lørdag den 29. september 2012

14-dages fiffet #24 og jubel i HQ !!!!

OBS dette indlæg er sat øverst til næste FIF kommer - Husk at kigge længere nede efter de nye indlæg

JULEKORTSSLUTSPURTEN er i FULDT sving og i denne uge er der dagligt kommet kuverter - kasser - eller mails med lovning om leverance af færdige julekort - I ER FANTASTISKE!!.  Jeg ved også at vi får nogen i den kommende weekend og når vi kommer til Fyn - så selvom tælleren kun bliver opdateret med de kort jeg rent faktisk har haft i hænderne her i HQ, begynder det at ligne endnu et år, hvor vi når målet!!! Og for hvert år stiger kvaliteten af kortene også - og det er jo dejligt - da tiden til skadestuearbejde bliver mindre og mindre. Sådan går det når man er med til en succes!! Og det er super positivt!! Jeg glæder mig allerede nu over tanken om alle de fine kort soldaternes familier og venner kommer til at modtage i julemåneden!!!  Og så bliver jeg også glad når det fremgår af jeres mails og små breve i kasserne at I faktisk er rigtig glade for og stolte af at være med til det vi gør sammen - og det har I også al mulig grund til!  =0)

Men ordet over til dygtige Cecilie - som her viser fif til LOVE kort - dem sender vi nemlig om ca. 1 måned så de også når derud og hjem inden Valentines dag i februar:

Det er svært at forestille sig, at vi allerede er færdige med fif til julekortene for i år... Naturligvis er der stadig tid til at sende julekort til OSH HQ, så stop endelig ikke med at lave julekort, hvis du stadig er inspireret. For at nå at blive klar med den næste årstids kort, skyder jeg Valentines i gang i dag. Selv hvis man ikke går op i Valentines dag, kan man jo stadig bruge et dejligt kort med en kærlighedserklæring - sådan et kommer aldrig for tidligt eller for sent.

Du skal bruge:
- en kortbase (10,8*14)
- ensfarvet cardstock (5,5*9,8cm)
- mønstret papir (6,8*9,8cm)
- stemplet motiv på en cirkel (stemplet i en kontrast farve til papirerne)
- scallopped cirkel der er lidt større end det stemplede motiv
- bånd, der matcher farven på det stemplede motiv

Start med at samlede den scallopped cirkel og det stemplede motiv og læg til side.

Lim nu det mønstrede papir og cardstock sammen - som altid brugte jeg lidt tape på bagsiden, så jeg fik en ren samling.

Bind bånd omkring det samlede papir, så båndet dækker samlingen. Sørg for at sløjfen, som gerne må være stor, sidder midt på samlingen.

Montér nu papiret på kortbasen; som du kan se er der ikke lige afstand omkring alle sider, men det kunne jeg godt lide til dette kort.

Sidste skridt er at montere det stemplede motiv lige over sløjfen; lad eventuelt lidt af motivet blive skjult af en del af sløjfen.

Ikke alene er dette kort en kærlighedserklæring fra afsender til modtager, det lover også med sine forårsfriske farver, at foråret er på vej. Naturligvis kan kortene laves i mere "klassiske" kærlighedsfarver som røde, lyserøde og creme, men det overlader jeg trygt til jer at beslutte. Nu vil jeg glæde mig til at se jeres udgaver af fiffet.

OG det glæder jeg mig også til - så her er Mr. Linky - og er der mon nogen der er hurtigere end Mette H denne gang??  =0)

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Sødt fif, jeg må kapre en eller anden ved lejlighed, der kan lære mig at binde sløjfer på et
kort ;-) God weekend til Cecilie og HQ

Sivsko sagde ...

Ja det er et dejligt fif :-) og Mette er som altid hurtig til at linke.
Krammer Heidi

Heidi sagde ...

Super fint kort. Cecilie er som altid meget stilsikker....... og Mette er som altid hurtig og effektiv. Imponerende.

Anonym sagde ...

Super flot FIF, enkelt men meget elegant, dejligt at høre der kommer så mange julekort ind til HQ håber at du har fået mine. Fort. god weekend MVH Vikki

Annette sagde ...

Superfint fif igen fra Cecilie.
Det skal helt sikkert prøves - en dag man får tid at scrappe igen.....
Og Mette er son vanligt straks på pletten !
God søndag aften i HQ.

Jean sagde ...

Ihh hvor er det bare dejligt :)
Hvor mange kort var det der blev sendt sidste år???

Ja Valentines kortene er en god ting, om man er til valentine eller ej, nyder alle jo at modtage et kærligt kort :)