torsdag den 24. november 2022

Julekort #11 hos OSH

Jamen VUPTI og så er der pludselig IKKE så lang tid til juleaften. Men vi har jo arbejdet med julekort hele året, så det er mest de sidste og nyeste fristelser der skal laves kort med nu.

Vi starter med denne smuksak fra Gitte Yhman:I får to farvekombinationer af fuglehuset her.

Jeg har denne gang lavet kort med dies udelukkende fra Spellbinders og en embossingfolder fra Gina K. Alle dies fra Spellbinders kan fås hos Hobbyboden. Der er brugt Christmas Blooms, Build a Winter Bird House, Tweet Cardinal og Create a Christmas Sentiment.

Mit kort er inspireret af Zsoka Marko, som bl.a. designer dies for Spellbinders. Hun bruger ofte farver, som ikke bare er i de traditionelle julefarver. Du kan finde hende på Youtube.

Og hvad byder du så på Pia ??

Pia her - og Wauw det er et smukt og detaljerigt kort. 

Til denne måneds julekort har jeg kombineret flere brands, hvilket jeg elsker at gøre. For mig er det en kreativ øvelse at udtænke optimale og flotte kombinationer med forskellige produkter fra forskellige mærker/brands. 

Med hjælp fra en gavmild donation til OSH har jeg kunne bruge en skøn embossing folder fra Taylored Expressions og en vildt flot sløjfe-die fra Penny Black “Christmas Kiss”. 

Selv har jeg for nyligt fået købt mig “Winter Berries” die sættet fra A Pocket Full of Happiness. Det er den skønne gren med bær. 


Teksten har jeg heatembosset med hvidt embossing pulver på sort karton. Her har jeg brugt et af mine små jule-favorit stempler. Det er stempelsættet “Lillebitte Jule Special” af Gittes Eget Design. 

Jeg er ovenud tilfreds med dette julekort og overvejer om der skal produceres lidt flere eksemplarer til OSH’s 2023 lager. 

Og hvad med dig Charlie, hvad har du fundet på?

Jeg sad og kiggede på en af de fine embossingfoldere OSH har fået doneret og kom i tanke om et ældre stempelsæt fra My Favourite Things, der trængte til lidt kærlighed og SE Pia - det ligner næsten Nelly.Jeg elsker både selve motivet med den lille "hjælpsomme" hund og den
matchende stempeltekst der ses på næste foto. Sandy Allnocks måde at farvelægge
hvidt ved at have gråt i bunden og så gå amok med sin hvide gelpen er her afprøvet.


Her er kortet i sin helhed. Lag på lag og jeg er godt tilfreds med det.

Jeg har brugt MFT "Happy Pawlidays", Embossing folder fra Taylored expressions "Twinkling Holiday", Copics, Glossy Accent på lyskædens lys, Basis rektangel sæt fra Gittes eget design,
karton fra restekassen, lille gave fra CC julemand, ramme med runde hjørner, juletræ og fishtail label fra lageret.

Selvom vi har lavet julekort hele året, har jeg en lille slutspurt her til sidst, fordi der jo altid kommer
noget nyt man også gerne vil afprøve op til jul.

Håber I hygger jer med at se vores julekortproduktion og husk at du får et lod i vores lodtrækning i kommentarkonkurrencen for hver november kommentar du får lagt herinde.


7 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Rigtig fine og hyggelige kort 🌈🎄🌈

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Super smukke kort med fuglehuse og fugl 😍 Kort med vinterbær er også meget smukt, og hunden er bare jule-nuttet 🥰

Bertram sagde ...

Fine fine kort 😊

Sivsko sagde ...

Hvor er de bare gode alle de fine julekort - jeg må og skal snart i gang

Lene sagde ...

Wauw de fuglehuskort er flotte

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Som så ofte før er det bare det ene skønne kort efter det andet, der vises, når I kommer på banen. Hver sin stil men utrolig flotte resultater.
Smukke kort med fugle og huse - også selvom der er afstikkere til farveskalaen udenfor den klassiske jul :)
Pias kort er så smukt og elegant - og jeg skal enten grave i mine egne dies for at se, om jeg har en lignende gren eller også skal den på ønskesedlen.
Charlies kort er bare skønt - både med hunden og lyskæderne. Jeg har selv kant-dien og takket være tekstfeltet kan det jo også ligne en lille rystekugle. Der skal vist leges her i december måned ;)
TAK for al jeres inspiration. Selvom det måske ikke ses i antal klik og kommentarer, så sætter vi STOR PRIS på jeres KÆMPE arbejde <3

Soffie Bonde sagde ...

Hold nu fast nogle smukke julekort! Elsker at se hvad I skaber!