mandag den 24. oktober 2016

Julekort #10 hos OSH

Wauw dette er OSH indlæg nr. 700!!!!

Midt i sortering og pakning af den imponerende mængde fine julekort vi ved fælles hjælp nåede op på og tusind tak for det, nåede jeg også at hjælpe Fifty med dette julekort.


Julen er jo børnenes fest, så en af Fifty's små venner fik lov til at komme med på billedet. I baggrunden Fifty's julegavepapir fra sidste år. Til selve kortet er brugt Stitched rektangles fra Create a smile til selve kortet og Scalloped rektangles fra MFT købt hos Hobbyboden. Kraftkartonnet er embosset med en ældre Sizzix julefolder. Hullet giver bamsen Mr. Snuggles fra Cottage Cutz plads til at kigge ud og ønske Merry Christmas iført en nissehue fra  Marianne designs Polar bear die. 

Nu bliver det spændende at se hvad Pia har fundet på denne måned? 

Jo, jeg har skam valgt at lave et julekort uden tekst denne gang. Og man skal jo også kigge godt efter for at finde teksten på Charlies kort. Helt ærligt, vi havde overhovedet ikke koordineret dette! Sjovt, som man kan tænke de samme tanker ;)

Mit motiv og farverne får her lov til at udtrykke julestemningen. Efter min mening gør det absolut ikke noget, at der ingen tekst er. Jeg indrømmer ærligt, at jeg ofte føler trang til at sætte en tekst på mine kort og at det andet alternativ kan føles som en udfordring. 


Til dette kort har jeg brugt rester fra en ny 6x6 Bo Bunny juleblok. Masser af dejlige traditionelle julefarver. Jeg har skåret resterne til strimler af varierende bredde og limet dem på et stykke papir. Hermed har jeg lavet mit eget julepapir af resterne. Efterfølgende har jeg die-cuttet med stitched frame dies fra My Favorite Things. 

Til slut har jeg tilføjet en ramme i kraft karton og en grøn julekrans med rød sløjfe. Julekransen og sløjfen er dies fra Clearly Besotted.


Tænk, at der kun er 2 måneder til juleaften nu. Inden man får set sig om, bliver man bedt om ønskesedler, skal ud og shoppe julegaver, planlægge hvem gør hvad og alt andet som hører sig til julen. Ingen grund til panik - man når som regel det hele ;)

Så er det jeres tur til at dele jeres julekort. Bare misbrug Mr. Linky forneden. Han bliver så glad, når nogen gider klikke på ham ;)

9 kommentarer:

Gitte Grønfeldt sagde ...

Fine julekort - både fra Fifty og fra Pia.
Endnu engang tak for inspirationen :-)

Margit sagde ...

WOW... sikke smukke julekort...
Jeg har også lavet et "FIFTY"-kort.
Desværre er det billede på min blog "blevet væk i Picasa"... så det er et andet (næsten) magen til jeg kan vise frem her ;)
Håber det er OK...

God dag til jer derude.
Tror det bliver sol op ad dagen, for en af svigerdøtrene har F-dag i dag =))
knus til HQ - OG FIFTY

Mette sagde ...

Super flotte julekort :-) Jeg glæder mig til at pakke mine scrapting ud af flyttekasserne igen, efter en omrokering i hobbyrummet. Det er meget lang tid siden jeg sidst har været kreativ udi papir, saks og lim.

Nicolette Altholm sagde ...

Jeg er helt vild med, at Fifty har fundet en god plads på kortet 😎

Camilla sagde ...

Så flotte og hyggelige julekort.
Og indlæg nr.700!!!! Respekt :)

Lisbet M sagde ...

Dejligt at julerensdyrene kan få lidt assistance af en julebjørn!
Tak for mange, mange ugers god inspiration.

Annette / aka sagde ...

Tillykke med jubilæet. 700 indlæg er da ret mange.
Dejlige kort igen I begge viser. Og Pias brug af restestrimler er meget velkommen hos mig. Jeg har jo lidt at tage af.....

Pia Larsen sagde ...

YAY....vi er oppe på 10 kort hos Mr. Linky :)

Anonym sagde ...

Super kort, elsker bare den lille bjørn, så nuttet, fantastik at så mange har linket så få vi allesammen endnu mere inspiration, tak for det, mvh Vikki