onsdag den 14. december 2016

14. December Jo jeg laver skam også selv kort.

Her ca. midt i julemåneden snupper jeg selv lige en plads i et indlæg, for jeg laver jo også kort til OSH =0). Nogle har I måske set før - men her kommer en håndfuld:

Det har taget mig tid at vænne mig til kort med White space - men de her er jeg ret tilfreds med. Lidt stemplede juletræer, en prikket kant der deler kortet og et lækkert rødt stempelaftryk, der står KNIVskarpt takket være min dejlige MISTI. =0)

Min veninde fra Tyskland havde lækkert karton med da hun var her i foråret og vi fik lavet lidt julekort. Her nougatfarvet med råhvide prikker, inde i hullet gemmer der sig en lille skov af  fine juletræer - Meget passende havde jeg en "Oh, Tannenbaum" stempeltekst - en strimmel glimmertape af den slags der ikke drysser og en twine sløjfe.

Her det gode sølvgavepapir der ikke drysser - KÆMPE snefnug fra Sizzix på mørkeblå stjernehimmelbaggrund (tak for lån til Cecilie). Lille sart snefnug og turkis stjerneknap med lille snor bundet i.

De hellige 3 konger følger stjernen frem til Jesusbarnet. Cirkelteksten er fra LOTV sæt med tekster
Fin stribet baggrund, kraftkarton med sneprikker, birketræer skåret i birketræskarton fra REMA1000 sidste år, hvid ramme omkranser den lille hjortefamilie og små hvide juletræer i det ene hjørne. Og her til sidst et bevis på hvor SUPER trendy jeg åbenbart er - jeg lavede dette kort med en syltetøjsglas fyldt med snevejr og pyntet med en grankvist og en gylden bjælde. Og nu op mod jul vælter der glas frem med kagemix og alt muligt andet hyggeligt. Kraftkort med rød karton der er embosset med diagonale striber. Guldglimmer til GOD jul. Små snefnug stemplet i grå nuancer og lidt bling i glasset, mønstret julepapir som låg, Grankvist og guldbjælde bundet på. =0)

God onsdag til jer allesammen fra os i HQ. Lige nu er det familiens egen jul og de private julekort der fylder i mine vågne timer.

.

13 kommentarer:

Mio sagde ...

Super skønne julekort : )

Margit sagde ...

Super søde julekort.
Nyd denne vidunderlige decemberdag med sol fra en skyfri BLÅ himmel...
knus

Jean sagde ...

Hvor er de fine..
Er især vild med det andet sidste med de søde dådyr..

Unknown sagde ...

Dejlige julekort, er specielt vil med det med glasset

Ruth Tingleff sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ruth Tingleff sagde ...

Super søde julekort. God jul til jer.🎄

Heidi / Heroly sagde ...

Flotte flotte julekort. Og så forskellige.

Anonym sagde ...

Super flotte kort Charlie, elsker den rensdyr kort med birketræ...tænk at papir var fra Rema ! Super glas dåse die der kunne fuld op med god jule ønsker..., tænker også på en julekort, jeg er såååå bagude i år, ved ikke hvis jeg kan nået det nu desværre, men så ved jeg godt hvad mit nyt års 'resolution' skal være' ! Mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Super skønne kort fra din hånd :)

Mette sagde ...

Flotte julekort - tak for inspiration. Det er lidt "stramt" med julekort her i huset, det bliver ikke til så meget som jeg kunne ønske :-)

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke nogle fantastiske julekort, du har kreeret. De passer lige i min stil, så skønt med muligheden for inspiration

Annette / aka sagde ...

Så lækre julekort hele vejen..... det papir med sølv, der er tilladt på OSH kort, kunne jeg godt lide at vide mere om. Jeg synes tit der mangler lidt "skin" på mine kort.

EttenA sagde ...

Super flotte julekort alle sammen :-)