søndag den 28. november 2010

1. søndag i adventshilsen og lidt kort at kigge på

Her hos OSH er vi jo nødt til altid at være nogle måneder forud. Derfor har I snart set alle julekortene, så hvis I mangler sådan nogle at blive inspireret af i december, må I kigge tilbage i de ældre indlæg. Nu begynder vi nemlig at vise jer de kort der laves og afleveres nu og skal sendes afsted så de er fremme i januar måned.  Generelle kort og kort der kan bruges til Valentine-hilsner. Og husk gerne drenge/mandekort indimellem også.

Her et sådan sejt drengekort med en SKØN tekst fra Tina (ftz) der også har lavet de to søde, farvestrålende mere pigede hilsner.Tina er en HAJ til at farvelægge kan I nok se. TAK for de fine kort til dig Tina!


Jeg holder en lille privat crop i næste uge med fint besøg fra Tyskland bl.a. og onsdag aften er der som tidligere nævnt OSH-kortaften hos Pia i Love2scrap. Vi HÅBER vi er løbet tør for sne bare en dag eller to så alle kan køre uden problemer og vi kan få nogle hyggelige og produktive timer. Der kommer selvfølgelig stemningsbilleder her på bloggen og fotos af de kort der bliver lavet og de jeg modtager her hjemme i HQ.

Ingen kommentarer: