søndag den 13. november 2022

Så er vi næsten midt i november og her er kort fra Randi H

Når du har læst dette indlæg er jeg allerede i gang med at gøre klar til den store JULEKORT bombardering her på bloggen for som før nævnt viser vi julekortinspiration resten af året fra ca. midt i november, så nu ved du det.

Både fordi vi jo skal have lavet de sidste julekort og sendt dem til vores familier og venner (og gerne med julemærker på, for der er stadig børn på julemærkehjemmene der får glæde af de penge der kommer ind fra salget af julemærker) og også fordi vi har RIGTIG mange fine kort at vise fra de julekort der kom til OSH i løbet af perioden fra vi sidst sendte julekort ud i 2021 og dem vil vi jo gerne vise en masse af.

Apropos julekort så ved vi at de er på vej hjem derudefra og det er jo dejligt og denne dejlige hilsen fra en kvindelig soldat vil jeg da lige dele med jer herinde også:

1000Tak for jeres kort 💟
Jeg er lige kommet hjem fra udsendelse til Letland og jeg har sendt alm. kort og fødselsdags hilsner til familien og vennerne 😃
Jeg har sendt de flotteste børnekort til mine børnebørn 😍
Da jeg rejste hjem var julekort lige ankommet til lejren og blev sat op i en kasse på KFUM hvor der også blev sat seddel op om muligheden at skrive hjem 🖼️🖍️
Tak for jer 🫶

Så bliver man da glad i låget, ikke.  Og lad os lige nyde lidt LOVE kort fra Randi H :Papiret med flamingoer mener jeg er fra en Bilka-blok
og det har Randi nok valgt fordi det er NHH-design lilla 😁
NHH designs basis bannere er her brugt sammen med et Kys og kram banner
og sat, så der kun er > i den ene side - det ser også sejt ud....På dette lækre kort med heat-embossede hvide blomster ovenpå en lækker sværtet baggrund
har Randi brugt en af teksterne fra sættet  Tillykke og Kærlig hilsen inkl. den matchende dies.Her har der været gang i Simple and basics søde fugle fra Danske stregers kærlighedssæt
fint pyntet i kantet med små kviste og farvelagt og omkranset af flere fine matter. 
Jeg ELSKER kort med matter...Dette er NHHs die Kærlig hilsen, som har 2 skygger men her står fint alene
ovenpå en af NHHs lidt ældre kranse skåret i to farverOgså denne die er en NHH die. Sender die med skygger her vist med den ene.
Mon ikke den sværtede hjertebaggrund er en stencil - men hvilken ved jeg ikke.Tulipansæsonen kommer langsomt nærmere og den kan jeg rigtig godt lide.
Så vidt jeg har kunnet Google mig frem til er dette en stencil fra Simon Says stamp.
Den er gentaget 2 gange og giver sådan et fint resultat.

Rigtig god ny uge til jer allesammen og tak for kortene til dig Randi.

Husk at de kommentarer du får lagt her i november kan sikre dig en plads i lodtrækningen i denne måneds kommentarkonkurrence hvor Eva-Marie Borup og Scrapbooking i Osted er vores sponsor med en billet som siddende scrapper til forårsmessen 25. og 26. februar 2023.

OBS - jeg får stadig en del anonyme kommentarer og som før nævnt er det så ærgerligt for jer der lægger dem. De giver nemlig IKKE adgang til konkurrencen - da jeg jo ikke ved hvem de er fra 😔, så kig lige om du er på som anonym og skriv dit navn eller kælenavn med i kommentaren, så er du med.


9 kommentarer:

Bertram sagde ...

Flotte flotte kort fra Randi. Dejligt med alle de skønne farver.

Annette/aka sagde ...

Flotte farverige kort fra Randi.
Dejligt med en hilsen fra en udsendt. Det luner.

Jean sagde ...

Det er simpelthen så sødt og dejligt når de har tid og overskud til at give en kommentar/hilsen med på vejen, det er flot☺️

Skønne love kort 😊

Conny sagde ...

Dejligt med nyt "derude fra"! Specielt dejligt fordi det ikke ernoget vi forventer, det giver blot lidt ekstra kryderi på dagen.
Endnu et år er ved at være forbi - tak til dig og alle de som hjælper bag i kulissen. Uden jer, kunne vi jo slet ikke få mulighdem for at glæde vores udsendte.

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Lækre kort 🥰

Anonym sagde ...

Flotte kort

Lene sagde ...

Så flotte kort

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare flotte kort og skønne farver

Soffie Bonde sagde ...

Flotte kort fra Randis hånd og meget forskellige - det er super inspirerende!