tirsdag den 24. januar 2017

Julekort #1 hos OSH

Vi satser på alle er kommet godt ind i det nye år. Måske I har travlt med jeres kreative nytårsforsætter og måske et af punkterne er, at lave julekort gennem hele året? Så er dette jo helt perfekt! Her hos Operation Skriv Hjem fortsætter vi nemlig traditionen med at lave julekort hver måned til den 24. Ikke dårligt, hva!

Det bliver faktisk endnu bedre end det. For i 2017 skal I nemlig ikke kun nøjes med at få julekort inspiration fra Charlie og Pia. Næ nej, I vil blive inspireret af et fabelagtigt 3-mands team hele året. Mon ikke de fleste af jer har gættet det................Jo, jo da, Cecilie er tilbage og derfor disker Operation Skriv Hjem op med ekstra meget juleinspiration hver den 24. indtil julen 2017.

For at kick-starte dette års juleinspiration har jeg, Pia, gjort brug af et af mine nyere indkøb fra SAM i november. En lækker hjorte die fra Gummiapan.


Jeg har tørret støvet af mine embossing foldere og brugt en med woodgrain baggrund til det hvide stykke karton. En rest glitter karton og lidt guldtråd gør sig som pynt.

Teksten fra Clearly Besotted Stamps "Ornamental Style" stempelsæt passede bare perfekt til en smal stribe tekst. Her har jeg heat embosset teksten med Rangers super fine "Gold" embossing pulver. Inden da har jeg grundigt gjort brug af mit Powder Tool for at fjerne al statisk elektricitet fra mit sorte karton, så embossing pulveret ikke hang fast andre steder.


Så kaster jeg jule-bolden videre til næste kvinde på OSH teamet. Hvad mon der bydes på?Jamen, så vil jeg tage jule-bolden op efter et års barsel. Ovenfor kan I se årsagen til at jeg har været fraværende: Birk, som meldte sin ankomst lige efter midnat den 25. febuar, og som er en fantastisk lille dreng, der har gjort sine forældre meget meget glade (og lidt trætte). Nu er Birk så stor, at det er muligt at få lavet kort igen, og derfor er jeg nu retur i stalden hos OSH. Tak til Pia for alle dine fine fif i året, der gik (og dem du fortsat laver) samt til Charlie for at lade mig holde barsel. Det er dejligt at være med igen, og jeg er naturligvis klar med årets første julekort.


Årets første kort er lavet med stempler og dies fra My Favorite Things (som er et yndlingsfirma for tiden). Dies Tri Peek/Boo Window laver den fine boblede kant med de tre cirkler i, lige klar til at fylde med forskellige motiver. Her har jeg brugt motiver fra Jingle All the Way, også fra My Favorite Things, som jeg har farvelagt med farveblyanter. Bare fordi der skal lidt bling (eller rettere pailetter på de fleste kort for tiden) har jeg dekoreret kortet med pailetter i julefarver.

Og så er det Charlies tur :)

Svært at komme lige efter Birk den skønne lille røver, han stjæler da lige billedet her =0).

Men jeg griber også bolden, tak og selvom jeg er rosinen i pølseenden denne gang vil jeg lige med glæde og stolthed ANNONCERE at JA!!! I 2017 kan I glæde jer til inspiration fra hele to skønne og dygtige kvinder, som jeg er heldig at kende. Cecilie og Pia. Tusind tak fordi I "leger" med her hos OSH, det bliver alletiders år :0). Tænk at der kan komme så meget godt ud af en barselsorlov!

Her er mit julekort, hvor jeg har brugt de lækre dies fra Lawn fawn med juleord. Jeg skulle nemlig både bruge engelske og franske julehilsner. Misteltenen er en dejlig international skik, så den søde lille die var perfekt med lidt perler og sat på en cirkel (rest) mønsterkarton og så byggede jeg resten af kortet op med julefarvet karton og brug af mine trofaste embossingfoldere. Den spinkle lille sløjfe er klippet af en stjernedie fra My Favourite Things. 


Så er det jeres tur. Her kommer Mr. Linky og vi og alle andre læsere glæder sig til at se jeres januar julekortmodel. De af jer der IKKE har en blog er velkommen til at dele billeder i det indlæg der kommer til at ligge under Scrapsisters på Facebook. =0)


4 kommentarer:

Tina Nielsen sagde ...

Super fine julekort, tænk at det allerede er en måned siden vi rendte rundt om juletræet 😊🎄. Dejligt team, der er til stor inspiration.
Kh 10na

Margit sagde ...

WOW...jeg blev også "taget" på venstre ben...=0)
VELKOMEN "HJEM", Cecilie...
Her er så mit bidrag - godt jeg har lavet mange julekort, som ligger og venter på videre rejse til HQ =0)
Så i dag blev det et hurtigt børnekor, som skal videre med OSH der kommer på bloggen.
Jeg ønsker alle ET GODT NYT ÅR - og ved der kommer masser af inspiration fra de dygtige piger der står bag.
HILS FIFTY...
knus

Anonym sagde ...

Rigtig lække kort allesammen med så mange fine detalje , dejligt at få så meget inspiration på engang. Smukt billeder af Birk, nej hvor er han en rigtig charmetrold , skønt at se hvor meget han har vokset , det bliver ikke så længe at han kunne også begynde at klip og klistre kort til OSH ! . God weekend mvh Vikki

Lone T Ørnstrup sagde ...

Det er en fantastisk ide, I har med at lave julekort d. 24. i hver måned. Jeg håber, jeg npr med fra næste mpned.
Dem, I viser, er så flotte og skønne - og vidt forskellige, hvilket er derfor, jeg er vild med kort. Så mange stilarter, der er flotte på hver deres måde 🎄👍