torsdag den 3. november 2016

Brrr det er koldt i dag. Her lidt kort at varme sig på.

I denne måned har I været hurtigere til at linke til et julekort i det fremhævede indlæg (se i sidemenuen) der er allerede 8 links så det er HELT sikkert der trækkes en vinder - men I andre kan jo nå at være med endnu - det er sidste frist den 23. november kl. 20.00..

Her får I først et vinterkort jeg lavede en portion af til julekortforsendelsen for nyligt. Jeg havde fået en håndfuld fine stykker mønsterpapiret til forsider og nu hvor jeg har købt de fine dies med stikninger Double Stitched Rectangles fra Create a Smile stamps, der passer til danske kort var det hurtigt fikset. Tak for den ide til Pia L. som viste mig sine dies sidst vi var sammen.

Bare rolig - ja det ligner glimmer - men det er af den slags der er trykt på papiret og glaseret så det bliver hvor det er.
Den søde stempelhilsen en VARM hilsen i en KOLD tid passede fint på kortet og fik en lille bling i snefnugget. 
Og her kommer en hyggelig serie af fine kort som Heidi (Sivsko) havde produceret til OSH. Der var også julekort - men som I ved venter vi lidt endnu med at vise dem frem.

Skønt chokoladekort - man får helt lyst til en bid, ikke?
Fine sommerfuglekort - det ene er også embosset og de var også fine indeni - se nedenfor:Med mønsterpapir - stempeltekst og flot sommerfugl 
Sart baggrundspapir og to rektangler - FED ide med de søde stokroser her i vellum kvalitet. MUMS.

Embosset kraftkort med lag på lag og nuttet Ugle der siger TAK.
Fine fjer på en hilsen til dig fra mig. 

Og til sidst et supersødt restekort med "inchies" og den søde ugle.
1000 tak for kortene Heidi - de skal nok gøre lykke rundt omkring i Danmark når de kommer hjem igen.

Vi fik i øvrigt en hilsen fra en flink ansat i Forsvaret der arbejder Jylland, der hvor pakkerne bliver sendt ud til de udenlandske missioner.

Han skrev "Det er en god tanke til dem derude og det vil få dem til at tænke på dem de har derhjemme med sådan et kort. Jeg ville have været glad hvis der var sådan nogle som jer, dengang jeg var udsendt til Cypern i 1984-86 og 88."

Altid hyggeligt med en hilsen ikke? Så godt der er sådan nogen som os!!!!! Tror jeg laver et ekstra julekort og sender til ham i næste måned nu jeg ved hvor han arbejder. =0)

I morgen starter weekend - vi skal have vinterdæk på, men sneen må GODT vente for min skyld. Måske får jeg også lidt hyggetid i scrapværelset, hvem ved.5 kommentarer:

Pia Larsen sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at OSH gør en forskel og skaber glæde.
Super fine kort med masser af inspiration fra Heidi S. 😀

EttenA sagde ...

Nogle super fine kort!
Dejligt med en positiv tilbagemelding.

Annette / aka sagde ...

Jo, det er dejligt med sådan en hilsen. Så giver man den lige en skalle mere...
Dejlige kort både du og Sivsko har lavet.

Anonym sagde ...

Dejlig hilsen vi har fået, det betyder meget, og hvem bliver ikke lidt lækker sulten efter den super chokolade kort fra Heidi...mumms , ved ikke hvis det kun her på Fyn men...it's beginning to look alot like christmas ! fortsat god uge mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Skønt med en hilsen og tak for alle de fine ord - skønt vi hjælper, bare med vores hobby