torsdag den 24. november 2016

Julekort #11 hos OSH

Er det kun mig, som føler at året er gået super hurtigt? Det er jo næsten ikke til at holde ud - nu er der KUN én måned til juleaften!
Det er absolut ikke for at prale, men jeg har da fået købt én julegave allerede og adventskalenderen til manden derhjemme er i hus. Men resten har jeg absolut ikke styr på....ikke engang, hvor vi skal holde jul i år! På mit arbejde har jeg godt styr på alting, men derhjemme....bob bob bob....tjaaa, vi når nok det hele ;)

Til denne måneds julekort - årets #11 - har jeg haft fokus på udnyttelse af rester. Derfor er dette kort skabt ved at die-cutte forskellige størrelser juletræer ud af rester.


Juletræerne er blevet plantet oveni en stribe af glitter guld tape - af den type, som ikke smitter af :)
For at få lidt mere variation i højden er træerne, har jeg ved et enkelt klippet hele bunden af og ved nogle en smule af bundstammen. 

Nogle af juletræerne er blevet pyntet lidt med Nuvo Crystal Drops (rød) og Irresistible Pico Embellisher (hvid). Teksten er fra Gitte's Eget Design fra Hobbyboden.


Hva' så, Charlie? Hvad byder du på af juleinspiration i den 11. time.....

Hyggelige juletræer Pia. Jamen jeg var bare NØDT til at tage hul på en af de dies, jeg købte i Hobbyboden på Scrap-a-mania i weekenden. Jeg så den og i mine øjne stod der bare Bridget Jones og Mark Darcy på den ;0).

Så det er min overskrift for dette novemberkort! Julebaggrunden er en rest fra en engelsk juleblok og jeg skar den ud med de lækre Dienamics Wonky Stitched squares. 


Snevejr og tekst er fra et Simon says Stamp! sæt Pia havde til salg på et tidspunkt og det er super anvendeligt. En lille rest julebånd og et glimmertape-hjerte der matcher Rudolfs tud og kortet er klar. 

Efter årets udfordring har jeg nu en god stak julekort og mangler lige det antal, der gør det sjovt at bruge sine nye indkøb. Så igen i år er julestress i sidste øjeblik, hvad angår juleposten væk! To gange pakkekalender er også klar og resten når vi fint. 

Tak for de mange links i oktober indlægget. Vinderen af vores ekstra julehyggepræmie er kort nr 10 til lykke til Ann. Fifty sender din præmie når vi har fået din adresse i en mail til oshkontakt at hotmail.com.

Hvem ved hvad OSH finder på i december. Jeg ville bruge Mr Linky flittigt, hvis jeg var jer (hint hint):7 kommentarer:

Gitte Grønfeldt sagde ...

Hold op, hvor er de skønne de kort I viser - igen-igen :-)

Margit sagde ...

Super fine kort.
Pias kan da give stof til eftertanke, når man tænker på hvad der sker med små rester
:)
Min model er en af de RIGTIG nemme... =0)
God dag til OSH HQ
knus og tak for sidst

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare søde kort :)
Mit er også rester
Glædelig jul til HQ

Anonym sagde ...

Det er ikke kun dig der synes år har gået super hurtig, jeg har næsten ikke lavet nogle kort til OSH i år og for det er jeg meget ked af det, så har jeg mit 'New years resolution' ! De crystal drops giv en rigtig luxus effekt og rensdyr strik er fantastik, fortsat god uge, mvh Vikki

Mette sagde ...

Søde kort I har fået lavet, begge 2. Tak for inspirationen :-)

Annette / aka sagde ...

Skønne kort I viser begge 2. På hver sin måde.
Sweateren der får os til at tænke på Mark Darcy, så jeg jo på SAM. Og vil altid i mine øjne forbinde dien med den film.
Jeg fatter heller ikke hvor dette år blev af. Jeg ved, hvor jeg skal holde juleaften......og kender menuen. Dertil går min planlægning. Julekortene er der heller ikke styr på.
God december til jer der læser med her.

Lisbet M sagde ...

Det er altid godt med ideer til brug af rester. Det er utroligt, så mange rester man kan generere, men de grønne er heldigvis nemme at få brugt til træer og blade i alle afskygninger.
Glædelig advent til jer alle.