søndag den 1. januar 2017

1. Januar 2017. Godt nytår til jer allesammen og tak for det gamle år.

Jeg har flere ting at dele med jer her på årets sidste dag. Det nåede jeg så ikke lige, så det bliver på årets første dag i stedet for  ;0).

Først årets resultat. Vi fik lavet og sendt hele 8.797 flotte kort ud i verden. :0)
og det totale antal OSH kort fra vi startede i maj 2010 til dato ikke alene nåede 50.000, med de sidste kort jeg modtog i julen oversteg vi vores mål og nåede op på

50.133 kort 

det kan vi godt være glade for og stolte af.  TUSIND tak til alle der har bidraget. 

Gitte (Madam Trisse) delte et foto af dette kort hun har modtaget fra et familiemedlem, der er udsendt som sygeplejerske i Afghanistan


Og her er hvad Gitte skrev til os:

"Jeg vil bare lige sige, at jeg har modtaget et OSH kort fra min svigerindes bror som pt er udstationeret på et hospital i Afganistan. 
Han skriver bla. at de er rigtig glade for kortene og de bliver stadig brugt. 
Desuden skriver han, at der er roligt og kun lidt at lave på selve hospitalet. Men der dog lidt mere at se til på traume. Men ellers roligere end sidste gang. Det er vi jo glade for at høre. 
Rigtig godt nytår til dig og familien."

Jeg ved nu dette er et af Randi H.s kort, der nu er kommet retur. =0). Dejligt at se og høre, så tak for det Gitte og hilsen til din svigerindes bror. 

Fordi der gik fest og ballade i mig og Fifty i går har I til midnat i dag til at kommentere og deltage i december måneds trækning. Vi kommer tilbage 2. Januar med det første indlæg i 2017 og med navnet på den heldige vinder. 

OSH siger også mange tak til vores trofaste og generøse sponsorer, der muliggør den hyggelige månedstrækning og de andre sjove ting vi laver i årets løb. 

I december var det Hobbyboden fra Samsø, Hobitik fra Fjerritslev og Fiftys lager, der stod bag de præmier, der er på vej til deres vindere og jeg beklager forsinkelsen, men jeg har været temmelig underdrejet i december pga. mit rigtige job. Jeg prioriterede derfor det daglige blogindlæg og Fifty nåede aldrig en tur på posthuset. 

Fifty og jeg trænger til lidt fridage, men vi kommer friske tilbage få dage inde i 2017 og fortæller om planerne for 2017. I kan godt glæde jer, for det tegner til at blive et spændende år. 

Her til sidst ønsker vi jer alle Godt nytår. 7 kommentarer:

Tina Nielsen sagde ...

Altid dejligt at høre, når vores kort igen kommer hjem😊. Glæder mig til OSH 2017. Rigtig god søndag til jer i HQ. Kh 10na

Mio sagde ...

Dejligt at høre nyt, og dejligt kort at modtage : )
Wow over 50.000 kort godt gået må man sige
Rigtig godt nytår til hele OSH

Nicolette Altholm sagde ...

Jeg kan desværre ikke tage æren for kortet, men jeg kan ønske tillykke med at vi har rundet en flot milepæl 😀🇩🇰😀

HellePF sagde ...

Flot arbejde og tillykke med det runde tal. Godt Nytår ��

rhh sagde ...

Dejligt at høre at kortene bringer glæde. Dette kort har jeg lavet, en stak Panduro julepapir og nogle Dixi Toppers

Charlie sagde ...

Tak for info til både Nicolette og Randi om hvem der havde lavet det viste kort - fejlen er nu rettet =0)

Anonym sagde ...

Godt nyt år alle sammen, hvor var det skønt at vi kunne nået mål, og sikkert et flot kort Gitte har modtaget, dejligt hun vil dele det. Det er helt iorden at præmier har ikke kommet i posten nu, det var også en ekstra udforventet julegaver, mvh Vikki