lørdag den 6. november 2010

Konkurrence - OSH er selvfølgelig med på Scrap-a-Mania i weekenden - ses vi???

Kære alle sammen

Operation Skriv hjem (OSH) har fået mulighed for at udlodde lidt præmier, der bliver trukket blandt de kort der frem til søndag kl. 14.00 indleveres til OSH på Scrap-a-Mania i Roskildehallerne, og hvor man kan se denne skitse har været brugt. Det er vores TAK for støtten indtil nu og selvfølgelig også i håb om at endnu flere hopper med på vognen! =0)

For første gang har OSH lavet en kortskitse - og hvis du ikke kan være med i weekenden, skal du ikke snydes.

 Lav et kort til OSH, hvor man kan se du har brugt skitsen, læg en kommentar her og send et billede af dit kort til oshkontakt@hotmail.com inden søndag aften 21.00. Jeg trækker så 1 vinder blandt de indsendte bidrag i mailen og viser senere alle bidrag her på bloggen. Om du vil sende dit kort til mig direkte eller aflevere det ved lejlighed i en af OSH-kasserne er op til dig - men man kan selvfølgelig kun deltage med kort, som bliver givet til OSH og Fifty holder nøje øje med hele processen!! Læs videre under skitsen - der står lidt flere oplysninger om dit kortbidrag og GOD fornøjelse.  =0)

Ovenpå den store succes med julekortindsamling er det nu alle mulige generelle kort vi har brug for – men især kort med hjertemotiv vil være velegnet at sende i vores næste kasse, så de der har lyst kan skrive hjem til Valentines dag.

HUSK: som altid ikke glimmer, nåle og tykke blomster på OSH-kort.


Kortets mål: 15 x 10 eller 15 x 15 cm


Brug gerne bånd, mønsterpapir og hjerte på dit kort.

=0) hilsen Charlie & ”Fifty” fra OSH

PS: Hvis dette bliver godt modtaget og virker efter hensigten - laver vi måske i ny og næ nye skitser.

Ingen kommentarer: