fredag den 1. september 2023

Mønstret designpapir | Pia På Banen

Sommeren er gået på hæld, men det skal ikke holde os tilbage for at dele lidt blomsterkort med jer. Pia har været i bunkerne med doneret designpapir og fået lavet en god blanding af dejlige kort. Sidst i indlægget kan I se vinderen af august måneds kommentarkonkurrence.

Men først lidt generel information som vi også har oplyst på vores Facebook side:

Julekort blev pakket og afsendt i august måned til de 3 steder vi pt. har kontakt med. Den ene af de steder lukker ned i marts. Det er så mere end 6 måneder, hvor antallet af udsendte ikke er højere end at vi har kort på lager til at klare det. OSH kortlageret er pænt fyldt op med kort (især generelle kort) og fylder nu ca halvdelen af mit (Charlies) scrapværelse og det er uholdbart.

Det næste 6 måneder modtager vi derfor kun nye kort, der er fremstillet til OSH! 

Der har desværre været lidt for mange bidrag med kort af ældre dato, som vi har brugt for meget tid på at “redde”. Sagt med andre ord og på den pænest mulige måde. Har du haft dem liggende længe, så har de nok overskredet “mindst holdbar til datoen” både hvad angår udseende og styrke. Vi har måttet sætte forsider retur på mange, hvor tapen var helt indtørret. Vi kan selvfølgelig kun være glade for, at mange gerne vil bidrage til formålet, men vi har brugt meget tid på at forklare og skrive om de få men vigtige regler et OSH kort skal overholde. Så vær sød at foretage selvkontrol. Netop nu hvor antallet vi har brug for er lavere end før bliver “kvalitet frem for kvantitet” vores nye motto. 

Er du i tvivl om et godt OSH korts udseende, så kan du altid regne med, at dem vi viser her på bloggen og på Facebook er den slags der egner sig. 

Til slut tak til de mange, der allerede har styr på det.  Kh Charlie og 🐻

Og her kommer så alle de fine kort Pia har produceret:


Jeg er på Hobbybodens kreative team, hvorfor der kan forekomme brug af materialer købt hos Hobbyboden, samt mærket Gittes Eget Design (som er Hobbybodens eget mærke). Jeg vil dog til en hver tid opmuntre jer til at bruge af scrapsager, som I allerede har derhjemme og som kan bruges i stedet for de produkter, jeg har brugt.  

Denne gang har jeg været igennem bunkerne med 6x6 inch designblokke og fundet lidt blandet som kunne bruges til blomsterkort. 

Blomsterne på alle kortene er PinkFresh Studio Beautiful Blooms. Her har jeg brugt stempelsæt, dies og stencils. 


På kortet ovenfor har jeg brugt Gittes Eget Design Basis Rektangler diesæt til at diecutte den mønsterede baggrund. Den orangegule matte bag blomsten er lavet med Simple and Basic Circle Edges Rectangle diesæt. Den lille tekst er lavet på computer og printet ud. 

På dette kort er cirkel matten lavet med Lifestyle Crafts Nesting Circles diesæt sammen med Simple and Basic Circle Edges Circle diesæt. Teksten er et stempel fra et gammelt Concord & 9th stempelsæt. 


Dette kort er lavet på samme måde, blot med en lidt større cirkel matte. 


Her kommer to kort som er bygget op ens - blot med forskellige farvepaletter. Jeg kan godt lide den del af processen, hvor jeg skal sammensætte min designpapir/karton/farvepalette. Det er så hyggeligt. 

Her har jeg brugt PinkFresh Studio Rounded & Braided Rectangles diesættet bag blomsten. Den diecut kant er så fin!


På det sidste kort har jeg atter valgt at bruge Rounded & Braided Rectangles diesættet. Her har jeg bare ikke brugt den ydre diecut die, hvorved jeg har fået et cut-out mønster i mit karton istedet. 

Kreative hilsner,

Pia 

Instagram: @pia_k_larsen
Pinterest: Pia Krogh Larsen
Facebook: Pia Krogh Larsen

Og som rosinen i pølseenden -- her er månedens vinderkommentar:

Alle julekortene er dejlige og den lille ræv er absolut ikke til at stå for ❤️

TIL LYKKE til Anne Christensen med gavekortet til Papirdesign/Kreative tanter i Roskilde - du har nu 200 kr at "snolde for". HUSK de kommer med deres butik på scrap-a-mania i Sorøhallerne næste weekend, men de har også en web-butik.  Jeg giver butikken besked om dit navn så de ved hvem der har vundet. 

Og også STOR tak til Tina og Susan for den flotte præmie 😍

Til sidst velkommen på bloggen til Vivi og Carsten fra Den Kreative kælder, som er vores september måneds sponsor.


7 kommentarer:

Annette/aka sagde ...

Virkeligt søde kort Pia viser igen, og tillykke til Anne med præmien.
(Jeg beholder mit lager af OSH kort hjemme indtil videre, men tager sædvanlig kasse med på convention.)

Tina sagde ...

Virkelig skønne kort! Og tillykke til vinderen.
Jeg tænker, at jeg kan lade mine kasser med OSH kort stå her lidt endnu, så du kan komme ind og bruge dit krea værelse, Charlie 🥰

Hanne Gissel Gross sagde ...

Sikke nogle skønne kort, der er lavet med blomsten/liljekonvallen.

Bertram sagde ...

Skønne blomster kort fra Pia 😊 Dejligt at i ikke har mangel på kort 🥰 Jeg har sorteret i min OSH kasse og tager børne og love kort med til Convention.

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Tusind tak til Kreative tanter og OSH for at vinde august måned. Det var min fødselsdag i går, så det var en dejlig ekstra gave 🥰

Dejlige blomsterkort i lækre farver der bliver vist. Kort med blomster er min absolutte favorit når det gæder kort 😀

Lonny sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen i går Anne & tillykke med præmien..
Det er virkelig nogle flotte blomsterkort - man kan kun blive inspireret..

Line Lynggaard sagde ...

Virkelig fine kort Pia har lavet. Enkle og alligevel super flotte i udtrykket.
Og tillykke til vinderen 😃