tirsdag den 30. november 2010

Nye fotomodeller, fin presseomtale og måske et af dine kort??

Ja - så er OSH kommet ud til en STOR skare af personer i Hæren - vi er nemlig nævnt på side 14 og 15 i det nye nummer af Hæren (og tak til min søde nabo Heidi - der spottede det for mig). Jeg har nu for god ordens skyld indhentet tilladelse til at vise artiklen og de fine hilsner fra soldaterne her på bloggen, så sæt dig godt til rette og læs de positive tilbagemeldinger derudefra - og se om det skulle være et af dine kort, der er med i artiklen? Jeg mener at kunne se, at et af Byrialsens kort bliver brugt som barselskort af en stolt farmor! Og vi vinker da også lige til Rikke B, Nikolette, MadamTridse og Monica K, som jeg fotograferede til en af OSH-aftenerne i oktober hos Scrapfactory - Charlotte H var der også - men havde kunder. Jeg kan desværre ikke være overalt hvor gerne jeg end ville, så tag endelig billeder, hvis du deltager i et kort-arrangement og send dem til mig - så bringer jeg dem her på bloggen sammen med jeres kort.

Kilde: HÆREN nr 4 2010 - bragt med tilladelse fra Hærens Operative Kommando Presse- og Informationssektionen

UHA - jeg får lyst til at lave endnu flere kort - og hvor heldigt at jeg præcis i morgen får VIP-besøg herhjemme af nogle af mine faste leverandører - spændende at se hvor meget vi får lavet - men det vender vi tilbage med senere.

Jeg har også en hilsen fra Kirsten og Poul-Erik der var KFUM-bestyrere da artiklen blev planlagt, de var meget glade og overraskede og hjalp til med at holde styr på kortene og udlevere dem til interesserede soldater. Kirsten er meget imponeret over den høje kvalitet på kortene. DEJLIGT at høre, ikke??

6 kommentarer:

10na sagde ...

Det er FANTASTISK. Jeg bliver bare SÅ glad. Kan godt forstå du ikke kan få armene ned. KH 10na

Margit sagde ...

Ja, det ER altså fantastisk, hvordan det griber om sig med den presseomtale ;o)
DEJLIGT, at der er opbakning til projektet... og endnu et skulderklap til dig, Charlie - uden din ildhu var vi ikke så langt...
Tak for opdateringen... det varmer - og giver lyst og gejst til at få ENDNU FLERE afsted til ørkenen...

Annette / aka sagde ...

Flot artikel med den fine omtale.

Anonym sagde ...

Det er en dejlig følelse at have været med i dette projekt, og nu er det vist blevet meget stort, ikke? . Og så at se alle de glade ansigter.
Bodil

Mio sagde ...

Hvor er det bare skønt : )

Cecilie sagde ...

Så sejt!