tirsdag den 24. juli 2012

TirsdagsTAK - flere kort med Panduro julepapir

Selvom sommeren ser ud til at have fundet vej LANGT om længe - så er det stadig julekort vi tumler med her i HQ  =0)

Her endnu et ark af det donerede Panduro papir:


Og her kommer så de modeller vi fik fra hånden forrige søndag:


Øverst det "nemme" med motivet - tilført et julestempel og et par store, lækre snefnug. Lavet af Jean.
Nedenfor har Gitte Y stemplet et Forever Friends julestempel i den hvide del af arket og sat en lille stemplet tekst på der matcher farven i kanten af arket.
Gitte har også lavet disse to modeller. Øverst er der sværtet rigtig meget, stemplet et GOD JUL og nederst sat en MFT stjerne die og en tynd snor som sløjfe. Den fine embossede gren og fugl er en die.

Her baggrunden brugt uden sværte men med en lille tegnet syning. Stemplet er et Fizzy Moon stempel og for at undgå resterne af en tekst på papiret er der punchet en cirkel ud og sat noget stribet papir og et fint snefnug ovenpå. Lyseblå stjerner og fnug er fra de lyseblå rester.
Gitte igen med et skønt snemandsstempel og igen et par lyseblå store snefnug med bling.
Gitte har sværtet og stemplet/embosset hvide snefnug - Whipper Snapper snemand fint farvelagt og et lille stempel med God jul.

UPS han er fra et af de andre ark - men sjov med lidt snefnug og et julestempel. Bare de rensdyr nu vågner op i tide!  =0) Jean har lavet dette.
Margit havde klargjort en masse dies som gjorde vi nåede et fint antal producerede kort. Her et smil fra en sød honningkagemand.
Den lækre Memory box die har jeg også måttet anskaffe, efter jeg så Gitte's brug af den - her kronhjorten alene i brunt karton med en snefnugsvrimmel bag sig. Enkelt men meget smukt.
Og Margit havde også haft gang i sin hjortedie, heri nodepapir med små grantræer og et snefnug med bling.
Og de sidste to i denne omgang igen fra arket med den store sneklædte bakke. Den danner en fin baggrund. Øverst har Gitte stemplet med lyseblå snefnug og sat nogle punchede fnug med grønne knapper som fint matcher den lille skiløber.

Og her er så hele Memory Box hjortefamilien i sort silhuet med et stemplet Glædelig jul og 3 snefnug strategisk placeret. Igen enkelt men virkningsfuldt.  Håber I kunne lide hvad I så - der er masser af ideer. 

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er nogle super fine kort, men der skal også en del fantasi til. Jeg bokser lidt med det brune papir, er der nogle som har en god ide? Det er jo ellers en skøn brun farve men !!!.
Knus Bodil

Gitte sagde ...

Super flotte julekort der er blevet produkseret.

Christina P. sagde ...

Hold da op en masse lækre kort i har fået lavet, det med kronhjorten er utroligt smukt i alt sin enkelthed.

Jytte sagde ...

Det var da nogle skønne julekort i dejlige papirer. Kan godt li' de blide farver :)

Anonym sagde ...

Det er dejligt at se så mange sjov julekort, og perfekt da vi allesamme har en barnligsjæl når det er jul (også nogen af os..hele år rundt!).Gitte`s Whipper snapper stemple er bare så flot favrelagt..wow. Tak igen for insp.
Mvh Vikki

Tina M. sagde ...

..jamen, det er da bare så passende med julekort, nu der "bare" er 5 måneder tilbage til jul ;)
Mange hilsner fra Tina M.

Annette sagde ...

I har altså bare været så dygige og kreative. Skønne motiver på de ark og rigtig flote stempler og dies I har kombineret med.
Jeg har altså svært ved at komme i gang med de julekort. Varmen og andre ting fylder for meget....men jeg har da KIGGET på julepapiret.....haha. Et sted skal man jo starte. Så jeg må nok vende tilbage efter mere inspiration.

May Britt sagde ...

Sidder jo og bliver helt i julestemning midt i varmen... hi hi... ællllllsker jul...

Mette sagde ...

Ja - der gik helt "sport" i at finde på nye måder at bruge papiret på, især den del hvor der ikke var et motiv på ;-) Hvornår er der deadline for afsendelse af julekort ? Til Scrap´n´dream ?

Jean sagde ...

Er stadig overrasket over hvor forskellige kortene er blevet...

Heidi sagde ...

Det er nogle fine julekort - og meget forskellige, som kom ud af det ark. Dejligt at Margit havde forberedt så mange kort, så vi bare skulle samle. Så nåede vi flere kort, og så kunne vi lettere snakke mens vi arbejdede. Stort forarbejde - tak for det Margit.

Bettina Hobel sagde ...

Hold op hvor kom der mange forskellige kort ud af det samme slags papir:).
Næste gang må vi bare forberedt endnu flere sæt hjemmefra.