tirsdag den 13. december 2016

13. December og julekort fra Cecilie

LCecilie laver jo sine kort hjemme i Tyskland, og derfor får jeg en håndfuld når vi mødes og det er så fint, for så er der - som sidste år - allerede julekort på lager få måneder efter vi har sendt alle julekort afsted. Fifty og jeg passer godt på dem og de kommer som nogen af de første i kasserne når vi pakker igen. Her ses nogle af dem:

Fint baggrundspapir med snefnugprydede juletræer - brunt prikket bånd med fin scallop cirkel med påsat rødt/hvidt mønster og lille God Jul banner.
Snevejrs papir med lille fin strimmel påsyet julehus (se lige den lille snemand) Bling stjerne og et af de danske stempeltekster fra xx

Her har Cecilie scoret sin hvide kortbase i striber - øverste halvdel er pyntet med papir med  rød/hvide blomster delt ved en tynd sort strimmel og påsat en stemplet engelsk juletekst

Samme tekst - her med enkelte strimler julerester samlet med en rød/hvid dokumentråd bundet i sløjfe.

Dette kort er jeg HELT vild med - ganske enkelt men SÅ smukt. Tag et pænt roligt baggrundsark brug en halv lille doily  - to bannere - et cirkelstempel og noget tynd sølv eller guld tråd. lim sammen og du er færdig. =0)
Kære Cecilie - tak for de fine kort og dejligt at se rundt omkring at dejlige Birk har er blevet så dygtig til alt muligt at du igen får lavet smukke kort i ny og næ.9 kommentarer:

Dorthe sagde ...

En stribe fine og enkle julekort! Så kommer papiret da til sin ret.

Margit sagde ...

WOW... TOTALT Cecilie-kort.
Lækre og fine detaljer. Enkle, der gør dem elegante.
Du er bare en stjerne til det kortmageri...

Knus til HQ

Mio sagde ...

Skønne jule kort fra Cecilie : )

Ruth Tingleff sagde ...

Skønne og enkle kort

Anonym sagde ...

Super kort igen fra Cecilie, hvor skønt hun har tiden til det med en lille en , håber de har det godt derned, mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Super flotte kort :)

Mette sagde ...

Flotte kort - det ser ud som om du har kigget på nogle #fif. Herligt at du og Birk har haft tid til at være kreative :-)

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Skønne kort fra Cecilie i Tyskland - og det er da dejligt, at der allerede er igang med lager af julekort til næste gang

EttenA sagde ...

Super flotte kort - mange fine ideer!