søndag den 24. september 2023

Julekort #9 hos OSH

September måned afslutter 3. kvartal og så kommer årets 3 sidste måneder hvor julen begynder at fylde mere og mere. Det er altid der, jeg bliver så glad for at jeg har tyvstartet min julekortproduktion, men
takket være alle de lækre materialer vi bliver fristet med af butikkerne, er der altid lige tid til også at lave lidt kort i slutspurten med de nyeste ting der er kommet til. Det er jeg nok ikke alene om, vel?
Men mit kort i denne måned er 100 % lavet af lagerting.

Kender I den der æske med ting man får til overs i en kortproduktion? Selvfølgelig gør I det, men kender I så også det, at man nogen gange glemmer at få kigget og brugt det der er i den? Det er jeg helt klart skyldig i - men i denne måned huskede jeg det og fandt både en kortforside, fra dengang Pia L. introducerede mig til "lav dit eget stribede baggrundsark af dine kartonrester" og en fin julekugle i blankt karton. Kuglen havde dog fået en lille ridse i midten, så jeg besluttede at lave den om til en ramme og indsætte GOD JUL og et fint lille skævt hjerte.

Her ses resultatet, et nærmest gratis julekort, som der vist godt kan tåle at blive produceret flere af ved lejlighed. Julekuglen er en gammel die fra Quickutz. God jul og en ældre fra Gummiapan.
Hjerter laver jeg altid af mine røde rester, jeg har en æske forskellige hjerter, så den er "ukendt". 

Nu er jeg spændt på at se hvad Gitte og Pia har fundet på. 😃

                                                                      ---- 0 ----

Hej Gitte her, og jeg har leget med snefnug i denne måned.


Julekort behøver ikke altid at være i de traditionelle farver. Jeg kan godt lide at bruge andre farver end bare rød og grøn. Men mit bidrag i denne måned, kan laves i de farver, som man nu har lyst til.

Jeg har brugt rose gold nuancer og glimmer karton i guld. Baggrunden er embosset med en Gina K. embossing folder "lattice". De to snefnug er lavet i vellum, guld glimmer karton og rose gold metal karton ed et die sæt fra Spelbinders "delicate snowflakes" som er sat sammen i flere lag. Men alle slags dies med snefnug kan bruges. Teksten "noel" er en die fra Concord & 9th. Til pynt har jeg brugt halvperler i rosa.
Hvad viser du os denne gang Pia, julepynt, snefnug eller noget helt andet? 😍

                                                                 ---- 0 ----

Jeg har haft gang i julepakker eller snarere kort som ligner julepakker 😆 Og er sandelig også skyldig i at være blevet fristet af nye sager hos butikkerne. Netop derfor kom en af de nye dies fra Simple and Basic med mig hjem fra Scrap-A-Mania. 


Jeg har brugt den nye die “A6 cover w/stripes” baggrundsdie fra Simple and Basic, samt deres gamle God Jul tekst die. 


De tre dots er hjemmelavede af voks, som man normalt bruger til at lave segl med. Når jeg arbejder med voks for at lave segl, er der altid lidt rest af voks tilbage i skeen. Disse rester kan jeg som regel klemme 3 dots ud af. Total win-win og optimal udnyttelse af sine materialer. Disse dots havde jeg liggende fra et tidligere vokssegl projekt og de passede bare perfekt i farven. 

                                                                   ---- 0 ----

Tak Pia og Gitte, så gjorde vi det igen. Til I der læser med herinde, håber I kan bruge dette indlæg i forbindelse med jeres julekortfremstilling og husk at de kommentarer I lægger herinde i denne måned tæller med i lodtrækningen 30.9. efter 21.30.  Den heldige vinder får et gavekort på 200 kr til vores september måned sponsor Den kreative kælder.

God weekend og husk at finde tid til lidt kreativt, det har man SÅ godt af. 💕
8 kommentarer:

Lene sagde ...

Sikke flot det kort med snefnuggene er

Bertram sagde ...

Skønne julekort og dejligt med inspiration til også at bruge andre farver.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Så fine og dejligt med andre farver 🌈🤗🤗

Jean sagde ...

Wooow jeg er så vild med de nye dies der gir flotte pakkekort.. smart med udnyttelsen af voks til Dots 😍

Else-DK sagde ...

Skønne julekort, og at de er i alternative farver. <3

Særligt er jeg vild med Gitte Y's baggrund <3 Jeg har ikke den die MEN jeg har brugt en anden og embosset med den, til en baggrund i nærheden. <3 TAK for tippet. <3

Annemette Porse sagde ...

Fine kort, og god ide med at bruge restestrimler til baggrunde

Tina sagde ...

Så fine kort. Jeg har heldigvis lidt "sommerferie" at se frem til, så jeg venter lige lidt med at spekulere på jul 😜

Take My Classes sagde ...

Love this and THANK YOU for the measurements!!!
Fantastic card.