fredag den 27. juli 2012

VARM weekend-WAUWW - Warm greetings from this weekend

ALLERFØRST EN STOR og DEJLIG hilsen fra Fifty's og min ven Mike - der landede i morges efter endt tjeneste som udsendt soldat i Afghanistan. Lidt efter 8 tikkede dette foto ind på min mobil med tilladelse til at bruge det her på bloggen og samtidig en STOR hilsen fra Mike og Bettina med tak til alle der har lavet kort til soldaterne. Jamen er det ikke en DEJLIG nyhed.

                                               Velkommen hjem Mike - dejligt at se dig igen !
(PS Jeg har beskåret billedet så godt jeg kunne for at undgå at vise andre - så vi er enige om at manden bag Mike er usynlig OK??  )

I husker måske at Mike kom forbi på SAM inden han skulle afsted - indlæg her.

Og for at blive i teamet "dejlige unge mennesker" - så var Fifty og jeg inviteret forbi Festinord i Farum i eftermiddag - for at deltage i de unge mormoners frivillighedstema - hvor de bl.a. lavede kort til OSH. Der var unge i alderen 18 til 30 år fra mere end 20 lande og selvom solen og muligheden for en tur til stranden havde fristet over evne var der alligevel en stor gruppe der satte sig ned, hørte om OSH og lavede et par kort inden deres sommerlejr var slut og de skulle gøre klar til en festlig afslutningsfest. Fifty mødte unge fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, England og USA og vi havde et par hyggelige timer indenfor i skyggen og fik en masse kort og kort med skrevne hilsner med hjem til soldaterne - TAK for det Festinord 2012.
Så JO det var OSH der via Festinord blev omtalt i TV2 Lorry i aftes - med den søde unge mand der klippede med en mønstersaks og sagde "I'm doing my very best..."  =0)  Klik på collagen for et større billede:


Fifty and I had been invited to take part in the afternoon activities at the Festinord. 600 young mormones had a day of "do good" activities and one of these was making a card for OSH. Above a quick photoshoot of the lovely young people - Fifty met people from Denmark, Sweden, Norway, Finland, UK and USA and we had fun in the shade for a couple of hours and got blank cards and cards with greetings for the soldiers. THANKS so much for participating and have a nice time at the farewell party tonight. =0)

14 kommentarer:

Margit sagde ...

JAMEN.... er det ikke det ALLERBEDSTE... at få en hilsen fra den virkelige soldaterverden...??
Velkommen hjem Mike, og tak for hilsenen ;o)
Også tak for den fine "tørresnor" med kort fra Festinord... hvor ser de flotte, festlige og farverige ud...
Og ham Fifty har vel haft travlt med at charme sig ind hos alle de søde deltagere ;o)
Kan I nu ha' en god week-end i HQ.
knus

Mette sagde ...

Dejligt at se Mike på dansk grund igen ;-) og sikke mange fine kort der blev lavet i Farum. God weekend til HQ

Jette Munkbøl sagde ...

Hvor er det en fantastisk historie du har fortalt og vist(billeder).
Du gør det godt:)

Jean sagde ...

Husker godt Mike var forbi på SAM, dejligt han er hjemme i god behold igen, nu en oplevelse rigere....

Det ser hygeligt ud med alle de kort de har lavet.. Fortsat god weekend :)

Heidi sagde ...

En særlig hilsen til dig Bettina - hvor må de sidste par uger være gået langsomt for dig. Hav en god genforeningsweekend.

Ser ud til at du og Fifty hyggede jer i Farum.
Det ser super festligt ud med alle de snore hvor kortene kunne hænge "til tørre". Så kan man bedre følge med og se de andres kort. Godt tænkt.

May Britt sagde ...

Dejligt at se hvor mange mennesker det berører med sådan en frivillig indsats som du jo er skaber af... bliver altid i godt humør af at kikke, læse og se billeder på bloggen... glad for at kunne yde bare en lille smule til bidrag...

Anonym sagde ...

Dejligt at Mike har kommet godt hjem, og super at der var så mange der ville være med til at hjælp på Festinord og sikkert mange god stærk farve de har brugt.Vi har regn her på Fyn så mon ikke det er en "kortdag"idag Fort. god weekend.
Mvh Vikki

Annette sagde ...

Dejlige billeder fra en dejlig dag. Og sikke en indsats der er gjort igen.
Og sikke reklame ! Herligt.

Dortesjs sagde ...

en hilsen fra den virkelige soldaterverden, super skønt, tak for kikket

Anonym sagde ...

Det er da et herlig kort ophæng med fine kort flot flot.
Og velkommen hjem til Mike.
Knus Bodil

Iben sagde ...

Blev så glad da jeg hørte at de skulle lave kort til OSH under Festinord - ved at der også var flere jeg kender her fra Odense der var med ved bordene. Mange og flotte kort der blev lavet - tak for din indsats, og fordi du hjalp dem med at være i stand til at tjene andre på en sjov og kreativ måde.

Iben sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Bettina Hobel sagde ...

Manden bagved Mike er hans morfar, så det gør ikke noget at han ikke er helt usynlig;o)

Hvor har de været flittige på Festinord, og hvor er det dejligt med nogle nye input:o)

Charlie du gør et fantastisk stykke arbejde, tusind tak:-)

Tina M. sagde ...

Godt Mike er kommet sikkert hjem!

Mange hilsner fra Tina M.