onsdag den 24. november 2010

Presseomtale - Tak fra Afghanistan (og fra mig...)

Jeg kan se på min tæller at dette indlæg er MEGET populært. Så det får lov til at ligge øverst et stykke tid, men kig også længere nede - der er de nye indlæg!

Som tidligere nævnt havde Forsvaret en journalist i Camp Price, da de allerførste kasser med OSH-kort ankom til Afghanistan og Bodil Kofoed, som journalisten hedder var meget imponeret over både ideen og kortene og lavede et lille interview med en af soldaterne og senere her i DK med mig.

I kan se interviewet nu på http://www.forsvarskanalen.dk/ med dato 12.11.2010 With love from Helmand og selv høre, hvor meget de udsendte soldater sætter pris på jeres indsats!!

Enkelte af jer vil også kunne genkende jeres kort, mens Lars står og bladrer i dem - det er da lidt hyggeligt at se, ikke? Selvom jeg i øjeblikket laver vores egne julekort med den ene hånd, kan jeg slet ikke lade være med at tænke over de kort, jeg gerne vil lave, til kasserne der skal afsted i december, så de igen har noget at vælge imellem når julekortene er brugt op. Tak til Bodil Kofoed for omtalen og tak til Margit, der med kort varsel stillede op som "den lille hjælper".

Og selvfølgelig også tak for de pæne ord til Lars, vi håber kæresten og resten af familien blev glad for din hilsen - for det gjorde vi!   =0).

8 kommentarer:

10na sagde ...

Godmorgen Charlie. Hvor er det bare fantastisk. Har lige set indslaget og sidder her med en lille tåre i øjenkrogen. Hvor er det dejligt at vores (især din) indsats bliver så godt modtaget. Nu kan det kun blive en god dag.
Keep up the good work. KH 10na

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare sejt og hvor er det skønt at se, at kortene bliver godt modtaget derude. Jeg må snart se at få lavet nogle flere!

Lisbeth Z sagde ...

Skønt at se!!! Det var et rigtig godt indslag, og man bliver bare rigtig glad af at se det. Jeg er helt enig med 10na, det kan kun blive en god dag!!

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Hvis ikke det er fantastisk, så ved jeg ikke, hvad er! Juhuuu!!

Mio sagde ...

Juhuuuu hvor det bare dejligt at se og høre : )

Margit sagde ...

Jamen det er TIP-TOP...
...og så var det hyggeligt at være med...
Ses snart i HQ.

Nikolette sagde ...

Hvor er det et findt indslag de har strikket sammen der. Det er så dejligt med alle de positive tilbagemeldinger du/vi har fået.

Rør dine fødder jorden igen, eller svæver du stadig efter al den velfortjente annerkendelse du har fået og får?

Anonym sagde ...

Sikke en dejlig hilsen at få, og skønt at de kan lide vore kortene.
Bodil