søndag den 23. september 2012

Weekend Wauw og hjemme fra ferie

Indlæg der er produceret på forhånd er en skøn ting - for så kan Fifty og jeg også holde en lille ferie uden at alt går i stå hos OSH - men det er nu sjovere at skrive direkte - og da jeg landede i går aftes og vaskemaskinen snurrer i baggrunden har jeg valgt at lukke øjnene for endnu en uudpakket kuffert og smidt mig foran PC'en. Efter 14 dage med BLÅ himmel og sol og sensommer i Sydfrankrig var hjemkomsten til en GRÅ himmel og regn i går ikke just opmuntrende - men så var det jo skønt at komme hjem til op til flere OSH-pakker - som jeg vil vende tilbage til i løbet af den kommende uge - den første jeg faldt over inden for døren var fra Fiftys gode ven Aase S. - så jeg har skyndt mig at fotografere og viser her først hendes søde børnekort - og i næste indlæg julekortene.  1000 tak til dig Aase - også for den personlige hilsen til mig og Fifty og bidraget til Smiley  =0):

Aases fine kort til Fifty og jeg og se den søde lille filtbamse på posen  =0) - nuttet ikke?

  Aase har tidligere lavet denne slags søde børnekort med en pixibog på forsiden - og jeg er vild med den ide   fordi jeg forestiller mig at en udsendt forældre på den måde kan sende en godnathistorie hjem til sit barn. Her en Rasmus Klump historie og fint kort med passende små trædrager og blomster.

 Dette fine stykke papir med broderi på har jeg selv liggende til en af de der scrapsider der ALDRIG er blevet til noget - og her er så en fin ide til at bruge den på et kort. Med hjerter, blomster, stjerner og "Tænker på dig" tekst er det jo lige til at sende til en kæreste eller en helt speciel ven hjemme i Danmark.


Og se så lige dette nuttede kort som kan være til lykke med alt muligt - en baby, en fødselsdag, en bryllupsdag eller noget helt andet. De små pink hjerter har små minihjerter der ryster rundt indeni ligesom rulleøjne gør og så er den søde kanin også på bagsiden af kortet - set bagfra.

Og Aase har også tænkt på drengene som I kan se på de næste fine piratkort, som jeg lige viser i stor udgave så I bedre kan se detaljerne:

 Fine glitrende guldmønter sidder ved den sorte sløjfe og der er brugt små søde piratstickers hist og pist også på bagsiden af det sorte kort (selvfølgelig fint forsynet med lyst skrivefelt indeni).


Og på dette kort er de små pirathoveder kommet ombord i skibe i høj sø og der er et lagkageflag med på kortet - sjov ide, ikke??:


1000 TAK til dig Aase og til I andre der har sendt kort til os - vi skal nok skynde os at få pakket dem ud og få opdateret julekortstælleren - så alle kan se hvor langt vi er her få uger før deadline. Vi krydser stadig fingre og tror mere og mere på at vi i det mindste når samme antal som sidste år - men det er jo spændende lige til vi kommer hjem med de allersidste fra Convention på Fyn.

GOD weekend - hverdagen truer i horisonten - så jeg skal lige have sommertøjet væk og fundet noget frem til dansk efterår - ØV så..

 =0) Fifty fælder sommerpels over hele huset og må vist også hellere få vinteruniformen med de lange bukser på.

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Velkommen hjem.
Søde kort Aase har lavet til børnene. Jeg er sikker på at modtagerne bliver glade.

ingejc sagde ...

Fantastisk søde kort Aase har lavet. Fortsat god søndag.

Anonym sagde ...

Velkommen hjem fra en velfortjent ferie,og tak til Aase, det er dejligt at se så mange søde børnekort (selvom jeg elsker jule kort).Fort. god weekend Mvh Vikki

May Britt sagde ...

Velkommen hjem til det danske efterår... og sikke en masse dejlige og flotte kort...

Gitte sagde ...

Velkommen hjem. Flotte kort.

Jette Munkbøl sagde ...

Hvor må det være dejligt med 14 dage med blå himmel, håber ikke du fryser for meget:)

Flotte kort åse har lavet:)

Margit sagde ...

Velkommen hjem... godt I har haft sol og varmeikke mange flotte kort... de piratkort er da lige i øjet ;o)
Hils resten af HQ... kram

Anonym sagde ...

Skønne børnekort,piratkortene skal ihvertfald nok gøre nogle små drenge glade.
Christina P.

Mette sagde ...

Velkommen hjem i kulden ;-) Herlige kort Aase har lavet, "kanon" søde piratkort ;-)

Annette sagde ...

Velkommen hjem til det danske efterår !
Og sikke søde kort igen. de sørøverkort er bare så fine og Rasmus Klump-kortet er da lige i øjet.

Hils alle i HQ - og god ny uge. Det må være dejligt at være frisk og veludhvilet....hihi.

Anonym sagde ...

Velkommen hjem til regn og blæst,og det er nogle søde børnekort.
Knus Bodil

Jean sagde ...

Velkommen hjem til et ruskende koldt efterårsvejr...
Du bestemt ikke gået glip af noget godt vejr her ;) tihih..

Hvor er det nogle skønne børnekort :)