lørdag den 23. april 2011

Weekend-WAUW # 16 - Fifty mødte påskeharen i Sverige

Weekendens indlæg er for børn og barnlige sjæle - men dem kommer der heldigvis også en del af her på bloggen - så til alle jer RIGTIG GOD PÅSKE fra OSH og Fifty!


Fifty har været en tur i de store, svenske skove - og der mødte han selveste PÅSKEHAREN - der gav ham et par fine ører - så nu kan han være påskehare hjemme i Danmark resten af påsken, hvor OSH holder fri.

 Og se selv - vi mener det virkelig, når vi skriver de STORE, svenske skove - så der var langt hjem til huset igen for en lille bjørn med korte ben! Godt han havde sin fine, nye jakke med elge på (TAK Stine66) , for det var lidt køligt i skyggen. Faktisk var der så langt hjem, at Fifty kom alt for sent hjem - og selvom det kun var halvdelen af døren der var lukket - var det lidt ØV  at stå der med snuden mod døren og vente på sin frokosthonning!  =0)


Og i sådan et hus LANGT ude i skoven skal der både samles tørre grankogler til optænding og brænde til pejsen, så Fifty havde travlt med at hjælpe efter frokost:


Måske FOR travlt - for da jeg kaldte på ham senere på dagen havde han gemt sig - kan du finde ham???


HOV - der var han jo midt i den KÆMPESTORE buksbom - der fylder 100 år i 2014 - OK Fifty - du får en pause - så kan du snuppe et hvil og knække anemoner med nakken, mens du kigger på den fine blå himmel. For i eftermiddag skal du på en farefuld tur inde i skoven - mere om det en anden dag:


For NU skal vi også se nogle kort. Disse fine kort er fra Bodil H. :

Bodil er blevet meget glad for at stemple efter hun er begyndt at lave OSH kort - og med fine resultater! Og hvor er det sødt med den lille fugl ovenpå den embossede firkant med et rundt hjørne på det første kort. Og så er sommerfugle jo altid et hit ikke??


Og flere kort fra Bodil - et tøset kagekort, et lækkert grantræ stemplet 3 gange uden at sværte imellem - så der bliver en fin skyggevirkning og et sødt knus til en lille pige. TAK for kortene Bodil!!

Og apropos kort - så havde vi lidt kort med af dem der ikke havde hvidt skrivefelt indeni - og i et hus uden PC og TV og andre forkortelser (nå nej WC er der jo..) var der god tid til at Mie og jeg fik dem ordnet. Her er min lille hjælper dog kortvarigt smuttet ud af linsen - men flittig det var hun bestemt så TAK for hjælpen:

NYD påsken og det skønne vejr - vi er på pletten igen i næste uge med FLERE kort - og husk vi stadig gerne vil have forslag til navn på Fifty's nye gule frø-ven (se indlægget fra torsdag 21.4.)

10 kommentarer:

Margit sagde ...

HOLD DA OP... jeg forstår godt at Fifty sov da du var her forbi på vejen hjem... Er du vimmer hvor må han være træt efter alle de opgaver!!
Synes det har været lidt en BJØRNETJENESTE, at du har taget ham med på "ferie" =0) (ti-hi)
Smukke kort fra Bodil... og fed effekt med det stemplede træ.. det skal jeg huske ;o)
Godt at høre, at du og Mie fik jobbet lidt med lidt OSH-kort ;o)

Jean sagde ...

Hvor ser det ud til at Fifty har været ude at opleve en masse selvom han også måtte knokle hårdt med at finde brænde hihi :)

Dejligt at i fik tiden til at gå med OSH kort :)

Glæder mig til at følge med i hvad der kommer af eksempler til navne til den gule frø :)

Fortsat rigtig god påske :)

May Britt sagde ...

Dejligt at se at der er andre barnlige sjæle end mig... hi hi... sikke en skovtur og mange oplevelser Fifty har fået her i påsken... og flotte kort igen igen

morkaren sagde ...

Ja, men der er da dejligt i de svenske skove, men da jeg så billedet af Fifty på skovstien så jeg lille Holger for mig, det gav da et lille gip i mig, man tænker bare han ikke bliver væk. v.h. morkaren.

Mio sagde ...

Jeg er meget glad for at se at Fifty også liiiige fik snuppet sig en lille morfar, efter al det arbejde *G*
Sikke nogle fine øre han har fået sig, og af selv påske haren, han må være meget stolt ; )
Dejlige kort af Bodil, håber ikke der var al for mange kort der havde glemt at putte hvidt skrivefelt i kortet.
Se ud som om alle har hygget sig og nydt turen til de store svenske skove ; )

Anonym sagde ...

TAK for en sjov påsketur fra mig og T.G. og det er nogle fine kort Bodil har lavet. Jeg kommer snart forbi og laver nogle kort til OSH. KH Mie

Anonym sagde ...

Hej det var såååå sjovt til at se alle de fint billeder fra jeres "svenske skovtur" .Min datter Ziggie har fundet på navn "LILLY" (som lillypad) jeg kan god lide navn "FREDDIE" (da Fred betyder Peace)og min andre datter Luna synes "BJØRNE" er et sej navn.Igen nogle flot kort.God weekend.Mvh VIKKI, LUNA og ZIGGIE.

Anonym sagde ...

Herlig påsketur I har haft, og sikke Fifty har haft travlt.. han er om sig den lille bjørn ;-)
Hilsen Tina M.

aka sagde ...

Ja, det er da noget af en tur I har været på. Tak for skønne fotos. Jeg var jo så heldig at se den fine jakke IRL, og her kom den jo lige nøjagtig til sin ret.
Hvor er det bare hyggeligt i de svenske skove, og sikke et lækkert hus. Rigtig svensk idyl.
Flotte kort igen med fine detaljer.

Cecilie sagde ...

Altså som Fifty kan! SAM og påskeferie, gode venner og alt muligt hyggeligt.