søndag den 15. juli 2012

GLIMT og HILSEN fra en festlig dag i HQ

Bedre sent end aldrig dagens hilsen fra Julekortevent i HQ - tro mig - der blev først tid til at komme til PC'en NU...  =0)

Fifty havde taget nissehuen på i dagens anledning og stod klar lidt før 10.00 i morges:


Op Rudolf var også på pletten - med næsen visket ren og klar til at tælle dagens produktion:


Arbejdsbordet var også klar - der var flag på bordet og materialer lagt frem:


Men en ægte scrapper går helst ikke ned på udstyr - så gulvet var hurtigt dækket af "det mest nødvendige" fra de tilrejsende =0):

Første opgave var "sæt labels på de kort I har med hjemmefra og læg dem i kuverter" - DEJLIGT så kom de væk og skal kun lige fotograferes:

Så gik vi i gang med at sige "næh og IH og ÅH" til de ideer vi hver især  havde forberedt med fokus på Panduro-papirlageret - og samle de forberedte kortideer. Snakken gik - men hænderne havde også travlt:Alle var i sving - og jeg sværger - der ER altså en bordplade et eller andet sted under alle bunkerne - det blev hurtigt tydeligt - at 8 personer nok er maks rundt om bordet:


Og så er der Mette - der stille og roligt sidder og arbejder - så at sige uden rod - IMPONERENDE:

Forplejning var uddelegeret til alle - og INGEN gik sultne fra bordet - TAK for dejlig mad, godt selskab og tålmodig køkkentjans og paparazziopgave til husets herre...:

              Ja ja - vi spiser skam andet end kager og slik sådan en dag! Her lækker frugt fra Heidi!


I bloghop- og anden travlhed havde jeg slet ikke nået at ordne lodtrækningen af juni måneds kommentar-konkurrencen med den lækre Memory Box die fra Unik Scrap - så i går aftes skrev jeg alle de små sedler og lagde dem i Fiftys nissehue - så måtte en af gæsterne agere lykkens gudinde, det blev Gitte der her ses i aktion:

Og HELDIGVIS er der 7 vidner og billeddokumentation - for se hvem hun trak - til sin egen store overraskelse:

Så TIL LYKKE til Gitte - og TAK for præmien til Benedikte fra Unik Scrap ! Det var SÅ sjovt at se ansigtet på en overrasket vinder - det plejer vi jo ikke at kunne vise.

Her ses dagens produktion og et gruppefoto hvor vi alle sender en hilsen til Cecilie med TAK for de mange gode fif  - ærgerligt du ikke var i landet pt og HEJ JYLLAND OG FYN - I får også lige en hilsen herfra:

Charlie, Fifty, Bettina, Gitte, Jean, Mette, Bodil, Heidi og Margit (mere hvis nogen ikke ved det..)  =0)

Og her et zoom på kortbunken - jeg skal nok nærfotografere i ugens løb!


Efter en grovsortering og fintælling kunne vi se at vi i fællesskab havde lavet 170 kort i de timer vi var sammen og dertil kom de 88 julekort der var lavet hjemme og medbragt på dagen - dvs. Rudolfs næse lyste med dette tal:

Derudover var den en stor stak IKKE-julekort - som jeg først når at kigge nærmere på i morgen aften.

Håber du har læst med helt til enden af dette indlæg - men nu tror jeg I næsten føler I selv har været her - bortset fra lyden og alle grinene - dem må I tænke jer til   =0)

1000 tak for i dag til Bettina H., Heidi L, Jean, Mette H., Margit B., Gitte Y og Bodil H - indtil vi får afholdt det næste HQ - event er I alle indehavere af rekorden for teamwork i HQ.  Indsæt klapsalve her.....  =0)

13 kommentarer:

Jean sagde ...

Jeg siger tusinde tak til jer alle sammen for en super hyggelig scrappende, sludrende, grinende, fjantende, arbejdsom, smovsende hyggelig scrappe julekort dag :)

Det var hyggeligt at lære jer alle lidt bedre at kende og sjovt at se så mange forskellige julekort vi alle fik lavet...
Godt der kommer nærbilleder senere for jeg glemte helt at tage billeder af de kort jeg lavede :(

Synes alligevel godt vi kan være stolte af det flotte samlede julekort tal når vi også fik sat markater og kuverter på dem, det Fifty sikkert glad for så han kan nyde chokoladen vi havde med tihihi :)

Hey og hvis i synes nogen af os ser lidt tykhovedet ud så det ALT den lækre mad,cookies,kage,slik,sodavand og frugt vi skulle spise os igennem- eller rettere prøve på at spise os igennem, det fylder :)

Scrappende knuzz herfra en træt scrapper :P

Annette sagde ...

Hvor har I bare været flittige. Sikke en produktion på 1 dag ! Det er flot klaret.
Jeg er også sikker på, at I har hygget, snakket og smovset i de lækre ting vi andre må nøjes med at se på billederne.
Tak for flot fotoreportage fra en dejlig dag. Og tillykke til Gitte. Godt der var vidner...haha.

Hilsen fra en der godt ville have vært med i HQ i dag.

Annette sagde ...

Hvor ser det dog ud til at ha' været en fantastisk og kreativ dag i HQ. Mon snakkeniveauet har ligget i den rødeskala?:-)

Jette Munkbøl sagde ...

Hvor se det hyggeligt ud og fine julekort i har lavet.
Jeg har tænkt meget over om jeg kunne få "tid" til at lave kort til OSH. Som Annette skrev til mig, lidt har også ret
og det har hun jo ganske ret i:) Så jeg har beslutte mig for, at jeg gerne vil ha Nykøbing Falster med på kortet:)

Jytte sagde ...

Ih, hvor et skønt indlæg :)
Dejligt at i både har hygget og været virkelig flittige allesammen.

Ha' en dejlig dag :)

May Britt sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud og hvem der bare kunne kom med til sådan en dag... total scrap hygge til et super formål... og gode billeder af alle de scrappe damer... og tillykke til Gitte... hi hi

Rikke sagde ...

170 kort, det var ellers noget af en produktion - godt gået piger :o)))))))

Mette sagde ...

Oh...ja ! Det var en hyggelig søndag i godt selskab og jeg sprang både aftensmad og morgenmaden over i dag. Det er først NU at maven giver lyd fra sig igen (godt jeg har husket en madpakke) Hils resten af HQ og sig tak for god opvartning ;-)

Anonym sagde ...

Jeg siger også tak for hyggeligt samvær og dejligt at hilse på jer alle. Skønne kort flød jo fra 16 hænder, dejligt at se.:0) Tak til Charli for at du lage hus til.
Dejlig dag knus Bodil

Heidi sagde ...

Skønt arrangement - jeg kan næsten ikke vente til det næste. Jeg lærte samtidig en masse fif. Dejligt at sidde og arbejde iblandt så erfarne og hjælpsomme scrappere.

Sivsko sagde ...

Super lækker dag, dejligt at læse, og sikke mange kort.

Tina M. sagde ...

..der blev da rigtigt rå-jule-hygget igennem i HQ :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Bettina Hobel sagde ...

Tak for en rigtig hyggelig dag, den gik bare alt or stærkt;o)