tirsdag den 11. september 2012

TirsdagsTAK - månedens præmie og flere kort fra fotolageret

Som lovet starter vi med at vise månedens præmie. På Fifty's charmetur rundt til butikkerne på sidste SAM blev vi jo virkelig godt modtaget allesteder - og her er det Anja hos Picturing the World, der har besøg af Fifty. Siden dette billede blev taget er hun blevet gift med den flinke mandlige ekspedient hun plejer at have med på messerne =0) - så han vandt altså over Fifty. Men til lykke alligevel til jer begge to Anja og Jesper !!!


I Picturing the World kan ethvert stempelhjerte blive fristet over evne - der er mange muligheder - som I kan skimte i baggrunden også lækre stempelpuder - og jeg har f.eks. selv et par gange "kommet til" at købe de store baggrundsstempler med hjem og er super glad for dem. Derfor står Anja og Fifty foran de lækre Cover a card baggrundsstempler - og det var også sådan et - perfekt til maskuline baggrunde og med et strejf af militær-camouflage over sig Fifty fik med hjem - som månedspræmie:

Distressed denim hedder det helt nøjagtigt - så i en lækker blå bliver det slidte jeans I kan lave som baggrund.
TAK til dig Anja - og held og lykke til alle I der lægger kommentarer i hele september måned. HVEM MON VINDER !!!!

Og så videre med et kig på en stor portion fine og meget forskellige kort Mette Hvistendal havde sendt inden sidste deadline - og her er endnu en håndfuld af dem:


En cool stemplet ung mand og et tøset kort med en lille japaner - begge søde og velegnede til de yngre kortmodtagere.

Her to forskellige blomsterkort - en flot farvelagt rose med sød 3 bånds detalje og en fin lille pige med en buket og på dette kort sjov "krusedulle-snor i matchende rød nuance.

Her har Mette taget dyre-stemplerne i brug - en FARLIG drage og en nuttet lille elefant - på fine mønstrede baggrunde og med bånd og bling. Jeg elsker når et kort både har noget flad, noget tykt, noget hårdt og noget blødt at vise frem - præcis som her. =0)

Disse stempler med Sarah Kay motiver er det et stykke tid siden jeg sidst har set - men netop til en sommerhilsen var de da helt perfekte - så mon ikke de er landet hjemme i Danmark igen nu? Fine farver.

Så går vi over i fantasiverdenen - (hun har godt nok MANGE stempler hende Mette Hvistendal) en sød lille alfepige på sarte baggrundsfarver - og en kær plettet ko med små venner - på - ja selvfølgelig - plettet baggrund og igen fine matchende bånd eller snore.

Til de helt små eller de nybagte forældre derhjemme var der både et pigekort (som Fifty var lidt vild med - men det kom afsted) og en sød Magnolia-dreng med sut i munden.

Og ingen OSH kort uden nogle fine restekort - her i kvadraternes tegn og med naturmotiver.

Og se lige her hvor fine to helt ens kort er - det er kun baggrund og forgrund der har byttet plads - men to helt forskellige indtryk.

Så er der lidt mere knald på farverne og en fin sommerfugl - og en MS mønsterbort med Eiffeltårnsstempel på.

Sommerfugl igen - her fint stemplet på mønsterpapir - en fed effekt med små midler frem for at skulle farvelægge sin sommerfugl - og som I kan se et fint resultat selvom mønsteret ikke er symmetrisk. Og en fin GUL rose på en rolig lys baggrund med lidt mønster bort sat på sort.


Og her de to sidste kort fra Mette Hvistendal i denne omgang - sommerfugle i stemplede udgaver - den ene med en lille pige og det andet kort lutter sommerfugle i sort/hvidt sat på en lys rosa hvor der også er stemplet sommerfugle med en Versamark ink der lige giver et motiv i et par nuancer mørkere.

Håber I fik en masse inspiration - og husk at kaste jer over kommentarknappen - jo flere kommentarer jo flere chancer for at blive udvalgt i næste måned.

13 kommentarer:

ingejc sagde ...

Super lækre kort, hvor er de bare flot farvet. Godt gået Mette.

Margit sagde ...

Super søde og meget forskellige kort.

Mette sagde ...

Sikke mange forskellige kort, der er mange gode idéer i Mettes flotte kort, og superfed præmie fra FRU Anja...;-)

Nikolette sagde ...

Fedt baggrundsstempel.. det skal da have adresse i Rødovre ;)
Dejlige kort, det er dejligt, at der bliver lavet så mange og så forskellige kort!

Lisbet M sagde ...

Sikke mange fine farvede stempeltryk. Tak for kigget.

Gitte Jensen sagde ...

Super flotte kort :)
Og kan man ikke altid bruge et stempel mere.....
Go ide med at besøge de forskellige scrap-butikker.
Kh Gitte

Annette sagde ...

Sikke mange fine kort Mette har lavet, og med så flot malede motiver på mange af dem.

Rigtig dejlig præmie fra Anja. Den kunne jeg altså godt bruge....

God dag i HQ

Anonym sagde ...

Super præmie, det er lige efter min smag ;).Mange fint kort fra Mette, dejligt at se så mange stempler og papir at jeg har aldrig set før og super LO`s.Fortsat god uge...jeg må heller tilbage til hobby room ..
Mvh Vikki

Karina Beck sagde ...

Det er flotte kort Mette har lavet og en lækker præmie!

Heidi sagde ...

Virkelig fine stemplede kort. Tænk at have så mange stempler.
Ja, jeg kunne da godt tænke mig endnu et stempel - fx. et flot Cover a Card stempel ;)

Anonym sagde ...

Sikke nogle flotte kort og en skøn præmie...=0)
Knus Bodil

Jean sagde ...

sikken en stor portion søde kort;)

Uhh det stempel må da gerne bo hos mig :)

Rigtig god weekend alle sammen :)

Sivsko sagde ...

Super Søde kort :-)