mandag den 29. august 2022

29. august sidste augustindlæg inden vi trækker en vinder den 31.8.

 Selvom det måske har set normalt ud herinde og der er blevet svaret på e-mails osv. har min familie og jeg været på en dejlig ferie i Provence og Fifty samt gode naboer har passet på huset og haven imens.

Da jeg kom hjem var der dagen før kommet en kasse med fine kort fra Vejle. Det var fra Birthe Bom Skatka og i dag har jeg haft tid til at kigge på den første portion af Birthes kort. Så det bliver dem I får
mulighed for at kommentere på og blive inspireret af her slut på måneden.

Her kommer et lille udvalg:Kort der oser af sommer og sol og som fik mig til at gå rundt hele dagen med en melodi på hjernen.
Kan I gætte hvilke melodi det er ???Og for resten af kortene gælder det at der er kærlighed i luften. Birthe har brugt en masse cute stykker mønsterpapir, kender ikke dem alle men dette med sommerdrinks er fra en 6x6 blok.Dette kort holdt i pink nuancer og med søde små flamingoer er med Doodlebug Seaside Summer papir.
Det åbnes bag det påsatte prikkede hjerte og...Så er der skrivefelter indeni og den yderste flamingokant er stadig synlig.Sødt LOVE kort med blomster og tern og 3 små lyserøde hjerter. Her samme layout men med et farveskift og pludseligt er det et savner dig kort i en mere
maskulin udgave. Vi slutter af med et Sweet summer kort i røde og grønne farver og med et nuttet lille motiv, der også stammer fra eb 6x6 blok der hedder Bar-B-Cute.

TAK for alle de fine kort Birthe. Og tak til Lenes3D for at være vores sponsor med et gavekort på 200 kr. - vinderen af det finder vi onsdag aften efter 21.30, så nu har I lige et par dage til at få skrevet jeres sidste kommentarer. 


5 kommentarer:

Mette Nysted sagde ...

Sikke fine kort fra Birthe. Hun er virkelig god til at bruge det travle mønster papir 👏🏻 Rigtig god inspiration 😃😃
Jeg kan dog ikke komme på hvilken melodi du fik på hjernen 🤔

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke nogle skønne kort, men særligt det med hjertet er fantastisk ❤️

Unknown sagde ...

Sommer, sommer og sol

Waw nogle rigtig lækre farverige kort, som sagtens kunne være fremstillet af restepapir

Tina sagde ...

Sikke skønne kort i glade farver😀😀

Bertram sagde ...

Dejlige farver fra Birthe. Mit favorit kort er det med hjertet, men de er alle virkelig fine 😊