onsdag den 4. juli 2012

Bare et lille indlæg med noget for øjet

HOLD DA OP hvor der har været gang i bloggen i forbindelse med bloghoppet - og sikke mange fine kort der kan ses rundt på de 22 blogs. TAK til jer der var friske på at deltage som bloggere og til de mange der har besøgt os allesammen. På de amerikanske blogge kan jeg allerede nu se at der er folk der er blevet inspireret af de mange skitser der blev stillet til rådighed og laver kort efter dem. Hvis du er blevet inspireret og har lavet OSH kort efter nogen af de 22 skitser - så lægger jeg lige en Mr. Linky her i indlægget så du kan dele det med os andre. Og HUSK også Cecilies Fif - der lige måtte vige pladsen øverst i denne uge - der er også god plads i den Mr. Linky til fif-kort. =0)

Men hvad er der ellers sket siden sidst. I lørdags var Gitty Y., Margit, Lisbeth Z. og HQ samlet for at få gode ideer og lave julekort med det Panduropapir vi har fået doneret. Jeg glemte fuldstændig at fotografere os mens vi hyggede og var flittige - så I må nøjes med dette billede af bordet da vi var ved at rydde op igen. =0)

Vi fik faktisk også pakket kasser uden at fotografere det - så Fifty er lidt fornærmet!!

Men der kom 1.212 flotte kort afsted mandag morgen - så nu er der tomme kasser igen - og plads til både almindelig kort og julekort. Vi sender igen efter sommerferien og så i starten af oktober, hvor alle julekortene skal afsted. Jeg har opdateret lagerkassen med julekort du kan finde den i sidebaren - spændende hvor mange vi når op på i år!!

Med posten er også kommet nogle FINE malede motiver fra Lina, der jo er mægtig dygtig med sine Copics. Dem glæder vi os til at lave kort med - så mange TAK for dem:
Nuttede ikke - og Lina nævner på sin blog at hun efter sommerferien genoptager sine populære "mal med Copics videoer" og igen lader os på motiverne - sådan er der så mange måder at støtte OSH på og vi er vilde med dem allesammen  =0).

Og så har vi modtaget en kasse med fine kort fra Mette Hvistendal - og her kommer et udvalg af dem:

 En søde alfepige pyntet med sommerfugle og den lille havfrue med hæklet blomsterpynt.

 Sarte farver med embosset sommerfuglestempel og en skøn lille ko i der kigger stjerner med sine venner.

 Enkle kort - men godt ser det ud når man stepler på mønsterpapir - og fine scorelines på det nederste kort, det zoomer jeg lige på så I kan se det:

nedenfor store prikker på rolig baggrund med kirsebærstempel og et sødt ungt par i den søde sommertid.


Og her to kort med samme typer stempel - tror det er fra Panduro for jeg fik det at min datter i mors dags gave og hun havde været i Lyngby storcenter ved jeg.


Fine luftballonner og igen de store prikker - fin baggrund til Eiffeltårn-stemplet.

Og sidste sæt i denne omgang - med et ønske om en god dag til jer alle:


13 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en hyggelig dag. Jeg glæder mig til at se jeres julekort.
Rigtig flotte stempelaftryk fra Lina. Det er vildt, så dygtig hun er til at farvelægge!
Og super flotte kort fra Mette.
God aften til jer.

Anonym sagde ...

Ja, de er godt nok flotte kort I har modtage/lavet, mine spisebord ligner dine hver dag! det var sidste brugt til at spis på nytårs aften! Tusind tak igen for en dejlig oplevelse, det var så fantastisk at se alle de kort og få lidt inspiration.Mvh Vikki

Anna sagde ...

Flot arbejde. Skønne kort

Annette sagde ...

Jeg er sikker på, at I fik hygget - og scrappet og måske snakket lidt til julekortdagen.
Og I havde jo et væld af materialer at lave af. Det har vi jo set.
Så flotte aftryk fra Lina. Og så flotte kort fra Mette H. Hold da op.
Jeg er imponeret.

May Britt sagde ...

Tror bestemt I har haft en super hyggelig dag og fået lavet en masse... og sikke fine farvelagte billeder og mange søde kort...

Anonym sagde ...

Det er nogle meget fine kort og nogle sjove malede motiver meget fint malet.
I ser ud til at have hygget jer gevaldigt og fået produceret en masse.
Knus Bodil

Tina M. sagde ...

..aarrhhh, nu bliver jeg endnu mere misundelig på alle dem, der skal mødes i HQ til kort-dage.. Håber virkelig, du rammer nogen af de dage jeg kan, næste gang der bliver noget ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Mette sagde ...

Søde kort du har modtaget, og malerierne fra Lina er da vildt flotte ! I går havde vi soldaten på besøg, han hyggede sig lidt over alle hilsnerne han fik fra "over there" på min blog ;-) - og mens de spillede spil omkring spisebordet, fik jeg lavet en fin bunke kort til OSH, efter det sidste nye fif.

Lina sagde ...

Tak for de søde ord, jeg er glad for at motiverne kan bruges :) Hvor er det nogen skønne kort der er kommet til kassen.

Patricia H sagde ...

I happened across this post as I was doing the OWH/OSH blog hop, and I was delighted to see the Lawn Fawn "Critters Down Under" images in the second photo! :) I ♥ Lawn Fawn!

I also like how the one butterfly stamp was used two very different ways on the cards shown in this post. It's a pretty image, and it looks terrific both ways it was used.

Dorthe sagde ...

Det ser ud til I har haft en fantastisk hyggelig og kreativ dag.

Tak for en supersjov bloghop - og for at jeg måtte deltage. Hvor er amerikanerne da bare søde til at kommentere!

Sikke mange fine kort du har modtaget fra Mette - hun er en produktiv ung dame :).

Vi afholder Scrap i Billund igen til August - og der bliver igen stillet en kasse op til indsamling af kort til OSH - så håber jeg der kommer nogle i. Jeg snupper dem med til dig på Convention - hvis ikke der kommer en kurér forbi inden - hihi.

God Søndag.

Knus

Krebsen sagde ...

Jeg er sikker på i har råhygget, mens i har lavet julekort.
Rigtig søde farvelagte motiver i har modtaget samt søde kort fra Mette.

Det var rigtig sjovt med det bloghop, så fik man set nogen ting man ellers ikke får set :-)

Jean sagde ...

Ejjj hvor er det bare nogle flotte og søde stempler.. Hvem der bare var så dygtig til at farvelægge.. bruger desværre promarkers så ved ikk om de videoer kan bruges med dem...??

Hvor er stemplerne fra Lina?? Ville gerne eje nogle af dem, eller stempel aftryk af dem :)

Ihh det ser ud til i har hygget godt, glæder mig til at hygge med næste weekend... Har fået farvet en masse soldater fly jeg tager med :)

Hvor er det bare mange søde kort du viser frem.. og de to søde børn der står sammen er da for kære...