpe Carsten og pigerne i forretningen. Her er han ved at hjælpe med at tælle kort, der bliver afleveret til Operation Skriv Hjem. Tror nu han var ret glad for den stol, for det var også her vi fandt ham et par timer senere. Han påstod, at han var behjælpelig hele tiden, men jeg har ham mistænkt for at han snuppede en lille lur undervejs, for han var frygtelig energisk senere på dagen.


Oppe på første sal hvor alle scrapperne sad, satte Fifty sig ved materialerne, for så kom han til at snakke med flere, end hvis han sad på sin egen plads. Vi tror dog han havde mere travlt med at charmere scrappere end at holde orden. Muligvis har han også holdt en inspirerende tale for det lækre papir, da papirerne efterfølgende begyndte at brede sig, for at vise sig fra sin bedste side. Vi tror han skræmte kortbaserne og kuverterne, for de forsvandt i et jævnt tempo.
 
Da kortproduktionen var på sit højeste, så han lidt trist ud. (I ved mænd føler sig nemt overset...) så Fifty fik lov at låne en trøstemus, så han ikke skulle kede sig, mens der blev lavet masser af kort.
"Lig helt stille Mousie - så opdager de dig ikke.."
Sammen holdt de øje med materialerne, og jeg ved ikke hvem der trøstede hvem. Fifty er en stor bjørn, så han forstod godt, at musen skulle ud og trøste nogle børn i fremtiden, og derfor ikke havde noget rigtigt navn endnu, fordi det får den først, når den kommer ud til det den skal bo hos. Fifty var dog lidt stolt da vi fortalte ham, at han har været inspiration til musens ”tøj”. Håber ikke det stiger ham til hovedet at han sådan har været en muse.

Som altid var Fifty på rundtur og se lidt på hvad der blev lavet af kort. Indtil han nåede vores hjørne.
Enten drillede han bare lidt, eller også var der virkeligt slemt. Han udstedte nogle sikkerhedsregler, da han var sikker på, at han var landet i en eksplosionszone. Når Fifty tager kommandoen, han kan være lidt bestemt, gad vide hvor han har lært det henne?

"I får 10 minutter til at rydde op - ellers er der armbøjninger til hele bordet - sæt i gang"
Han fik dog hurtigt styr på det hele, så han kunne slappe lidt af med et julekort.

"HO HO f.... HO!"
Missionen med at holde styr på de 4 rodehoveder, krævede en lille pause, så Fifty smuttede ned på sin egen plads, for at slappe lidt af.
"Calling HQ - send flere labels..." - HMMM... den her walkie talkie virker ikke....
Vi fandt ud af at Bjørne sagtens kan bruge menneskers høretelefoner, og vi siger undskyld til Charlie, han fik lov at høre heavy, og det så ud til han nød det. Måske det var musikken, måske trængte hans store ører bare til en pause fra snakkeriet, måske laver han noget helt andet?

Fifty er meget glad for unge mennesker, og da han ikke havde sin kuffert med godteposer, var han ikke sen til at finde en veninde, der havde sin egen slikforsyning.
Da han havde hygget lidt, (og var mæt), forsvandt han igen, men søde var de sammen.


Fifty og hans best buddy!  
Vi fandt ham lidt senere sammen med sin gode ven, dagens vært og sponsor Carsten, der har Luna Hobby. Vi havde en mistanke om at de var ved at planlægge noget, der gik rygter om at de snakkede om biler…..

Fotografen sneg sig ind på dem lidt senere, hvor det så ud som om de fik sig en seriøs mandesnak
Det var sent på aften, så muligvis var de i gang med de store emner. De fik lov til at have lidt fred, inden den store optælling af hvor mange kort, der var blevet afleveret, og der skulle trækkes lod om præmie blandt en af de mange der havde afleveret kort til Operations Skriv Hjem, hos Luna Hobby.

Hvad siger du Carsten - kan du tælle til mere end 10?? Så er det din tjans..."
Optællingen viste at der var afleveret
720 kort i forbindelse med OSH maraton, hos Luna i Køge.

Nogle var indleveret af Scrappere, der ikke deltog, resten af de der deltog på dagen.

De sidste kort kom ind i 11. time, bogstaveligt talt (en scrapmaraton varer 12 timer). De tilbageværende scrappere var helt udmattede og ses her efter slutspurten....


Fifty var på vej videre, da scrapperne pustede ud. Kortene var på vej i magasin, inden de når HQ, og da Fifty ikke turde age hjem uden kortene, påtog han sig opgaven at vogte dem, indtil de kommer hjem til Charlie i HQ.

Vi siger tak for godt selskab, både til Fifty, der var en hyggelig makker i løbet af dagen, og til Luna Hobby, der igen gjorde sit til at de udsendte kan sende (jule-)kort hjem til familie og venner.

Hilsen
Diana, Marianne og Ann ... nå ja og Fifty!

8 kommentarer:

Birgit Andersen sagde ...

Det ser ud til at bt Fiffy havde en hyggelig dag,

Pia Larsen sagde ...

Sikke en fantastisk indsats af alle mand (og bjørne) Fifty har vist haft sig en ganske fornøjelig tur i super godt selskab :D

Charlotte sagde ...

For morsomt. Tak for dagens grin. Super flot med alle de kort😘😘

Lisbet M sagde ...

Tak for morsom læsning:)
Det er dejligt, når folk kan være kreative både med papir og med ord:)

Margit sagde ...

Søde Fifty...
Hvor har du været heldig at få lov at være med SÅ mange søde piger på besøg hos Carsten... =0)
Dejligt du havde RIGTIG mange kort med hjem til alle de udsendte.
I dag vajer flaget...
knus

Ruth Tingleff sagde ...

Det var et rigtig hyggeligt arrangement og vi fik da produceret en masse julekort.

Camilla sagde ...

Hold da op et skønt indlæg - det ser ud som om både Fifty og alle andre havde en super dag :D og WOW en masse kort!!!

Mette Hvistendal sagde ...

Fifty er den dejligste bamsebjørn
I gør det super godt