mandag den 15. november 2010

Så er Rudolf landet i Afghanistan!!! =0)

Utroligt at han kunne klare alle de kasser - han må have fået hjælp af Julemanden - han har nok lidt plads i kalenderen i denne måned, ikke?

I weekenden har jeg fået mail fra Palle, som er den ny leder af KFUM-hjemmet i MOB Price og her er det af den, der er interessant for jer allesammen: 

Du må meget gerne viderebringe en STOR TAK OG HILSEN herfra.....folk er gået igang med at skrive....det er jo nødvendigt, hvis de skal nå hjem til jul....
Mvh    Palle
Så nu har vi ikke bare lavet kortene og sendt dem - nu bliver de også brugt og er snart på vej retur til DK igen - dejlig tanke ikke?
Og her er så endnu lidt af de kort der kom i kasserne - i dag er det leverancen fra Sarah som også var en af storleverandørerne TAK for de lækre kort - her har I første del:

Den øverste slags er geniale ikke ?  Lidt små rester punchet i cirkler anbragt på et stykke mønsterpapir og læg lige mærke til at snefnugget er punchet ud af det hvide ark - så det er kortets farve nedenunder I ser. Jeg har oplevet at alle de snefnug kan være nogle små sarte nogen - så på denne måde er der da styr på dem.
Kortene nedenunder er bestemt mere tidskrævende med de smukt farvelagte motiver men UHA DA hvor er de nuttede.

Og samme type stempel og lidt andre motiver får I lige her - skal vi sige det i kor:  "NÅÅÅHHHHRR..." den lille ko er da helt utroligt kær og musen og egernet!!
Her er der lidt kristtjørngrene og en række kort med stemplede juletræer - og ja stadig den lille ko - jeg tror jeg glemte hvor langt jeg var da jeg fotograferede sent den aften - men de er jo lidt forskellige i papirvalg og opsætning - så I får dem alle med denne gang =0):


Her er vi så ovre i de lidt mere enkle men stadig smukke hvide kort med juletræer i forskellig udgave:Og de sidste I får i denne omgang er en lækker Hero Arts krans, et lækker træmotiv og fine snefnug i blå nuancer - og jeg har flere Sarah kort - så der bliver til et indlæg mere om et par dage.

Smuk efterårsdag her i Nordsjælland med sol og TØRVEJR - rigtig god ny uge til jer allesammen.

5 kommentarer:

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

WOW! Sarah er jo en stjerne, og de her kort bevidner det.

Dejligt også at høre, at kortene er kommet frem. Det er jo det, der virkelig gælder.

Lisbeth Z sagde ...

Skønt at høre at kortene er kommet godt frem!

-og dejligt med endnu mere inspiration!

Margit sagde ...

WAUWWW... smukke kort...
Og rart at høre at de også SKRIVER de fine kort der er sendt afsted til ørkenen ;o)

Annette / aka sagde ...

Flotte kort fra Sarah - det ene smukkere end det andet.
Dette er jo efterhånden blevet en hel inspirations-blog.

Karina Beck sagde ...

Super lækre kort fra Sarah.
Det er skønt at høre, at kortene er kommet frem og også snart er på vej tilbage ; )