torsdag den 12. januar 2017

12. Januar - vi er i gang med at pakke LOVE kort

De er nemlig gode til de, der gerne vil sende en Valentineshilsen hjem, og duer samtidig hele året når man vil sende en kærlig hilsen til nogen.

I dag viser vi en portion smukke LOVE kort fra Charlotte N. :

Fine LOVE kort med to søde fugle og en lomme med et kort med stemplet tekst.

Rødt kort med matte med små hjerter. tre hjerter skåret ud af ensfarvet strimmel og røde hjerter i nummeret mindre sat på plads med 3 prikker på. en lille vimpel med ordet Smile stemplet på. 

Hvidt kort med grøn og rød matte. 10 forskellige hjerter i røde og grønne rester danner en ranke på kortet og teksten er stemplet med grøn og rød farve.

Lille fuglebur med hjerter hænger fra en fin blomstergren. From the heart er stemplet i hjørnet af matten.

LOVE kort med to katte bag et hegn. Fine blomster i råhvide nuancer.

Kort med 3 rækker MS punchede kanter i den ene side. Kluster på midten med mini bølgepap, ramme, hjerte og lille billet.
TAK for de mange fine kort i årets løb til dig Charlotte og god ny uge til os allesammen.

Glæder mig til det næste indlæg, hvor jeg kan vise decemberpræmierne, der snart må være ankommet hos de heldige vindere og røbe lidt mere for jer om planen for bloggen og 2017. =0)  GLÆD jer - det bliver godt!
4 kommentarer:

Margit sagde ...

WOW....flotte LOVE-kort.
Flittige dig... håber du får god hjælp fra FIFTY... eller er han gået i vinter-hi??

Hils ham og K...
knus fra mig til dig <3

Unknown sagde ...

Super flotte kort med Valentins kærlige hjerte symboler.

Anonym sagde ...

Nej hvor er de bare smukt, smukt, smukt kort, de er bare så perfekt jeg måtte lave en til M's 50 års da det er dagen efter valentines dag, tusind tak for inspiration og god weekend, mvh Vikki. PS fik mine præmie igår, tusind tak, det er bare perfekt da jeg mangler dansk tekst stempler, de er inspirerede , glader mig at komme igang igen .

Lisbet M sagde ...

Jeg har aldrig overvejet at lave grønne hjerter, men det ser jo så fint ud med hjerter og flere farver og faconer mellem hinanden.