søndag den 18. december 2016

18. December. Pia L. Aka barselsvikarens julekort

Pia har før vist os, hvordan hun holder af at få gjort kål på en hel blok papir og her er en del julekort der tynder ud i en blok, vi nok er flere der kender. De der nuttede, småmønstrede papirer man bare måtte eje - men måske ikke rigtig får brugt. Her er en masse inspiration så kig endelig med. HUSK i aften kl. 20.30 bliver der trukket lod blandt denne uges kommentarer og den SIDSTE adventsgave i år finder en ejer"mand".  =0)

Hvis man har et sæt dies, der kan lave stikninger rundt i kanten er man godt i gang. tilsæt et banner med en stemplet hilsen. Pynt toppen af banneret med en lille sløjfe eller et stykke bånd der sidder med et par hæfteklammer. Prikken over i'et er de indlagte hjerter der er skåret ud af banneret og lagt indeni hinanden. SÅ fint.

Det lækre stempel fra Hobbyboden har hæderspladsen i denne lille scallop rektangel. Hvidt kort med to sølvstrimler der holde på en strimmel (en rest) med små stjerner på. En STOR stjerne skaber liv i den ene side af kortet og er lagt under tekststykket.

Intet papirspild når det er Pia der er på banen. Så her kommer det røde hjerte der stammer fra kort nr 1 i dette indlæg. 

Samme baggrundspapir - her som et landscape-kort. en mindre rektangel er lagt ovenpå og der er brugt en lækker die mange af os ikke har - men pyt med det - man kan nok godt efterligne effekten med en løs tekstdie der fastgøres. Sødt med det lille stemplede merry og flot med snefnugget i hjørnet.

Her er resten af det ark der var en strimmel af lige før. Endnu et af Hobbybodens julestempler på et panner og det store snefnug i hjørnet.
TAK for de fine kort Pia, tak for dine lækre indlæg og gode ideer her hos OSH mens Cecilie nød sin dejlige lille søns første år og tak for mange hyggestunder med vores fælles hobby.


15 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Super fin samling julekort fra Pia. Hun kan bare det der med at få nogle enkelte emner til at fylde et helt kort ! Virkningsfuldt.
God søndag.

Unknown sagde ...

Smukke julekort, jeg bliver vildt inspireret. Må hellere lave OSH kort idag😊. God 4. Søndag i advent til jer i HQ.kh 10na

MosteH sagde ...

Søde julekort. Er især vild med de to første, hvor farverne også er helt fantastiske.

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke nogle fantastisk flotte kort - så enkle og stilfulde 😍 Jeg skal vist selv have fundet mit småmønstrede julepapir frem

rhh sagde ...

Det er nogle rigtig søde kort, og,lige et par detaljer der skal studeres nærmere

Unknown sagde ...

Nogle rigtige fine kort. Er vild med design og farverne👍👍

Ruth Tingleff sagde ...

Rigtig søde julekort. Sikken en masse inspiration - dejligt.

Unknown sagde ...

Enkel og flotte kort. Som er lige til at gå til hvis man lige mangler et par kort 👍

Conny sagde ...

Som sædvanlig er det smukke og enkle kort Pia har lavet. Problemet med det enkle look er, at mange uden for scrapkredse, ikke forstår hvor meget tid der bruges på sådan et kort. Tak fordi I deler. God Jul til alle

Margit sagde ...

SUPER flotte kort fra Pia - lige min smag...
Stilfulde, enkle og meget smukke.
Dejligt med nye idéer...

Dejlig søndag til jer i HQ

Julie aka loxx sagde ...

Årh ja. Vi har vist alle en blok eller to for meget. Men de bliver jo ikke for gamle. Heldigvis

Anonym sagde ...

Sikkert nogle lækkre dies Pia har, og super flotte kort, elsker papir rester kort og som Pia viser her..de behøves ikke at ligner papir rester kort ! Lækkre og stilfuld, fortsat god advents søndag, mvh Vikki

Bodil Bording Hansen sagde ...

Super finne kort og med nye ideer, bare dejligt 🎄

Heidi / Heroly sagde ...

Pia's kort er altid stilsikre og fantastisk veludførte. Flot!

Sivsko sagde ...

Rigtig god ide og flotte kort