tirsdag den 19. april 2011

TirsdagsTAK # 15 del 1 - Scrap-a-Mania i weekenden og Fifty er færdig med at tælle!


I stedet for det faste TirsdagsTAK logo ville Fifty gerne selv sige TAK denne gang!! TAK for nogle forrygende dag i Roskildehallerne, hvor OSH var på plads, lige inden for døren. TAK til Scrap-a-Mania (Rikke og Lisbeth) fordi der er plads til os sådan en dag, TAK til alle de dejlige mennesker der kommer forbi med deres fine kort, TAK til jer der bekræfter os i at det er en god ide og TAK til alle Fifty's små og store venner!!!

Her ses Margit (en af Fifty's rigtig gode venner og kortleverandør) og vores lille, velbesøgte plads. Posen under stolen er ikke bare fordi vi roder - men en pose fra en sød scrapper som donerede nogle rester efter en oprydning - TAK Anja - de skal nok blive brugt - vi har mange der kan trylle med rester i OSH-familien!


Nikoline og Joachim var med deres mor på Scrap-a-Mania og holdt Fifty med selskab rigtig mange gange i dagens løb og det var SUPER hyggeligt. Her er de lige forbi for at kigge til ham og jeg ved de er spændte på at se sig selv på bloggen - så HEJ til jer to, Fifty siger tak for krammene og god bedring med mors gipsben!  =0)


Da Fifty er en klog lille bjørn, der godt ved jeg ikke sidder på min plads hele tiden og derfor ikke kan huske alle ansigter der lægger kort i kassen - foreslog han dette skilt med blog og pen - og ved I hvad - det ser ud til at være en GOD IDE - for denne gang tror jeg ikke der er kort i kassen jeg ikke ved hvem der har lavet. SUPER DEJLIGT  - for vi vil jo gerne kunne sige tak og skrive navnet når kortene kommer her på bloggen! Og samtidig kan jeg jo se om der er nye navne - så Danmarkskortet kan blive opdateret snart igen.
Så det skilt vil helt sikkert komme i brug fremover også!

Her er vi hjemme i HQ igen - Fifty har smøget ærmerne op og er klar til den STORE tælleopgave:


Og når Fifty bliver bedt om at FINTÆLLE - så tager han det meget bogstaveligt:
eller også er det bare for at prale af sit fine rygmærke fra pigerne i Camp Bastion ???

Så er der talt færdig - og her er de tal vi ikke skulle bruge til at vise resultatet:


Der skulle nemlig bruges et 4-tal et 5-tal og et 6-tal - men i hvilken rækkefølge???
Det viser Fifty her:


Præcis på forårets Scrap-a-Mania sidste år (se evt. denne blogs FØRSTE indlæg i maj 2010) blev OSH præsenteret for første gang - og vi fik 89 kort med hjem i den lille kasse vi havde dengang. SIKKEN en udvikling siden da - og med fare for at gentage mig selv - det kunne vi aldrig have gjort alene Fifty og jeg - så 1000 tak og BAMSEKRAM til alle jer, der støtter OSH på den ene eller anden måde!!!  =0)


Lagde I liige mærke til at Fifty i løbet af dagen nu bærer et superPROF, personligt "hundetegn"??
Det fik han overrakt lørdag aften under et lille event på ScrapFactory's stand. Specielt lavet til ham af Steve - her har Charlotte lige givet ham det om halsen og Fifty og jeg siger MANGE TAK for gaverne!!!

Og her er Fifty's FINE "hundetegn" i nærbillede - sikken en finish!
Rustfrit stål med lasergraveret navn - jamen hvor HELDIG kan sådan en bjørn være ???

Dette indlæg er slet ikke færdigt endnu - men 2. del kommer på torsdag, hvor der er flere endnu Fifty gerne vil sige tak til og vi præsenterer en ny ven Fifty fik i weekenden. Denne nye ven skal have et godt, passende navn - så her i april bliver der TO præmier - 1 fra kommentarkonkurrencen og 1 ekstra trukket blandt de navneforslag der kommer ind - men læs mere om det på torsdag og GOD PÅSKE her fra HQ.

16 kommentarer:

Mau sagde ...

Dejligt med så mange nye kort i kassen.
Hvor blev Fifty flot med det nye skilt :)
Jeg havde min store pige med et par timer om søndagen, men men men vi glemte helt at hilse på Fifty, så nu har hun erklæret at hun vil med næste gang bare for at hilse på Fifty :)

aka sagde ...

Tak for et dejligt og langt indlæg, om alle jeres oplevelser fra SAM, de fine kort, gaver og søde børn der hilser på Fifty.
564 kort, det giver ca. 564 glade modtagere af OSH kort. Dejligt at tænke på.
Jeg synes også Fifty vokser med opgaven. Han er virkelig prof. at se på efterhånden, og udstyret er sandelig i orden. Han er ikke til at stå for !!

Glæder mig til torsdag. Hvad mon den dag bringer af spændende ting her...???

Sivsko sagde ...

Hvor er det skønt at se alle de mange kort der kan blive samlet ind på sådan en weekend. Alle har godt nok taget imod OSH og giver godt igen. Jeg synes det er herligt, at kunne hjælpe på den måde.
Jeg er super meget enig i at Fifty vokser med opgaven og jeg trækker også altid på smilebåndet, med alle de historier og billeder fra Fiftys oplevelser :-)
Og super flot hundetegn - det nåede jeg ikke at se :-(
Krammer Heidi
Glæder mig også til torsdag :-)

10na sagde ...

Dejligt at i fik så mange kort med hjem, dejligt at så mange støtter op om det gode formål, dejligt at dig og Fifty "gider", dejligt at I har fast "standplads" til de forskellige conventions, dejligt butikkerne samler kort ind
"derhjemme", dejligt med info om begivenhederne på bloggen - JA, livet er dejligt. Kh 10na

Anonym sagde ...

Ja, der er sørme sket noget, siden OSH så dagens lys for et år siden - dejligt at vide, at der er flere og flere, der får glæde af en håndskrevet hilsen fra soldaterne..
Mange hilsner fra Tina M.

Mio sagde ...

Det var super hyggelig at hilse på fifty og dig : ) sikke mange kort, jeg var meget spændt på hvor mange der kom i kassen denne gang.
Glæder mig til på torsdag.
Hvor er han blevet fin med sit helt egen bamse tegn ; )
Ser super godt ud med det fine rygmærke.

Anonym sagde ...

Hvor er det skønt at der kom så mange kort ind. Og så ved vi at der er mange nede syd på, der bliver glade og sender et kort til deres familien...:O)Hils Fifty, han var godt nok sej til SAM.
Bodil

May Britt sagde ...

Rigtig dejligt at få hilst på både dig og Fifty samt få afleveret en pose kort personligt... og hold da op det er da godt nok flot med alle de kort... men de går jo til et rigtig godt formål... har lagt en billede af dig og Fifty på min blog... god påske...
http://byrialsenskreativeblog.blogspot.com

Pips sagde ...

Hold da op!! Hvor er det imponerende at du/I fik så mange kort med hjem! Det er godt du har Fifty til at hjælpe lidt med det ENORME arbejde du lægger i opgaven! SÅ FLOT!! Jeg er begyndt at lave lidt kort til dig til næste convention *G* - men der er jo lææænge til endnu.

Nikolette sagde ...

Hvor er det sejt, at Fifty har fået sit eget dog-tag!Åh, det minder mig om en historie fra mine unge dage GG

Anonym sagde ...

WOW sikkert et flot result jeg synes det er helt vildt og glæde mig rigtig til at se alle de kort,Fifty ser fantastik ude "as usual" det må være dejligt at for et extra par hænder.Keep up the good work.mvh Vikki

Jean sagde ...

wow hvor er det bare et lækkert skilt Fifty har fået sig om halsen.. super lækre fyr altså :)
Nu kan han da snart ikke blive sejere! rygmærke og navneskilt :)

Hvor er det bare fantastisk.. Synes godt nok også der var mange kort i kassen da jeg var et smut forbi jer med et par kort hihi..
Kan se det har været noget af en spændene tælletid med så mange kort hihi :)

Glæder mig til 2 del :)

Karina Beck sagde ...

564 kort er altså imponerende.!
Jeg vil se frem til at se nogle af dem.
Rigtig god påske til jer.

Margit sagde ...

Ja, ja... det var VILDT... at få lov at være med til at tælle kort...
Og FIFTY råbte op hele vejen hjem om at vi skulle hjem og tælle... ved slet ikke om han har godt af alle de kærlige kram...
Bli'r han ikke lidt forvænt? ;o)
Fantastisk flot resultat Fifty nåede frem til!!
Og jeg glæder mig til at se foto og få endnu flere go'e idéer til kort.
God påske til HQ (incl. Fifty)

Anonym sagde ...

Lisbet:
Hver uge i efterhånden 9 måneder har Mette og Lene sendt nyhedsbrev hjem fra Afghanistan. De tilgår rigtig mange mennesker i deres bagland og havner også på bloggen hos KFUMs Soldatermission. I denne uge er OSH nævnt med henvisning til OSH-hjemmesiden! Prøv at se bloggen på http://kfums-soldatermission.dk/blogs/afghanistan/

Marianne1972 sagde ...

Hvor er det bare et flot tal. Og det var et super Scrap-a-mania. Jeg er rigtig glad for at jeg måtte sidde i nærheden af jer. Jeg glæder mig til at se nogle at alle de skønne kort der er blevet indsamlet.