fredag den 4. november 2016

Ny sponsor i november og vinder af oktober præmien.

Vi har bare så mange indlæg i pipeline til jer resten af året og der står skønne julekort i kø, så nu begynder jeg at vise et udvalg af dem.

Vinderen fra oktober blev denne kommentar:

Det er nogle søde kort, og en anderledes måde st bruge bambus stempel/embossing sæt det skal prøves, også valmuen på mønsterpapir skal huskes =0)

Det er "rhh" som jeg ved er Randi der har lagt den. Dejligt at I stadig nyder at blive inspireret af hinanden her hos OSH, selvom der er mange andre inspirationskilder "out in cyperspace". Bloggen her får stadig rigtig mange besøg, så vi fortsætter ufortrødent med at dele og takke for kort herinde.

Randi - din præmie er et gavekort på 100 kr til Jeans Scrapshop - så kan du snolde lidt ekstra til SAM - jeg giver Jean besked om at det er dig der vandt. TIL LYKKE

I november er det som I kan se i sidemenuen Birgit fra BB Hobby der støtter OSH med en fin kantdie.


Og her kommer så første indlæg med julekort der er ude i verden nu og i færd med at blive skrevet og sendt hjem til de pårørende.  HUSK endelig, at Fifty og jeg er på SAM næste weekend. Vi ønsker os kort og er der julekort til overs er kassen HELT tom herhjemme, så vi kan sagtens opbevare dem til næste oktober.

Kortene er fra Bodil H fra Hedehusene:

Bodil har brugt det fine Blueprint diesæt fra My favourite things til flere af sine kort - se her hvor forskellige de bliver.
Her et skovmotiv med juletræer og hjorte.

Embosset og farvelagt baggrund og fin blank julestjerne med perler.
Rød embosset baggrund med snefnug og den lækre GOD JUL die - se lige de fine perlestjerner.Blueprintsdies igen - her med skygge bag misteltenpapiret og en fin guldjulestjerne.
Her blueprints diesættet igen - fin guldjulestjerne og sødt papir med julekugler med guldembosssing på.
Og som det sidste julekort fra Bodil - Rødt kort med hvidt felt der har kristtjørnembosset ramme.
TAK for de fine kort til dig Bodil og på gensyn til SAM til alle der kommer der forbi - vi har OSH kassen med og bliver glad hvis I husker en seddel med jeres navn og antal kort når I afleverer kort til os. Ellers er det så bøvlet at kunne sige tak herinde når vi skal vise kort frem.  =0)8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Tillykke Randi, ikke dårligt at få til ekstra snol på SAM!
Flotte enkle kort fra Bodil!

Annette / aka sagde ...

Rigtig flotte kort Bodil har lavet. Især dem med skygge må jeg vist lige have afprøvet. Det ser rigtig godt ud.....og er jo egentligt enkelt, hvis man lige kan lave det.
Tillykke Randi. Jeg er helt sikker på du nok skal finde noget at bruge gavekortet til på SAM. Det bliver da en fornøjelse for dig.

rhh sagde ...

Ihh hvor lækkert - - mange tak til OSH og Deres sponsorer 😄

Ruth Tingleff sagde ...

Rigtig fine julekort Bodil har fået lavet.

Bodil B. Hansen sagde ...

Tak for kometarene, og tillykke til Randi :0)

Sivsko sagde ...

Flotte kort og tillykke til Randi

Lisbet M sagde ...

Dejlige kort - og lækker gave fra BB Hobby i denne måned.

Anonym sagde ...

Super smukt kort fra Bodil, sikkert nogle lækkre blomster, mvh Vikki