tirsdag den 6. december 2016

6. December og dejlige julekort fra Vikki

Så har Fifty fået lov til at bladre rundt i fotolageret og han fandt en potefuld af de skønne julekort fra Vikki fra Fyn.

Vikki er oprindeligt fra England, men har boet her med sin dejlige familie i mange år. Jeg spottede et af Vikkis kort i en bunke af de første OSH kort jeg fik via Ibens butik i Odense og jeg var helt solgt. Vikki er en mester i farve og mønster sammensætning og hendes kvadratiske kort fortæller tit en hel lille historie. Se selv her:

Mama Elephant stempel sæt "Bear hugs" her benyttet til et sødt lag på lag kort. Bjørnemor og ungen går en tur på vellum sne ud i den store juletræsskov, måske for at hente et juletræ?
Her er det Mama Elephant igen med sættet "Pandamonium". Vikki har skabt en dejlig rød/grøn scene der tydeligt er en kærlig julehilsen. En lille bolchestribet rest papir skaber en fint pynt og ender i en snefnugsbrad.


"Bear hugs" igen - her som isbjørne. De har gået så længe rundt i granskoven at den lille unge vil bæres. Blå metalbrads som snefnug daler ned over dem sammen med nogle clear drops.
Her er det Lawn fawns stempelsæt "Toboggan together" der har lagt pingviner og snebolde til en sød vinterscene. Igen lag på lag som Vikki gør meget i her med hvidt mulberry papir imellem lagene. De to små sølvgraner er også brads.
Jeg ELSKER Nuser stempler - og her har han travlt med at sætte den høje hat på sin snemand. De står på en revet snedrive midt i det mønstrede Doodlebug papir hvor sneen daler ned og der er KYS OG KRAM i vente.  =0)
I aften skal jeg scraphygge med de sidste af mine egne julekort og senere hente julefrokostmand på stationen. Men bare rolig, jeg når også et nyt indlæg herinde, så der er nyt at kigge på i morgen igen. God tirsdag og tak for de fine mange kort Vikki. =0)
10 kommentarer:

Mio sagde ...

Skønne julekort : ) og nuser kan man aldrig få mange af og da slet ikke stempler : )
Rigtig glædelig 6 december

Conny sagde ...

Ej hvor er det nogle søde kort. Hvor kan man købe stempler med Nusser?

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare nogle skønne kort :)

Camilla sagde ...

Sikke søde julekort :)
God fornøjelse i aften med de sidste julekort....jeg mangler stadig de fleste af mine....begynder at have lidt travlt ;)

Unknown sagde ...

Skønne bamser og skønne julekort ❤️

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Jeg kan godt forstå, at Fifty fandt de billeder - for det er jo skønne kort, som med garanti vil vække glæde rundt i hjemmene

Anonym sagde ...

Selv tak Charlie, jeg er også vildt med nusser, de stempler er desværre udsolgt over det hele, i alle stedet jeg har kigget på ihvertfald de er et par år gammel (købt hos Theglitterpot.co.uk), fortsat god aften, mvh Vikki

Margit sagde ...

SOM ALTID....
Super flotte og anderledes kort fra din hånd Vikki.
Du er super inspirerende.
Knus fra Margit

EttenA sagde ...

Super fine og søde kort med både bjørne af alle slags, pingviner og snemænd - dejligt!

Julie aka loxx sagde ...

Vikki inspirer også mig ofte.. så skønne kort hun får lov.